freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
 

Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » HTML, CSS και JavaScript » CSS - Cascading Style Sheets
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [4 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
kallileo


Μέλος από: 05 Μαρ 2007
Μηνύματα: 66

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 08 Μαρ 2007 14:14    Θέμα: Προβλημα με Τοποθετηση μεσα στο Div Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Προσπαθω να φτιαξω κατι συμφωνα με το tutorial του lunarmedia.
Ρε μαμωτο εχω κολλησει με ενα απλο positioning:
κώδικας:

<body class="body">
<div id="container">
   <div id="header"></div>
   
      <div id="content" >
   <img src="Images/desk2.png" />

      </div>
   <div id="righhtbar"></div>
   <div id="footer"></div>
   
</div>


#container {
margin: 0 auto;
padding: 0px;
width: 950px;
height:801px;
}

#header {
width: 950px;
height: 120px;
margin: 0;
padding: 0;
}

#content {
width: 800px;
height: 601px;
margin: 0;
padding: 0;
}

#righhtbar {
float:right;
width: 150px;
height: 601px;
margin: 0;
padding: 0;
}

#footer {
width: 950px;
height: 80px;
margin: 0;
padding: 0;
}

Οταν βαζω μια εικονα μεσα στο content που εχει το ιδιο μεγεθος το content το γινεται διπλασιο απο κατω. Εχω τρελαθει...δεν μπορει απλα να κατσει μεσα.....και γενικα εγω θελω τεσσερις εικονες που θελω να μπαινουν η μια πανω στην αλλη και οχι η μια απο κατω απο την αλλη.
Expl0it
Honorary Member

Μέλος από: 25 Αυγ 2003
Βοηθήματα: 29
Νέα: 7
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: home/sweet/home
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 09 Μαρ 2007 05:44    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Για δοκίμασέ το έτσι :
κώδικας:
<div id="container">
<div id="header"></div>
<div id="righhtbar"></div>
<div id="content" ><img src="Images/desk2.png" width"xxx" height="xxx"/></div>   
<div id="footer"></div>

_________________
LET THE C0DER IN YOUR LIFE
Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0

kallileo


Μέλος από: 05 Μαρ 2007
Μηνύματα: 66

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 19 Μαρ 2007 10:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εχοντας αυτα:
.Layer1 {
position:absolute;
left:0px;
top:0px;
width:800px;
height:600px;
z-index:1;
background-color: #003399;
}
.Layer2 {
position:absolute;
left:800px;
top:0px;
width:150px;
height:601px;
z-index:2;
background-color: #00FF00;
}
.Layer3 {
position:absolute;
left:0px;
top:601px;
width:950px;
height:201px;
z-index:3;
background-color: #CC3333;
}

.LayerALL {
position:absolute;
left:100px;
top:0px;
width:950px;
height:801px;
z-index:3;
background-color:#000000;
}


<div class="LayerALL">
<div class="Layer1">
<img src="Images/1.png" alt="background" />


</div>
<div class="Layer2"></div>
<div class="Layer3"></div>
</div>

Πως μπορω να τα εχω παντα στο κεντρο της σελιδας?????
Το align="center" δεν πιανει...
wired


Μέλος από: 21 Ιουν 2007
Μηνύματα: 12

View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 23 Ιουν 2007 03:04    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

basika den boreis...
giati eheis se ola sou ta layer position absolut pou simenei ayto akrivos
na menoun ta elements se prokathorismenes theseis pou orizode apo to top kai to left.
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [4 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » HTML, CSS και JavaScript » CSS - Cascading Style Sheets


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
fixed inner div size 2 bobolak 07 Ιουλ 2014 09:29
bobolak Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
div μικροτερα resolution 2 nackgr 05 Μαη 2014 08:01
nackgr Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
4 div μέσα σε 1 6 rafinos 26 Απρ 2014 21:45
rafinos Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Ιδιοτητες μονο μεσα στα tag ενος div αποκλειστικά. 3 gaucho 06 Μαρ 2014 19:24
gaucho Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Responsive Div 2 p_pan 17 Νοε 2013 20:32
p_pan Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 28 Ιουλ 2014 06:13 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos