Επικοινωνήσαμε με την προηγούμενη ομάδα διαχείρισης και τα δώρα έχουν δοθεί! Περισσότερες πληροφορίες στο site μας!
michalis1984
Μέλος από: 05 Ιουν 2001 Μηνύματα: 256+
Στις: 23 Ιουν 2011 20:24 Θέμα:
Πολλή μαυρίλα βρε παιδιά.. το icon που έχετε έχει περισσότερη ποικιλία απο όλο το site μαζί ! Δεν έχω σχεδιαστικές ικανότητες αλλά ξέρω πως χρειάζεται ταλέντο για να είναι κάποιος σε θέση να δένει διάφορα χρώματα έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία. Πχ. όλα τα Modules στο δεξι μέρος όλα είναι σχεδιαστικά τα ίδια, με μεράκι και ταλέντο εαν έχει κάποιος σας μπορείτε να βάλετε σε κάποια απο αυτά μια δόση πινελιας. Για να καταλάβεις καλύτερα τι σου λεω πλοηγήθου λιγάκι στο pathfinder.
Πολλή μαυρίλα βρε παιδιά.. το icon που έχετε έχει περισσότερη ποικιλία απο όλο το site μαζί ! Δεν έχω σχεδιαστικές ικανότητες αλλά ξέρω πως χρειάζεται ταλέντο για να είναι κάποιος σε θέση να δένει διάφορα χρώματα έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία. Πχ. όλα τα Modules στο δεξι μέρος όλα είναι σχεδιαστικά τα ίδια, με μεράκι και ταλέντο εαν έχει κάποιος σας μπορείτε να βάλετε σε κάποια απο αυτά μια δόση πινελιας. Για να καταλάβεις καλύτερα τι σου λεω πλοηγήθου λιγάκι στο pathfinder.
Καταλάβαμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εννοείται πως θα κάνουμε αλλαγές. Είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης διότι δεν έχει πολύ καιρό που πήραμε το site και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αυτές τις μέρες προσπαθούμε να μάθουμε και css για καλύτερα αποτελέσματα.
adiaforosgr
Μέλος από: 19 Ιουλ 2004 Μηνύματα: 256+
Στις: 23 Ιουν 2011 21:03 Θέμα:
tech-maniacs ανέφερε:
adiaforosgr ανέφερε:
Έναν διαγωνισμό που τρέχατε με 2 Samsung Galaxy Tab στο site που έτρεχε κάτω από το ίδιο domain και θα έληγε 20 Ιουνίου τι τον κάνατε..;
Επικοινωνήσαμε με την προηγούμενη ομάδα διαχείρισης και τα δώρα έχουν δοθεί! Περισσότερες πληροφορίες στο site μας!
Μπράβο πάντως, εκτός από το domain που αγοράσατε, μάλλον σας πουλήσαν και τα πακέτα web design που πουλούσαν οι προηγούμενοι, γιατί έχετε ακριβώς τα ίδια
Μπράβο πάντως, εκτός από το domain που αγοράσατε, μάλλον σας πουλήσαν και τα πακέτα web design που πουλούσαν οι προηγούμενοι, γιατί έχετε ακριβώς τα ίδια
Μάλλον κάνεις ένα τεράστιο λάθος! Το πακέτο που είχαμε ήταν 60€ αλλά το κάναμε 100€ γιατί απλά δε βγαίναμε με εκείνη την προσφορά! Δεν καταλαβαίνουμε πάντως την εχθρική σας διάθεση απέναντί μας από την αρχή του topic! Εάν δεν σας αρέσει κάτι απλά πείτε το με ωραίο τρόπο! Αλλιώς μην απαντάτε καθόλου!!!
Honorary Member Μέλος από: 17 Νοε 2003 Βοηθήματα: 8 Νέα: 2 Templates: 3 Scripts: 5 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Hell's Kitchen
Στις: 24 Ιουν 2011 23:00 Θέμα:
Τα μπάλωσα... του είπα οτι εννοούσες τον Steven Seagal αλλά περιμένει ακόμη συγνώμη...
_________________ Seekit.gr - Σύγκριση Τιμών
Gosh.gr - Εύρεση Εργασίας
All the modules you'll ever need
tech-maniacs
Μέλος από: 23 Μαη 2011 Μηνύματα: 49
Στις: 25 Ιουν 2011 00:41 Θέμα:
cdhyper ανέφερε:
To header είναι χάλι. Από κει και κάτω κάτι πάτε να κάνετε. Επίσης σε ie8 εμφανίζεται μια οριζόντια μπάρα ίσα με το πέος του Chuck Norris.
Έχεις μήπως καμία καλή πρόταση για το πώς να το κάνουμε; Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τη γνώμη σας. Ήταν γκρι, το κάναμε με χρώμα (γιατί δεν σας άρεσε) και πάλι δεν σας αρέσει. Εάν μπορεί κάποιος ας δώσει καμιά καλή ιδέα γιατί έχουμε ξεμείνει και ας αφήσουν μερικοί τις ειρωνίες και τις επιθέσεις εναντίον μας λόγω ζήλιας (ή τι άλλο να πούμε) κλπ! Please...
Jimaek
Μέλος από: 18 Ιαν 2010 Νέα: 1 Μηνύματα: 256+
Στις: 25 Ιουν 2011 01:03 Θέμα:
Το Logo είναι χάλια όχι το background. Επίσης στον FF5 εμφανίζετε μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης.
Το Logo είναι χάλια όχι το background. Επίσης στον FF5 εμφανίζετε μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης.
ΑΑΑ. Οκ. Θα το αλλάξουμε το logo έτσι και αλλιώς. Εννοείς ένα με μπλε background; με κάτι τετράγωνα; Εμείς το βάλαμε εκείνο!
cdhyper
Literature Moderator Μέλος από: 23 Ιουν 2001 Βοηθήματα: 4 Νέα: 4 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Φωτονερόπετρα
Στις: 25 Ιουν 2011 05:16 Θέμα:
tech-maniacs η πρότασή μου σχετικά με το κομψοτέχνημά σου που ζηλεύω είναι να κόψεις το λαιμό σου. Και όταν καταλάβεις τις μ******ς που λες και κάνεις έλα να με ξαναρωτήσεις.
tech-maniacs η πρότασή μου σχετικά με το κομψοτέχνημά σου που ζηλεύω είναι να κόψεις το λαιμό σου. Και όταν καταλάβεις τις μ******ς που λες και κάνεις έλα να με ξαναρωτήσεις.
Δεν εννοούσαμε εσένα! Και όπως αναφέραμε μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τη γνώμη όλων σας. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερο για εσάς.