ne3go πετυχημένο το θέμα σου με το Playmobil. Πρέπει να βάλεις στην άμμο bump map, γιατί αν κοιτάξεις κάτω κάτω στην εικόνα, φαίνεται αφύσικα επίπεδο και θολό.
Να και ένα δικό μου wip. Θέλει ακόμα πολύ δουλειά. Σκέφτομαι να βάλω και άλλα κτήρια γύρω απο το παλάτι, καθώς και σπίτια με κεραμυδοσκεπές, να φαίνεται "γεμάτο". Θα εξαρτηθεί απο το πόσα σηκώνει το PC μου...
Καλώς ηρθες κι από εμένα Elirus και καλή επιτυχία. Βρήκα λοιπόν κι εγώ το χρόνο και θα τρέξω λιγάκι το καστράκι μου. Θα στείλω και πιο ολοκληρωμένα wip αλλα να δείγμα για το τι έχω φτιάξει μέχρι τώρα. Πολύ λειψό αλλά φαίνεται που κινούμαι.
καλή τύχη Frruger Για τα wip όμως μην αφιερώνεις χρόνο σε χρονοβόρα renders, αφού ούτως ή άλλως δεν είναι και ολοκληρωμένες δουλειές. Ένα Light Trace με Sun, είναι υπεραρκετό κατά τη γνώμη μου...
Φίλε De_Profundis, υπάρχει συμμετοχή του Frugger με wip κάπου?????
Νομίζω ότι το link με γιαπωνέζικα κάστρα είναι για reference, μάλλον για το κάστρο του CivilNikolas, χωρίς νά'μαι σίγουρος...
Frugger έχεις βάλει συμμετοχή? ή θα βάλεις?
σωστά, έχεις δίκιο. Μπέρδεψα τα posts του Frruger, με του CivilNikolas. Εντάξει, ένα λάθος έκανα...μην μου παίρνετε το κεφάλι...δεν θα μπορώ να σκεφτώ!!!!