Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
Software & Hardware Moderators, Super-Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
charavge
 Μέλος από: 14 Σεπ 2006 Μηνύματα: 245
|
Στις: 03 Φεβ 2012 17:41 Θέμα:
|
|
|
DELL  σίγουρα! Θα τολμούσα να πω και LG...
Έχω Toshiba, HP, DELL και LG.
Τα 2 πρώτα κακή κατασκευή, υπερθέρμανση, αργό φόρτωμα κ.ο.κ.
Τα 2 τελευταία πιο εργονομικά, καλύτερη σχεδίαση, πιο γρήγορα και καλύτερη κατασκευή.
Όλα έχουν περάσει σκληρά "crash test" στο σπίτι...
|
|
|
|
babist
Μέλος από: 15 Οκτ 2009 Μηνύματα: 97
|
|
|
|
deninho
Super Moderator  Μέλος από: 17 Ιαν 2004 Βοηθήματα: 1 Νέα: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: σ'άλλη διάσταση
|
|
|
|
babist
Μέλος από: 15 Οκτ 2009 Μηνύματα: 97
|
|
|
|
deninho
Super Moderator  Μέλος από: 17 Ιαν 2004 Βοηθήματα: 1 Νέα: 3 Μηνύματα: 256+Περιοχή: σ'άλλη διάσταση
|
|
|
|
apitsos
 Μέλος από: 24 Ιουλ 2007 Μηνύματα: 55Περιοχή: Αθήνα
|
Στις: 13 Μαρ 2012 22:56 Θέμα:
|
|
|
| cordis ανέφερε: | | dell γιατί παίρνεις ότι αγοράζεις και έχει και support. |
+1
Έχω το Latitude E6510 με 1920x1080 @ 15,6", i7 Q840 @ 1.87 GHz, 8GB RAM, 500GB HDD και καμιά 10αριά συστήματα ασφαλείας και αντικλεπτικά επάνω! Επένδυση 2500 € + ΦΠΑ (ειδική τιμή) πριν από 15 μήνες. (http://www.dell.com/us/business/p/latitude-e6510/pd)
3 χρόνια εγγύηση NBD και τη χρειάστηκα 2 φορές. Σε λιγότερο από 24ωρο ήταν στο χώρο μου και τις 2 φορές. Η μία ήταν μητρική (βγήκε off εντελώς - αστοχία υλικού υποθέτω - 10 μέρες μετά την αγορά) και την άλλη το blower άρχισε να κάνει σαν τριζόνι (λίγο πριν τον πρώτο χρόνο). Ανταλλακτικό με τεχνικό όπως είπα σε λιγότερο από ένα 24ωρο στο χώρο μου! _________________ Anything can be achieved!
pla.NET.gr | web hosting, VPS, web design & more services
|
|
|
|
apitsos
 Μέλος από: 24 Ιουλ 2007 Μηνύματα: 55Περιοχή: Αθήνα
|
Στις: 13 Μαρ 2012 23:01 Θέμα:
|
|
|
| babist ανέφερε: | Βασικα σας ρωτησα γτ ειμαι αναμεσα σε HP και sony vaio(εχουν σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα),απλα εχω ακουση λιγο κακα λογια για τα HP οπως οτι ανεβαζουν θερμοκρασια,
Υ.Γ:Γινεται αναβαθμισεις σε laptop?(ειμαι γενικα πισω στα λαπτοπ απο γνωσεις) |
Ενώ για τα SONY vaio έχεις ακούσει καλά λόγια? Αυτά δεν είναι laptops! Είναι hi-fi με οθόνη και πληκτρολόγιο, χα χα χα χα... (και ας με διαψέυσει όποιος είναι γνώστης και έχει εμπειρία)
| billiaswhs ανέφερε: | Σίγουρα όχι Vaio, αν εξαιρέσεις την Οθόνη που είναι πολύ καλή
όλα τα υπόλοιπα είναι....!%$@@##! (το λέω επειδή είχα αγοράσει τέτοιο) |
Νάτος...! Δεν είχα προλάβει να το διαβάσω... sorry. _________________ Anything can be achieved!
pla.NET.gr | web hosting, VPS, web design & more services
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 25 Μαη 2013 11:39 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|