| Αποστολέας | Μήνυμα |
GeoStuff
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2005 Βοηθήματα: 9 Νέα: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...
|
Στις: 11 Μαη 2009 12:43 Θέμα:
|
|
|
| EkLekTos ανέφερε: | | GeoStuff ανέφερε: |
Αγγλία δεν το έχει πάντως...
|
Γιώργο, μπορεί Αγγλία να μην το έχει αλλά πιστεύω όταν σου πουλάνε 24 θέλω να πιστεύω πως δεν πεύτεις κάτω απο 20 έστω! |
Μην παίρνεις και όρκο... Εγώ πληρώνω 8άρα και έχω 3...
Το Λονδίνο είναι πηγμένο από επιχειρήσεις και χρήστες και δεν έχει την κατάλληλη υποδομή για να αντέξει τίποτα!!!
Τα λέω αλλά δεν με ακούει κανείς... Ελλάδα και πάλι Ελλάδα!!! _________________ Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!
|
|
|
|
EkLekTos
WebDev Moderator  Μέλος από: 07 Απρ 2005 Βοηθήματα: 40 Νέα: 2 Templates: 11 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Inside the Effects
|
|
|
|
netrriper
 Μέλος από: 10 Δεκ 2004 Νέα: 1 Μηνύματα: 189
|
|
|
|
Zizo
Honorary Member  Μέλος από: 29 Οκτ 2006 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Germany
|
|
|
|
c0d3punk
Honorary Member  Μέλος από: 15 Σεπ 2008 Βοηθήματα: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Puerto pollo
|
Στις: 12 Μαη 2009 20:20 Θέμα:
|
|
|
GeoStuff στην Γερμανία τα έχουν
ρε παιδιά θα μου λύσει κάποιος αυτή την απορία:
κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουμε τόσο upload όσο download έχουμε?
δηλαδή αν έχεις 1Mbit download να έχεις και 1Mbit upload!
υπάρχει κάποιο άρθρο που να αποδεικνύει αυτόν τον ισχυρισμό? _________________ like ants in a colony we do our share
but there's so many other f****' insects out there || Ανανεωμένα Παρτάλια || biZfind.gr
|
|
|
|
deninho
Super Moderator  Μέλος από: 17 Ιαν 2004 Βοηθήματα: 1 Νέα: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: σ'άλλη διάσταση
|
|
|
|
c0d3punk
Honorary Member  Μέλος από: 15 Σεπ 2008 Βοηθήματα: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Puerto pollo
|
|
|
|
LABEROS
 Μέλος από: 08 Μαρ 2006 Μηνύματα: 90Περιοχή: ΑΙΓΑΛΕΩ
|
|
|
|
Andreas_O
Honorary Member  Μέλος από: 14 Σεπ 2007 Βοηθήματα: 4 Templates: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Aθήνα
|
|
|
|
mechpanos
Honorary Member  Μέλος από: 20 Μαρ 2003 Νέα: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens - Pyrgos
|
Στις: 13 Μαη 2009 00:39 Θέμα:
|
|
|
Παίζει μεγάλο ρόλο η απόσταση από το κέντρο. Εμείς έχουμε επιχείρηση σε χωριό, περίπου 4-5 χλμ από το κέντρο.
Ευτυχώς που χαριστικά μας έφερε ο ΟΤΕ το DSL στην επιχείρηση, και μάλλον επειδή τους είπαμε ότι και να μην πιάνει full εμάς δεν μας πειράζει. Τελικά το 1 Mbps το πιάναμε κανονικά, πήγαμε στα 4 και κλειδώνει μια στα 2,5 μια στα 3,6 μία στα 3,7 όπου βρει.
Μάλιστα την αύξηση της ταχύτητας την παραγγείλαμε από το 134 και μας πήραν από τον τοπικό ΟΤΕ να μας κάνουν παράπονα, γιατί κάναμε την αναβάθμιση της ταχύτητας αφού δεν θα την πιάσουμε (είχα δώσει εν τω μεταξύ βλάβη, γιατί η αναβάθμιση είχε αργήσει να γίνει)...Τελικά τους είπα και πάλι ότι ας το αφήσουμε και όσο πιάσει και κάλμαρε ο τύπος γιατί η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και φιλότιμοι υπάλληλοι και ο συγκεκριμένος όταν δίνουμε βλάβη το παίρνει προσωπικά!!!
Τέλος πάντων τώρα δεν ξέρω αν μας αναβαθμίσουν θα περιμένω να δω, αλλά δεν περιμένω να πιάσουμε τίποτα όλο θόρυβο θα είναι η γραμμή.
Επίσης κάτι άλλο. Σε πολλά χωριά έχει ADSL μόνο και μόνο επειδή έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ (στο δικό μας δεν έχει, εξου και η απευθείας σύνδεση με την γειτονική πόλη). Σε αυτά τα χωριά τέλος πάντων η υποδομή δεν νομίζω να είναι η κατάλληλη για μεγάλες ταχύτητες και ο ΟΤΕ έδινε μέχρι 2 Mbps. Τι θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις; _________________ www.paniliakos.net
Πύργος θεός Πανηλειακός !!!
|
|
|
|
psalias
Μέλος από: 06 Απρ 2009 Νέα: 1 Μηνύματα: 7
|
|
|
|
korgr
Honorary Member  Μέλος από: 07 Οκτ 2008 Βοηθήματα: 5 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Corinth
|
|
|
|
cardogram
 Μέλος από: 16 Ιουν 2006 Μηνύματα: 16
|
Στις: 13 Μαη 2009 13:33 Θέμα:
|
|
|
| c0d3punk ανέφερε: | | EkLekTos ανέφερε: | το TV το έχω...
Τι λέτε ρε παδιά, υπάρχει περίπτωση να μας δώσουν μεγάλυτερη ταχύτητα απο 24; Πόσο μπορεί να φτάσει; |
σε λίγα χρόνια 36 και μετά από δεκαετίες 50 (στην Ελλάδα πάντα γιατί σε άλλες χώρες της Ευρώπης τάχουν ήδη!) |
Επιδή το δίκτυο είναι δικό του είμαι σίγουρη οτι θα έχει την δυνατότητα για αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες. Όμως δεν θα έκανε ακομα κατι τέτοιο λόγο μονοπωλίου υποθετω. _________________ ~Cardogram~
|
|
|
|
cardogram
 Μέλος από: 16 Ιουν 2006 Μηνύματα: 16
|
Στις: 13 Μαη 2009 13:40 Θέμα:
|
|
|
| LABEROS ανέφερε: | | Απο τα 4 Mbps αναβαθμίζομαστε στα 8 Mbps.Καλο ακουγεται.Παιδια οταν γινει αυτο,θα μας σταλλει καποια ανακοινωση? Ευχαριστω. |
Ανακοινωση στον καθε ενα προσωπικα δεν το νομιζω, απλα θα το διαπιστώσεις μονος σου όπως θα κατεβάζεις. Τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα εγω όταν εγινε αναβάθμηση πιο παλιά στην δικιά μου ταχύτητα. _________________ ~Cardogram~
|
|
|
|
c0d3punk
|
|
|
|
|