Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
Super-Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
lordva
 Μέλος από: 12 Μαη 2003 Μηνύματα: 15Περιοχή: Athens
|
|
|
|
aguila21
Honorary Member
Μέλος από: 30 Απρ 2003 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+
|
|
|
|
Sheena
Honorary Member  Μέλος από: 07 Σεπ 2005 Μηνύματα: 256+
|
Στις: 01 Αυγ 2006 11:09 Θέμα:
|
|
|
| lordva ανέφερε: | Λοιπόν για μένα το κράνος είναι μια ολόκληρη επιστήμη από την οποία εγώ ξέρω λίγο πάνω από τα βασικά και αυτά μου φτάνουν για να με πείσουν πώς καλύτερα είναι να το φορώ στο κεφάλι και όχι στον αγκώνα . τα ίδια αλλά σε μικρότερο βαθμό ισχύουν και όταν οδηγούμε μέσα στην πόλη.
Τώρα τα περί ζαλίστηκα και τα περί δεν ακούω καλά , καλύτερα να πάμε σε κάνα γιατρό να μας δει .
Ελπίζω να μην σας κούρασα. |
Έχω φίλους που κάνουν ταξίδια πάνω στην Transalp του στυλ Σέρρες- Αθήνα συχνά. Πέρσι πήγε στην Ισπανία με την μηχανή. Αν θυμάμαι καλά από Ιταλία μέχρι Ισπανία το έκανε 22 ώρες πάνω στην μηχανή φορώντας το κράνος του.... Δεν το άκουσα να μου παραπονιέται για το κράνος....
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου lordva και ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι, που έχω βάλει εδώ στην παράθεση. _________________
id12856 Οι άγγελοι πάνε κοντά με τους αγγέλους...
|
|
|
|
ArchangelX
Honorary Member  Μέλος από: 24 Μαρ 2004 Βοηθήματα: 6 Νέα: 5 Templates: 5 Μηνύματα: 256+Περιοχή: 7ος Ουρανός
|
Στις: 01 Αυγ 2006 14:06 Θέμα:
|
|
|
| lordva ανέφερε: | | Τώρα τα περί ζαλίστηκα και τα περί δεν ακούω καλά , καλύτερα να πάμε σε κάνα γιατρό να μας δει . |
Εγω αυτην την ειρωνία δεν την ανέχομαι. Μίλα καλύτερα αλλιώς θα ακούσεις ότι δεν άκουσες ποτε.
Παρεπιπτόντος, γνωρίζεις τί σημαίνει 290χλμ/ω? Τα έχεις νιώσει ποτέ? Φυσικά και όχι. Η transalp δεν πιάνει τόσα... Κάνε μία διαδρομή τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων με τόσα χιλιόμετρα και έλα να τα ξαναπούμε. Οταν δεν γνωρίζουμε κάτι απο όλες τις γωνίες, καλύτερα να το σκεφτόμαστε 2 φορές πριν βάλουμε τα κουλά στο πληκτρολόγιο και ειρωνευτούμε τον άλλο. _________________
|
|
|
|
Sheena
|
Στις: 01 Αυγ 2006 14:41 Θέμα:
|
|
|
| Archangel ανέφερε: | | lordva ανέφερε: | | Τώρα τα περί ζαλίστηκα και τα περί δεν ακούω καλά , καλύτερα να πάμε σε κάνα γιατρό να μας δει . |
Εγω αυτην την ειρωνία δεν την ανέχομαι. Μίλα καλύτερα αλλιώς θα ακούσεις ότι δεν άκουσες ποτε.
Παρεπιπτόντος, γνωρίζεις τί σημαίνει 290χλμ/ω? Τα έχεις νιώσει ποτέ? Φυσικά και όχι. Η transalp δεν πιάνει τόσα... Κάνε μία διαδρομή τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων με τόσα χιλιόμετρα και έλα να τα ξαναπούμε. Οταν δεν γνωρίζουμε κάτι απο όλες τις γωνίες, καλύτερα να το σκεφτόμαστε 2 φορές πριν βάλουμε τα κουλά στο πληκτρολόγιο και ειρωνευτούμε τον άλλο.  |
Αναρωτιέμαι ποιός να μιλήσει καλύτερα.... Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του είτε αυτή είναι σύμφωνη με τα όσα λέει κάποιος άλλος είτε όχι, αλλά με τι τρόπο τα λέει αυτά... Η επιθετικότητα είναι ταυτόχρονα και υποχωρητικότητα.... Τι κερδίζει άραγε κανείς με το να μιλάει κατ' αυτόν τον τρόπο;; Και να ήθελε να ακουστεί η γνώμη του, με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα τον ακούσει. Αντίθετα μάλιστα θα γίνει και μισητός προς τους άλλους, αν όχι προσβλητικός. _________________
|
|
|
|
ArchangelX
Honorary Member  Μέλος από: 24 Μαρ 2004 Βοηθήματα: 6 Νέα: 5 Templates: 5 Μηνύματα: 256+Περιοχή: 7ος Ουρανός
|
|
|
|
Sheena
|
Στις: 01 Αυγ 2006 15:34 Θέμα:
|
|
|
| Archangel ανέφερε: | Sheena, όταν με προσβάλουν, προσβάλω * ν. +φωνω οτι ο καθένας έχει την άποψη του περι του θέματος και η κάθε άποψη ειναι σεβαστη. Η ειρωνία όμως όχι.
Οταν μίλησα για ακοή και όραση αναφερόμουν σε μικρές ταχύτητες και μέσα σε μία μικρή πόλη οπου οι δρόμοι ειναι στενοί, οι ταχύτητες υπερβολικά μικρες (10 με 30 το πολύ) και ο κίνδυνος να σε χτυπήσει κάποιος που προσπαθεί να ξεπαρκάρει, να παρκάρει, να μπει στο ρευμα κυκλοφορίας ή οτιδήποτε αλλο ειναι μεγάλες. Και να μην λέμε ότι θέλουμε. Οι καθρέυτες δεν ειναι λύση. Δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε την απόσταση με ακρίβεια ούτε την ταχύτητα του άλλου. Μονο να υπολογίσεις μπορείς. Εκεί μονο διαφωνώ κάθετα με την χρησιμοποίηση του κράνους.
Στις μεγάλες διαδρομές ειμαι ο πρώτος που φοράει κράνος. Οταν το κράνος όμως ειναι της πλάκας, και μονο απο τον αέρα που μπαίνει μέσα τα αφτιά βουίζουν συνεχόμενα και ο αυχένας πονάει λόγο του αέρα που μπαίνει μέσα και το ανασηκώνει σε συνδιασμό με την θέση που έχω στην μηχανή.
Και αυτο στο Photoshop πρεπει να το κάνω? |
Με το να γίνεις ο ίδιος με τους άλλους τι κερδίζεις μου λες;; Αυτός είναι ο τρόπος που ξέρεις εσύ να διεκδικείς τα δικαιώματά σου;;
Και ποιός πάει στην πόλη με 10 ή 30 χαω;; Μακάρι να έβλεπα κάτι τέτοιο.... Όσο για το κράνος, έχει ήδη ειπωθεί πώς ένα καλό κράνος είναι καλύτερο από ένα της σειράς.
Τι να κάνεις στο Photoshop, μου εξηγείς;;
Μετά από αυτό, συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιός ειρωνεύεται... _________________
|
|
|
|
ArchangelX
|
Στις: 01 Αυγ 2006 16:36 Θέμα:
|
|
|
| Sheena28 ανέφερε: | | Με το να γίνεις ο ίδιος με τους άλλους τι κερδίζεις μου λες;; Αυτός είναι ο τρόπος που ξέρεις εσύ να διεκδικείς τα δικαιώματά σου;; |
Με το να γίνω ίδιος με τους άλλους αποσκοπώ στο να συννενοηθώ μαζί τους. Διάβαζα με θαυμασμό αυτα που έγραφε ο lordva Μέχρι την τελευταια ατακα. Αυτη με σκότωσε.
| Sheena28 ανέφερε: | | Και ποιός πάει στην πόλη με 10 ή 30 χαω;; Μακάρι να έβλεπα κάτι τέτοιο.... Όσο για το κράνος, έχει ήδη ειπωθεί πώς ένα καλό κράνος είναι καλύτερο από ένα της σειράς. |
Κάνε καμία βόλτα απο αυτο που λέτε εσεις επαρχία. Τα 30k ειναι το max που μπορείς να αναπτύξεις πχ στις 3 το βράδυ με καθόλου κίνηση στους δρόμους.
| Sheena28 ανέφερε: | | Τι να κάνεις στο Photoshop, μου εξηγείς;; |
Εφόσον ΔΕΝ γίνομαι κατανοητός σε αυτα που λέω, η ύστατη λύση ειναι να τα ζωγραφίσω. Και ειμαι καλός σε αυτο.
| Sheena28 ανέφερε: | | Μετά από αυτό, συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιός ειρωνεύεται... |
|
Sheena
|
Στις: 01 Αυγ 2006 16:45 Θέμα:
|
|
|
| Archangel ανέφερε: | | Sheena28 ανέφερε: | | Με το να γίνεις ο ίδιος με τους άλλους τι κερδίζεις μου λες;; Αυτός είναι ο τρόπος που ξέρεις εσύ να διεκδικείς τα δικαιώματά σου;; |
Με το να γίνω ίδιος με τους άλλους αποσκοπώ στο να συννενοηθώ μαζί τους. Διάβαζα με θαυμασμό αυτα που έγραφε ο lordva Μέχρι την τελευταια ατακα. Αυτη με σκότωσε. |
Γίνεσαι ποιητής με το να λες "αυτή με σκότωσε"...... Να συνεννοηθείς, δεν αντιλέγω, αλλά με εποικοδομητικο τρόπο.
Δεν γράφω άλλα εδώ, γιατί τότε θα ξεφύγουμε από το θέμα. _________________
|
|
|
|
aguila21
Honorary Member
|
Στις: 01 Αυγ 2006 18:38 Θέμα:
|
|
|
| Archangel ανέφερε: |
Στις μεγάλες διαδρομές ειμαι ο πρώτος που φοράει κράνος. |
Έχεις κάνει συμφωνία με το χάρο πού θα σε περιμένει;Εγώ παρα λίγο να χτυπήσω εχθές στους Αμπελοκήπους...Στον Ωρωπό που πήγα την Κυριακή δεν έπαθα τίπότα.
| Archangel ανέφερε: |
Οταν το κράνος όμως ειναι της πλάκας, και μονο απο τον αέρα που μπαίνει μέσα τα αφτιά βουίζουν συνεχόμενα και ο αυχένας πονάει λόγο του αέρα που μπαίνει μέσα και το ανασηκώνει σε συνδιασμό με την θέση που έχω στην μηχανή.
|
Να πάρεις καλό κράνος.Όποιος έχει "της πλάκας" είναι επιλογή του.Αλλά απο το να μην έχει καθόλου κάτι είναι και το κράνος "της πλάκας". _________________ Το blog μου!
Internet Directory PageRank 4
Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
|
|
|
|
ArchangelX
|
|
|
|
aguila21
Honorary Member
|
|
|
|
ArchangelX
|
Στις: 01 Αυγ 2006 21:36 Θέμα:
|
|
|
|
lordva
 Μέλος από: 12 Μαη 2003 Μηνύματα: 15Περιοχή: Athens
|
Στις: 02 Αυγ 2006 16:24 Θέμα:
|
|
|
| Archangel ανέφερε: | | lordva ανέφερε: | | Τώρα τα περί ζαλίστηκα και τα περί δεν ακούω καλά , καλύτερα να πάμε σε κάνα γιατρό να μας δει . |
Παρεπιπτόντος, γνωρίζεις τί σημαίνει 290χλμ/ω? Τα έχεις νιώσει ποτέ? Φυσικά και όχι. Η transalp δεν πιάνει τόσα... Κάνε μία διαδρομή τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων με τόσα χιλιόμετρα και έλα να τα ξαναπούμε. Οταν δεν γνωρίζουμε κάτι απο όλες τις γωνίες, καλύτερα να το σκεφτόμαστε 2 φορές πριν βάλουμε τα κουλά στο πληκτρολόγιο και ειρωνευτούμε τον άλλο.  |
Όταν γράφουμε κάτι , και ιδιαίτερα όταν το διαβάζουν πάνω από 2 τότε να γράφουμε πράγματα που στέκουν. Ούτε o ghost rider δεν έχει κάνει 100 χιλιόμετρα διαδρομή με 290 την ώρα (το max είναι 5 λεπτά αν θυμάμαι καλά)
Α και κάτι άλλο από πότε το R6 πιάνει 290χαω (τότε ποιος ο λόγος να πάρω R1 αφού και αυτό έχει κόφτη στα 299)
http://video.google.com/videoplay?docid=1959147980532033990&q=r6
αυτό είναι ένα video που κάνει παρουσίαση την τελευταία έκδοση του R6 δεν είδα πουθενά πάνω από 280 χαω
http://www.mototuneusa.com/yamaha_r6.htm
δια του λόγου το αληθές 1 mile = 1 609.344 meters 172miles=276.807klm
εκεί που πας εγώ κάποια στιγμή θα φτάσω εκεί που πάω εγώ εσύ ποτέ δεν θα φαντάζεσαι ότι υπάρχουν τέτοια μέρη.
για μένα αυτό είναι το τελευταία mail για την κουβέντα περί κράνους
χάρηκα _________________ Live to ride - Ride ti live
|
|
|
|
ArchangelX
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 20 Μαη 2013 01:45 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|