Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
Super-Moderators, WebDev Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
GhostShip
 Μέλος από: 30 Σεπ 2003 Νέα: 31 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Αθήνα
|
Στις: 10 Δεκ 2006 05:21 Θέμα:
|
|
|
| KGP ανέφερε: | | GhostShip ανέφερε: |
Το οτι τα έχω "φωτογραφίσει" στον Πάνο, αυτό για εσάς τους υπόλοιπους θα πρέπει να σας περισσεύει. Μόνο εγώ και ο Πάνος ξέρουμε για ποιούς μιλάμε.
|
pos eise toso....sigouros? |
Είμαι πολύ σίγουρος. ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξέρετε το όνομα αυτών στους οποίους αναφέρομαι. Μπορεί αν πω ο τάδε να τον γνωρίζεις, αλλά έτσι ξεκάρφωτα μόνο υποθέσεις και εικασίες μπορεί να κάνει κάποιος, σαν να παίζει λότο ένα πράγμα.
Αν δεν έχεις ζήσει πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα μέσα στην Forthnet, ότι και να ακούει κάποιος που δεν ήταν μέσα σε αυτά τα γεγονότα, δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά. Τα ονόματα τα ξέρω μόνο εγώ και ο Πάνος ( αν κατάλαβε από την "φωτογράφιση" )!!
Σχετικά με τα όσα λές για τις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που έχουν μια ιδιατερότητα, έχεις δίκιο, και συμφωνώ. Αλλά πιστεύω οτι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κοιτάξει μια κοινωνία να τα βελτιώσει.
|
|
|
|
Αλέξης
 Μέλος από: 23 Απρ 2004 Μηνύματα: 148
|
|
|
|
JavaS
 Μέλος από: 14 Ιαν 2004 Μηνύματα: 103Περιοχή: Βόλος
|
Στις: 12 Δεκ 2006 21:09 Θέμα:
|
|
|
Για μένα το θέμα έχει κλείσει. Το δυσάρεστο είναι ότι αρκετοί έχουν μείνει με την εντύπωση ότι εμένα μου φταίει ο Σαμπράκος.
Δεν μου φταίει σε τίποτα ο ίδιος, το ανέλυσα διεξοδικότερα νωρίτερα.
Όσο αφορά στα ermis, για μένα ΔΕΝ είναι βραβεία που με αφορούν γιατί αν δείξω τη δουλειά μου σε κάποιους και τους ζητήσω να με αξιολογήσουν, αυτοί θα ήθελα να είναι άνθρωποι που να γνωρίζουν και όχι διαφημιστές και marketeers. Θίγομαι όμως από το θεσμό και αντιδρώ, γιατί πλασάρετε ως "οι καλύτεροι του web design στην Ελλάδα". Για μένα δεν είναι και πιστέυω πως για αρκετούς εδώ μέσα ισχύει το ίδιο.
Θα προτιμούσα, όπως ξαναείπα, να ονομάζονται Ermis Internet Marketing Awards και όχι web awards.
Για το λόγο αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να συμμετάσχω.
Αν τώρα μαζευτούν 10 άτομα του χώρου και αποφασίσουν να θέσουν τις βάσεις για τη δημιουργία ενός θεσμού που να βραβεύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ web design έργα, τότε ευχαρίστως να βοηθήσω υλικά και πνευματικά και με όποιο άλλο τρόπο μπορώ.
Δεν πρόκειται όμως να ασχοληθώ με ένα θεσμό που επιβραβεύει τη καλύτερη διαφήμιση. Δεν είμαι διαφημιστής και δεν με ενδιαφέρει να γίνω.
Συστήνω μάλιστα, να ασχοληθούμε περισσότερο με τη πρόταση του billt για τη δημιουργία ενός συλλόγου/οργανισμού/σωματείου/(όπως θέλετε πείτε το) επαγγελματιών του χώρου και να αφήσουμε τους διαφημιστές να χαριεντίζονται μεταξύ τους. _________________ en telh, PHP kai agios o theos.. ASP kai agia MS dialegeis kai perneis
|
|
|
|
KGP
Honorary Member  Μέλος από: 18 Ιουλ 2002 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Mr Wonderful
|
|
|
|
JavaS
 Μέλος από: 14 Ιαν 2004 Μηνύματα: 103Περιοχή: Βόλος
|
|
|
|
KGP
|
|
|
|
Expl0it
Honorary Member  Μέλος από: 25 Αυγ 2003 Βοηθήματα: 29 Νέα: 7 Scripts: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: home/sweet/home
|
|
|
|
KGP
|
|
|
|
Expl0it
Honorary Member  Μέλος από: 25 Αυγ 2003 Βοηθήματα: 29 Νέα: 7 Scripts: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: home/sweet/home
|
Στις: 20 Δεκ 2006 03:16 Θέμα:
|
|
|
Τι είπες τώρα ??? Όχι ρε φίλε Και ήταν καλός φούρνος... _________________ LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0
|
|
|
|
venix_
Μέλος από: 02 Φεβ 2007 Μηνύματα: 2
|
Στις: 02 Φεβ 2007 15:39 Θέμα:
|
|
|
e den to pistevo oti tha evlepa minimata gia to "thesmo" Web Awards, grammena to Dekembrio tou 2006!
Alla tha mou peite, efoson o "thesmos" iparxei  kai to 2007 paromoia pragmata tha graftoun.
Venix
|
|
|
|
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO  Μέλος από: 09 Οκτ 1999 Βοηθήματα: 93 Νέα: 304 Templates: 1 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Greece
|
|
|
|
smiley
Μέλος από: 18 Μαρ 2005 Μηνύματα: 256+
|
|
|
|
GhostShip
|
|
|
|
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO  Μέλος από: 09 Οκτ 1999 Βοηθήματα: 93 Νέα: 304 Templates: 1 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Greece
|
|
|
|
GhostShip
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 19 Μαη 2013 09:57 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|