Αυτη με τα βιντεακια δε λες; δοκιμασε στην linkwise
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
pareisaktos
Μέλος από: 08 Αυγ 2011 Μηνύματα: 38
Στις: 10 Νοε 2011 13:01 Θέμα:
Δεν υπάρχει αυτό στο linkwise . Υπάρχει ένα παρόμοιο με κάτι βίντεο άλλα δεν είναι αυτό...
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
pareisaktos
Μέλος από: 08 Αυγ 2011 Μηνύματα: 38
Στις: 10 Νοε 2011 15:17 Θέμα:
Υπέθεσα ότι είναι affiliate άλλα μάλλον δεν είναι γιατί και εγώ το έχω ψάξει παντού και δεν το έχω βρει. Ad sense δεν είναι αν θες μπες στο gossip να το τσεκάρεις και εσύ. Πάντως το έχω δει σε διάφορα blogs και τώρα το είδα και στο gossip-tv.gr. Αν ξέρει κανείς τίποτα ας μας διαφωτίσει...
cyberfreak
Honorary Member Μέλος από: 08 Σεπ 2004 Βοηθήματα: 1 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Κρυα Βρυση
Στις: 10 Νοε 2011 15:40 Θέμα:
δεν ειναι affiliate ουτε adsense σταθερο μπανερακι ειναι νομιζω πως ανηκει στουσ τσεκουρατους εκει πρεπει να το ειχα δει και τωρα το βλεπω και στο τρελοκουνελι !! αν και για οποιον παιζει στοιχημα η καζινο χρονια ο τροπος που περιγραφουν ειναι γνωστος και θελει κεφαλαιο καλο!!
Βασικά το έχω δει σε 5 περίπου blogs και στο gossip-tv. Αν ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κανένα mail επικοινωνίας ας μας ενημερώσει
cyberfreak
Honorary Member Μέλος από: 08 Σεπ 2004 Βοηθήματα: 1 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Κρυα Βρυση
Στις: 10 Νοε 2011 16:57 Θέμα:
απλο
κώδικας:
Μπείτε σε επαφή μαζί μου:
Εάν επιθυμείτε να μου ευχαριστήσετε για την παρουσίαση αυτής της μεθόδου, παρακαλώ να μου στείλετε ένα email για να χρησιμοποιήσω τα μηνύματά σας ως αποδεικτικές (βεβαίως με την άδειά σας). Μπορείτε να μου στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση leftastointernet@gmail.com
lol! οπότε μάθαμε ένα μυστικό για να βγάλεις λεφτά στο internet, να μην απαντάς τα email!
- follow me @twitter
korgr
Honorary Member Μέλος από: 07 Οκτ 2008 Βοηθήματα: 5 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Corinth
Στις: 10 Νοε 2011 18:05 Θέμα:
Για να καταλάβω,
Ο τύπος οικονομάει από την μίζα εγγραφών μελών στα kazino που διαφημίζει έτσι?
Και προφανώς η τεχνική αυτή είναι απαγορευμένη και θα φας ban. Ο τύπος όμως σε έγραψε και τα μάσησε μέσω του aff link!
Στις: 10 Νοε 2011 18:21 Θέμα:
δεν ειναι οτι θα φας μπαν αν πχ δεν σου κατσει και διπλασιασεις 5-6 φορες το πονταρισμα σου οι εταιριες εχουν οριο στο μπετ που θα κανεις ετσι επαιζα εγω στοιχημα μονα αποδεκτα αποδοση 2+ και οταν πονταρα 320ευρω σε ενα ματς για να βγαλω ολα τα σπασμενα εχασα δεκα χρονια απο τη ζωη μου μεχρι να βγει