Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
Super-Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
aguila21
Honorary Member
Μέλος από: 30 Απρ 2003 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+
|
Στις: 21 Σεπ 2006 09:51 Θέμα:
|
|
|
| id12586 ανέφερε: | Εντάξει, μην ξεφύγουμε...
| Όροι Χρήσης ανέφερε: | | [...]Εκφράσεις ρατσιστικών, εξτρεμιστικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα μας. [...] |
|
id12586,οι όροι που παρέθεσες,αφορούν κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες,όχι παράνομους,και κτήνη.Κι εγώ θα προτιμούσα θανατική ποινή γι'αυτούς,όπως και κάποιες άλλες κατηγορίες... _________________ Το blog μου!
Internet Directory PageRank 4
Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
|
|
|
|
deninho
Super Moderator  Μέλος από: 17 Ιαν 2004 Βοηθήματα: 1 Νέα: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: σ'άλλη διάσταση
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
|
|
|
ArchangelX
Honorary Member  Μέλος από: 24 Μαρ 2004 Βοηθήματα: 6 Νέα: 5 Templates: 5 Μηνύματα: 256+Περιοχή: 7ος Ουρανός
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
Στις: 21 Σεπ 2006 22:17 Θέμα:
Στοπ στα «καλλιστεία ανηλίκων» |
|
|
καιρος ηταν να γινει κατι και για αυτο
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
| παράθεση: | Στοπ στα «καλλιστεία ανηλίκων»
Απαγορεύτηκε τελικά από τις Αρχές η διοργάνωση «καλλιστείων ανηλίκων» με παιδιά από την Ανατολική Ευρώπη, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν χθες το βράδυ σε τουριστικό συγκρότημα της Χαλκιδικής.
Οι εισαγγελίες Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, που έχουν κινητοποιηθεί από την περασμένη εβδομάδα, ενημέρωσαν χθες την Ασφάλεια ότι «η διοργάνωση είναι παράνομη», σύμφωνα με νόμο του υπουργείου Απασχόλησης για την εργασία των ανηλίκων.
Βάσει της κείμενης νομοθεσίας, θα έπρεπε να έχει ζητηθεί προσωρινή άδεια εργασίας για τα παιδιά που συμμετέχουν στα καλλιστεία, πράγμα που αφ' ενός δεν έγινε, αφ' ετέρου είναι μάλλον απίθανο να εγκρινόταν τέτοιου είδους αίτημα.
Η Αστυνομία ενημέρωσε τους διοργανωτές που συνεργάζονται με τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, ότι τα «καλλιστεία ανηλίκων» είναι παράνομα και σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν θα ακολουθήσουν συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία.
Οι διωκτικές αρχές είχαν σοβαρές υπόνοιες για την τέλεση αξιόποινων πράξεων πίσω από τη διοργάνωση. Ασφάλεια και Εισαγγελία εξέτασαν σε βάθος την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν αν θίγονται τα δικαιώματα των παιδιών, η προσωπικότητά τους, ακόμη και αν υπάρχει θέμα παιδικής πορνογραφίας ή παιδεραστίας. Μάλιστα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ιωαννίδης, ανέφερε ότι «από ηθικής πλευράς είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και γι' αυτό θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να θεμελιώσουμε τη νομική του απαξία».
Ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Στέργιος Αποστολίδης, βρισκόταν χθες σε επιφυλακή, αλλά τελικά οι διοργανωτές διαβεβαίωσαν ότι θα σεβαστούν τη νομοθεσία και αντικατέστησαν τα καλλιστεία με μια γιορτή που έγινε υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=92690004 | _________________ * Hosting * Βρες Δουλειά * Βοηθεια * GreeKatalog * SpamFight * Url Shortener * Δυτική Αττική
|
|
|
|
gaucho
Honorary Member  Μέλος από: 22 Δεκ 2002 Μηνύματα: 256+
|
Στις: 22 Σεπ 2006 00:44 Θέμα:
|
|
|
| fiskilis ανέφερε: | εγω το μονο που εχω πει οτι θα κανω κακο σε ανθρωπο ειναι αν καποιος πλησιασει ενα παιδι μου και του δωσει ναρκωτικα
|
Sti disi iparxei alli nootropia gia ta narkwtika kiris ta elafra.
|
|
|
|
fiskilis
|
|
|
|
gwgw
Honorary Member  Μέλος από: 05 Ιουλ 2005 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Στον κόσμο μου...
|
|
|
|
Evi_J
Μέλος από: 08 Αυγ 2006 Μηνύματα: 84
|
Στις: 23 Σεπ 2006 04:11 Θέμα:
|
|
|
| aguila21 ανέφερε: | | παράθεση: | | [b]Ναι δίκιο έχεις είναι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εκεί τίποτα ενώ εδώ ναι[b]. |
Πολλά μπορούμε να κάνουμε.Απο επιστολές και e-mails διαμαρτυρίας στους διοργανωτές,μέχρι την αποχή απο την παρακολούθηση.Αν καθόμαστε όλοι μας και λέμε "δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ" φυσικά και δε θα γίνει τίποτα. |
Ω, ναι δεν διαφωνώ! Αυτό ακριβώς εννοούσα γιατί βρήκα εκείνο το ποστ -μέσα σε όλα- και λίγο απαισιοδοξο και σκέφτηκα αυτό ακριβώς που εννοείς και εσύ, έτσι είπα να το γράψω κιόλας για να το επισημάνω. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ενώ άλλες φορές μπορούμε και ότι αυτή είναι μία από αυτές.
|
|
|
|
blasito
 Μέλος από: 11 Ιουν 2006 Μηνύματα: 42Περιοχή: Nearby
|
Στις: 24 Σεπ 2006 02:23 Θέμα:
|
|
|
| Evi_J ανέφερε: | | aguila21 ανέφερε: | | παράθεση: | | [b]Ναι δίκιο έχεις είναι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εκεί τίποτα ενώ εδώ ναι[b]. |
Πολλά μπορούμε να κάνουμε.Απο επιστολές και e-mails διαμαρτυρίας στους διοργανωτές,μέχρι την αποχή απο την παρακολούθηση.Αν καθόμαστε όλοι μας και λέμε "δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ" φυσικά και δε θα γίνει τίποτα. |
Ω, ναι δεν διαφωνώ! Αυτό ακριβώς εννοούσα γιατί βρήκα εκείνο το ποστ -μέσα σε όλα- και λίγο απαισιοδοξο και σκέφτηκα αυτό ακριβώς που εννοείς και εσύ, έτσι είπα να το γράψω κιόλας για να το επισημάνω. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ενώ άλλες φορές μπορούμε και ότι αυτή είναι μία από αυτές. |
Πως συγκεκριμένα? Μπορει μια μικρη ομαδα των χιλιαδων ατομων να ανατρεψει κατι (συγκεκριμενα για το θεμα της παιδικης πορνογραφιας που συζηταμε τωρα) που εχει παγκοσμια κλιμακα? Ειμαι λιγο απαισιοδοξος, γενικα, οτι στη σκατα εποχη που ζουμε κατι θα αλλαξει προς το καλυτερο. _________________ Kill your idols!
|
|
|
|
deninho
Super Moderator  Μέλος από: 17 Ιαν 2004 Βοηθήματα: 1 Νέα: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: σ'άλλη διάσταση
|
|
|
|
blasito
 Μέλος από: 11 Ιουν 2006 Μηνύματα: 42Περιοχή: Nearby
|
|
|
|
Evi_J
Μέλος από: 08 Αυγ 2006 Μηνύματα: 84
|
Στις: 24 Σεπ 2006 20:35 Θέμα:
|
|
|
Προς τους απαισιόδοξους!
Τις περισσότερες φορές ο τρόπος για να αλλάξεις τον κόσμο είναι η αυτοπεποίθηση ότι άμα προσπαθήσεις μπορεί να πετύχεις κάτι.... Προς τι η απαισιοδοξία; Και τι έγινε αν όλος ο κόσμος δεν αλλάξει προς το καλύτερο; Έναν να αλλάξεις τότε θα είστε δύο. Και αύριο ίσως τρεις, τέσσερις, πέντε.... Και αυτοί οι πέντε (όσοι δηλ η πεντάδα του "παρα πέντε"  ) μπορεί να βοηθήσουν ο καθένας από άλλους πέντε και πάει λέγοντας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα είχε γίνει αν δεν προσπαθήσεις.
Εξάλλου σκέψου το αλλιώς. Μπορεί κάποιον που θα τον βοηθήσεις εσύ σήμερα να σε βοηθήσει αυτός αύριο. Γιατί να χάσεις αυτήν την δυνατότητα;
Για να μην πω και το άλλο (που το λέω δηλ  ). Αυτοί που περιμένουν βοήθεια και βασίζονται σε σένα; Τι θα τους πεις; Ότι σόρρυ που δεν έκανες τίποτα ενώ μπορούσες επειδή δεν έκαναν ούτε οι άλλοι;
Άφήστε την απαισιοδοξία απέξω. (Δεν επιτρέπεται στο FS!  )
|
|
|
|
kostas101
 Μέλος από: 19 Ιουν 2006 Μηνύματα: 256+
|
|
|
|
nerissa
 Μέλος από: 25 Ιουλ 2004 Μηνύματα: 41Περιοχή: Διάστημα!
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 21 Μαη 2013 22:01 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|