Στις: 22 Φεβ 2010 14:32 Θέμα:
θελω να σβησω ενα μενου σε phpbb
Γεια σας εγκαθιστω ενα phpbb3 forum για καποιον αλλον με αντάλλαγμα να παίζει τηα διαφημιστικά μου.
για τον λόγο αυτό αν και θα είναι root admin δεν θέλω να εχει την δυνατοτητα να ανεβάζει νέα styles .
θελω δηλαδη να σβήσω αυτο:
Πως μπορώ να βρώ το συγκεκριμένο λινκ σε ποιο σημείο του κώδικα της phpbb υπάρχει για να το σβήσω:
Συμφωνώ με τον Basilakis. Ψάξε στα tpl files που βρίσκεται το συγκεκριμένο tab ή που δηλώνεται αυτό το tab για να εμφανιστεί και βάλε σχόλιο εκεί ώστε να μην εμφανίζεται στον browser.
Συγγνώμη....! Δεν θα πρέπει να έχει ftp κωδικούς για να ανεβάσει κάτι στον folder "styles"; Θα μου πεις οκ. Δεν θα ανεβάζει... αλλά δεν θα αλλάζει; ΟΧΙ! Δεν θα αλλάζει...! Φαντάζομαι πως δεν αλλάζεις κάθε μέρα style. Απλά σβήσε τα υπόλοιπα που έχεις και κράτα μόνο το ήδη υπάρχον (σε χρήση) style. Το να παίξουμε με τα template files δεν είναι η καλύτερη λύση μιας και σε updates θα είναι ΠΑΛΙ εκεί. Το να "παίξεις με τα δικαιώματα" πάλι δεν είναι κάτι πολύ καλό μιας και 1ον μπορεί να γίνουν ΜΠΑΧΑΛΟ και 2ον θα είναι χαζό να δώσεις "ξεχωριστά" δικαιώματα σε κάποιον για να μην αλλάζει styles.
Η καλύτερη λύση; E-mail-άκι:
"Μάγκα! Αν πειράξεις τα styles σου έκοψα τα πόδια!
Με εκτίμηση...
Ο πρώτος admin"