Κανονικά θα πρέπει να κάνει refund του πελάτες του και να αφήσει τα κόλπα με άλλες εταιρίες.
παράθεση:
Προκειμένου να προσπαθήσουμε να αποζημιώσουμε τους πελάτες στους οποίους δεν έχει λήξει ακόμη η συνδρομή τους, ήρθαμε σε συμφωνία με την HyperHosting ώστε να γίνει μία ειδική προσφορά για τους πελάτες της Phox.
Οι πελάτες της Phox οι οποίοι θα επιλέξουν να μεταφερθούν στη HyperHosting θα έχουν δωρεάν επέκταση της φιλοξενίας τους μέχρι την ημερομηνία λήξεως αυτής (με μέγιστο όριο τους 6 μήνες
Ελάτε στην οικογένεια της HyperHosting και απολαύστε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο σε υπηρεσίες φιλοξενίας ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, καθώς εφόσον έχετε ήδη συνδρομή σε άλλη εταιρία φιλοξενίας σας κάνουμε δώρο έως 6 μήνες επιπλέον φιλοξενία!
Γι αυτό heisenberg λέει ανώτατο 6 μήνες.
Ίδη το παρέχει αυτό η HyperHosting
Μήπως εκτός από τα λεφτά τους θέλεις να πάρεις και ποσοστά ;
Καλό κουράγιο σας εύχομαι.
_________________ Η πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη αλκοόλ Last edited by boliziner on 26 Ιαν 2012 16:13, edited 1 time in total
Expl0it
Honorary Member Μέλος από: 25 Αυγ 2003 Βοηθήματα: 29 Νέα: 7 Scripts: 1 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: home/sweet/home
Στις: 26 Ιαν 2012 16:09 Θέμα:
andy12gr ανέφερε:
θελω BACKUP ΤΟΥ kindermania.gr στο kindermania1@gmail.com ή το δικαιωμα να παρω το backup μου και της βασης αλλιως θα κινηθω και εγω νομικα και ισως και στη ΣΔΟΕ. περιμενω απαντηση μεχρι αυριο το μεσημερι
το να με υποχρεωνετε να παω σε αλλη εταιρεια που εσεις επιλεξατε δεν ειναι καλο...αν και η εταιρεια που προτεινετε ειναι πολυ καλη.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Για να μην μπερδευόμαστε κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να πάει με το ζόρι στη Hyperhosting. Η ανακοίνωση γράφει ότι "ήρθαμε σε συμφωνία με την HyperHosting ώστε να γίνει μία ειδική προσφορά για τους πελάτες της Phox.". Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποχρεωτικό. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει την εταιρία που επιθυμεί.
_________________ LET THE C0DER IN YOUR LIFE Fatal Error: Unable to read 3555 bytes in /root/head/brain/task.php on line 0
andy12gr
Μέλος από: 23 Δεκ 2008 Μηνύματα: 40
Στις: 26 Ιαν 2012 16:12 Θέμα:
Οκ ας ειναι και ετσι...πως θα παρω μπακαπ...εκει ειναι το θεμα. αν επιλεξω να παω στην εταιρεια αυτην η εταιρεια αυτη πως θα κανει τη μεταφορα? αρα καπου θα εχει προσβαση να παρει τα sites....
Μέλος από: 31 Μαρ 2008 Μηνύματα: 71 Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στις: 26 Ιαν 2012 16:15 Θέμα:
Παρακαλω να με αποστειλετε αμεσα ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΑΚΑΠ σε λογαρισμο fpt που θα σας δωσω.
Δεν θελω να λειπει (χαθηκε) τιποτα απο την βαση.
Θα στειλε με πμ τα στοιχεια ftp
_________________ Μην το πετάς...www.xariseto.gr !!!
mousouda
Μέλος από: 22 Νοε 2010 Μηνύματα: 24
Στις: 26 Ιαν 2012 16:16 Θέμα:
εχω διαφορα σιτε στη phox και πως θα γινει τωρα να παρω τα backup? επισης και εγω ειχα ακομα στο ενα πακετο 1 χρονο ακομα για να ληξει και αγορασα και τα χριστουγεννα νεο πακετο για 1 χρονο! τωρα τι γινεται? θα γινει επιστροφη χρηματων?
Θα παρακαλέσω να αφήσεις για μερικές ημέρες τους σέρβερ για να:
α) παρουμε backup kanonika
b) Να λειτουργουν τα μειλς εώς οτου μεταφερθεί ο καθένας όπου θέλει
Μέλος από: 11 Οκτ 2005 Βοηθήματα: 1 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Assigned by DHCP
Στις: 26 Ιαν 2012 16:45 Θέμα:
Ο κάθε καταχωρητής μπορεί να ζητήσει για το domain Που θα του πείτε να σταλει ο κωδικός του στον ιδιοκτήτη. δεν έχει να κανει με τον παλιό.
seb30
Μέλος από: 21 Απρ 2008 Μηνύματα: 2
Στις: 26 Ιαν 2012 16:46 Θέμα:
CyberCr33p ανέφερε:
thundergr ανέφερε:
phox? τα EPP codes για μεταφορά domain πως μπορούμε να τα πάρουμε?
Μπορείτε να απευθυνθείτε σε νέο καταχωρητή για στείλει τους κωδικούς εξουσιοδότησης στο e-mail του ιδιοκτήτη του κάθε domain.
Καλησπέρα, για τα .com πως μπορούμε να πάρουμε το auth code?
Leon_gr
Μέλος από: 08 Σεπ 2010 Μηνύματα: 2
Στις: 26 Ιαν 2012 16:47 Θέμα:
Καλησπέρα. Μόλις πριν από λίγες μέρες 18/1/12 ανανέωσα για έναν ακόμη χρόνο και η "αποζημιώση" που προσφέρεται προφανώς δεν καλύπτει εμένα αλλά και πολλούς άλλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τα domain names σε αυτή την περίπτωση.