Όπως γράφεται και στον τίτλο, αναζητώ εθελοντικούς συντάκτες για την ιστοσελίδα μου, η οποία ειδικεύεται σε games, ταινίες, σειρές και μουσική. Όποιοι ενδιαφέρονται ας απαντήσουν παρακάτω ή ας στείλουν ένα μήνυμα, ώστε να λυθούν όποιες απορίες δημιουργηθούν...
Γιατί κάποιος να γίνει εθελοντικός συντάκτης στην σελίδα σου ή στη σελίδα οποιουδήποτε άλλου; Δεν επιτίθεμαι, απλά μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία.
charavge
Μέλος από: 14 Σεπ 2006 Μηνύματα: 244
Στις: 14 Ιουλ 2012 04:59 Θέμα:
Ενδεχομένως γιατί θα είχε ελεύθερο χρόνο ή θα ήθελε να δει αν του αρέσει σαν χόμπι... Δεν είναι κακό να προτείνει κάτι. Εγώ αν είχα ελεύθερο χρόνο (lol) θα το έκανα. Γιατί όχι;
AAAA εδώ φίλε μου δεν έχει ποσοστά...όσοι θέλουν αφιλοκερδώς
charavge
Μέλος από: 14 Σεπ 2006 Μηνύματα: 244
Στις: 14 Ιουλ 2012 21:10 Θέμα:
Εγώ να ρωτήσω τώρα: ο άνθρωπος είχε μία σκέψη και την εξέφρασε. Ζήτησε αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω γουστάρει να γράφει άρθρα. Γιατί τον πήρατε από πίσω;
Δήλωσε κάπου ότι θα έχει έσοδα ή ότι θα δίνει ποσοστά και δεν το είδα; Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν ψώνιο να γράφουν άρθρα...
Χωρίς να ξέρω τη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να καταλάβετε ότι δε σκέφτονται όλοι μόνο το χρήμα...
Στην τελική, ακόμα κι έτσι να είναι, αν θέλετε κι εσείς εθελοντές αρθρογράφους ζητήστε το όπως έκανε ο φίλος... Πού το πρόβλημα; Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του, μόνο πέσατε όλοι πάνω του.
Όπως γράφεται και στον τίτλο, αναζητώ εθελοντικούς συντάκτες για την ιστοσελίδα μου, η οποία ειδικεύεται σε games, ταινίες, σειρές και μουσική. Όποιοι ενδιαφέρονται ας απαντήσουν παρακάτω ή ας στείλουν ένα μήνυμα, ώστε να λυθούν όποιες απορίες δημιουργηθούν...
Με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω αν μπορώ. Αν θέλεις στείλε μου pm με περισσότερες πληροφορίες.
ok κατάλαβα θα κάνω ένα άρθρο θέλω μια πολυκατοικία μια φεράρι και κανα 2 μοντέλα (δωρεάν φυσικά ) που ξες μπορεί να υπάρχει κάποιος. σας παρακαλώ σοβαρευτείτε αυτά που λέτε είναι για γέλια..
ok κατάλαβα θα κάνω ένα άρθρο θέλω μια πολυκατοικία μια φεράρι και κανα 2 μοντέλα (δωρεάν φυσικά ) που ξες μπορεί να υπάρχει κάποιος. σας παρακαλώ σοβαρευτείτε αυτά που λέτε είναι για γέλια..
Θα έγραφες δωρεαν post για reputation;
Για καλό backlink;
Για practice;
Για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου;
Στο mashable θα εκανες guest post;
Θα εγραφες για να τεσταρεις social reactions;
αν το θεωρείς για γέλια να μην απαντάς!
ευχαριστώ.
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
dva_dev
Script Master Μέλος από: 16 Σεπ 2005 Μηνύματα: 256+
Στις: 15 Ιουλ 2012 01:25 Θέμα:
megsk ανέφερε:
cordis dld δηλαδή για να ξέρω σε τι πρέπει να απαντώ . Πρέπει να λέω οτι σου αρέσει? και εκφράζω την αποψή μου μπορείς να μου πεις ευγενικά ή ακόμα καλύτερα να μην συμετάσχω στο forum . Θα το δεχθώ ...αλλά δεν θα μου λες τι θα πώ ουτε έβρισα ουτε έθιξα κανένα . Άλλα οταν θέλουνε τζάμπα να γίνουνε μάγκες εντάξει ... Επίσης δεν λέι κάποιος για backlinks και το post δεν ΛΕΙ ΚΑΝ ΠΟΥ ΘΑ είναι το site και ποιο είναι ( δίχνει μεγάλη φερεγγυότητα ). άρα συγνώμη που είμαι εγώ ο κακός.