φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα μια που το κανεις που το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου, να το κάνεις web mobile app με κάνα sencha ή jquery mobile και να πετάξεις και καμιά διαφημισούλα μέσα κανενός γιατρός να βγάλεις και κάτι.
Δυστυχώς φίλε μου αυτό απαγορεύεται μιας και είμαι υπάλληλος του οργανισμού για λογαριασμό του οποίου έχει αναρτηθεί η εφαρμογή. Κοινώς θα με κυνηγήσουν πολύ άνετα και δίκιο θα έχουν.
fiskilis
Honorary Member Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Athens
Στις: 19 Ιουλ 2012 12:50 Θέμα:
EOPYY_GD ανέφερε:
Όντως δεν το είδες... γιατί δεν υπάρχει... ακόμα τουλάχιστον. Περιμένω να μου δώσουν το OK να ανεβάσω τα banners και μάλλον θα περιμένω για πολύ ακόμα... Να η απόδειξη γιατί αποφάσισα να τα πληρώσω όλα μόνος μου και να προχωρήσω, γιατί αλλιώς ακόμα στην σύσταση της επιτροπής για την συζήτηση του κόστος θα ήμουν...
και πως την επικοινωνεις για να γινει γνωστη εκτος απο εδω;
Μέσα από forum και από το ίδιο το market. That's it...
circadian
Μέλος από: 10 Οκτ 2008 Μηνύματα: 16
Στις: 19 Ιουλ 2012 15:18 Θέμα:
Υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε πρόσβαση στο οτιδήποτε μιλάει η mobile εφαρμογή για να τραβήξουμε και εμείς δεδομένα γιατρών (κυρίως long-lat με νοιάζει)?
EOPYY_GD
Μέλος από: 17 Ιουλ 2012 Μηνύματα: 29
Στις: 19 Ιουλ 2012 17:32 Θέμα:
Μόνο ότι μπορείς να πάρεις από το site του οργανισμού, κάτι άλλο δε προβλέπεται δυστυχώς.