einai 3-4 meres ton septemvri afinontas kapoion allo piso ...
pou sigoura thja se parei til na mathi ti egine me kapoion allo
to mono kalo einai oti ksipnas kata tis 11
Honorary Member Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Athens
Στις: 30 Ιουλ 2008 15:37 Θέμα:
καθε χρονια που κανω μια βδομαδα μονο διακοπες εχω παντα μαζι μου το φορητο με καρτα vodafone και απαρετητως καθε μερα και μαλιστα αρκετες φορες ελεγχος για νεα mail οπως δειχνει και η φωτο απο τις τελευταιες διακοπες
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
Giannis78
Μέλος από: 11 Οκτ 2005 Βοηθήματα: 1 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Assigned by DHCP
Στις: 30 Ιουλ 2008 23:13 Θέμα:
καθε μέρα μαζι με το μωρό, που εμένα μου επιτρέπει να δω τα mail
Δεν εχουνε φύγει ακομα γιατι δεν εχουνε vodafone data card
Εγώ έβαλα "Ποτέ!" μόνο και μόνο γιατί και εγώ εκεί που θα πάω δεν θα έχει internet. Και ελπίζω ειδικά τις μέρες που ακολουθούν να μην χρειαστεί να μπω στο internet, γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα τρέχουμε. Το λέω έτσι γιατί μόλις σήμερα έκανα update ένα σύστημα και θέλω να πιστεύω πως θα δουλέψει καλά!
Κατ' άλλα θα ήθελα πολύ στις διακοπές μου να είχα το Asus Eee PC, μαζί με μια mobile card και να σερφάρω και να κάνω blogging λίγο πιο ξέγνοιαστος και πιο ήρεμος!!!
Καλές διακοπές σε όλους...και σε αυτούς μου θα φύγουν και σε αυτούς μου θα μείνουν (γιατί όσο να 'ναι θα βρουν τον τρόπο να περάσουν καλά!)
Στις: 31 Ιουλ 2008 20:06 Θέμα:
Διακοπές ε?
ε... φισιολογικά πράματα... λαθος, φισιολογικά για μένα. Παω 1-2 φορές τις 3 βδομάδες χαλκιδική φλογιτά. ίντερνετ? απαπα!!! ολοί μερα λιόνω σπιτι στο πισι θα λιώσω και στις διακοπές???
άσε που αν παρατίσεις την παρέα για να πας στο πισι θα φας κράξιμο και πολλά ψουψου πίσω απο την πλάτι σου.
τελος: τι να πας να κάνεις σε ιντερνετ καφέ απο την στιγμή που στα ιντερνετ καφέ δεν εχουν ουτε 3Δ απλικεησον, και πράματα που τα εχεις μόνο σπιτι? το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να ανοιξω το msn αλλα και πάλι βαριεσε, τι να λες? ειμαι στην παραλία? αντε να σε πιστέψουν
vote: pote!!!
_________________ What you waiting for?
Stathis
Photography Moderator Μέλος από: 23 Απρ 2005 Βοηθήματα: 5 Νέα: 2 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: http://127.0.0.0
Στις: 01 Αυγ 2008 00:08 Θέμα:
Εγώ σημερα βρηκα ευκαιρία να μπω λίγο να δω τι κάνετε και να προλαβω τα mail μου λίγο Αυτη τη στιγμη χάνω τη μπαλα , αλλα freestuff είναι αυτό.Τι να κάνω....
Αυριο ευτυχως φερνει ο κολλητος το ασύρματο οπότε θα μπω λίγο να καώ
Honorary Member Μέλος από: 29 Δεκ 2000 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Στο ηρωικό Τριπιτσούνι
Στις: 01 Αυγ 2008 00:43 Θέμα:
Mortal ανέφερε:
Διακοπές ε?
ε... φισιολογικά πράματα... λαθος, φισιολογικά για μένα. Παω 1-2 φορές τις 3 βδομάδες χαλκιδική φλογιτά. ίντερνετ? απαπα!!! ολοί μερα λιόνω σπιτι στο πισι θα λιώσω και στις διακοπές???
άσε που αν παρατίσεις την παρέα για να πας στο πισι θα φας κράξιμο και πολλά ψουψου πίσω απο την πλάτι σου.
τελος: τι να πας να κάνεις σε ιντερνετ καφέ απο την στιγμή που στα ιντερνετ καφέ δεν εχουν ουτε 3Δ απλικεησον, και πράματα που τα εχεις μόνο σπιτι? το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να ανοιξω το msn αλλα και πάλι βαριεσε, τι να λες? ειμαι στην παραλία? αντε να σε πιστέψουν
vote: pote!!!
Ποπο μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω..
georgalasg
Μέλος από: 14 Σεπ 2007 Μηνύματα: 23
Στις: 01 Αυγ 2008 21:39 Θέμα:
εκει που παω καθε χρόνο διακοπες, μαθανε προσφατα τι είναι το ηλεκτρικο ρεύμα, οποτε ιντερνετ θελουνε πολλα χρόνια ακομα για να αποκτησουνε.... (μονο απο μοντεμακι μπορω να μπω)
Οποτε να ευχηθω και καλο καλοκαίρι μιας και αυριο φευγω...