Μέλος από: 20 Αυγ 2011 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Αθήνα
Στις: 03 Αυγ 2012 00:13 Θέμα:
νομίζω πως οι απαντήσεις σου δε με βοηθούν ιδιαίτερα εγώ θέλω να ξέρω, πως μπορώ να ρυθμίσω το adsense account μου όταν μαζεύεται το ελάχιστο ποσό να καταθέτει τα λεφτά στο λογαριασμό μου στην τράπεζα και όχι μέσω επιταγής. Μήπως λέω κάτι λάθος;
Στις: 03 Αυγ 2012 00:14 Θέμα:
Re: Πληρωμή από τράπεζα
JohnMorf ανέφερε:
Γεια σας και πάλι θέλω να συνδέσω το λογαριασμό μου με την ΑΤΕ Bank και δεν ξέρω τα στοιχεία που μου ζητάνε...
Το iban και το bic μήπως είναι κοινά και μπορεί να μου τα πει κάποιος;
Επίσης δεν ξέρω τι είναι το ψευδόνημο που ζητάει.
Μου λέει ότι πρέπει το όνομα λογαριασμού να είναι ίδιο με αυτό του λογαριασμού. Έχω μια prepaid κάρτα στην οποία γράφει ένα όνομα αυτό είναι;
θελεις να συνδεσης το λογαριασμος σου στην paypal με την χρεοστικα καρτα της ATE αυτο εννοεις?
για να μπορεσης να μεταφερης χρηματα απ την paypal στο τραπεζικο σου λογαριασμο?
Μέλος από: 13 Αυγ 2010 Μηνύματα: 201 Περιοχή: athens
Στις: 03 Αυγ 2012 00:16 Θέμα:
JohnMorf ανέφερε:
νομίζω πως οι απαντήσεις σου δε με βοηθούν ιδιαίτερα εγώ θέλω να ξέρω, πως μπορώ να ρυθμίσω το adsense account μου όταν μαζεύεται το ελάχιστο ποσό να καταθέτει τα λεφτά στο λογαριασμό μου στην τράπεζα και όχι μέσω επιταγής. Μήπως λέω κάτι λάθος;
εσυ δεν μας βοηθας για να σε βοηθουσουμε σε ρωταει πιος να σε πληρονη ?
Μέλος από: 13 Αυγ 2010 Μηνύματα: 201 Περιοχή: athens
Στις: 03 Αυγ 2012 00:29 Θέμα:
[quote="hliast"]
JohnMorf ανέφερε:
Στις: 03 Αυγ 2012 15:21 Θέμα:
Ευχαριστώ!
Στις: 03 Αυγ 2012 16:07 Θέμα:
bibisidis ανέφερε:
Πηγαινε απο το αριστερο μενού στις Ρυθμισεις Λογαριασμού. Εκεί πας Ρυθμίσεις πληρωμής και επιλεγεις επεξεργασία μεθόδου πληρωμής.
Επειτα επιλεγεις Προσθήκη νέου τραπεζικού λογαριασμού πατας συνεχεια και συνεχιζεις....
Ααα... Καλά... Εγω απάντησα σε άλλη ερώτηση...
JohnMorf
Στις: 04 Αυγ 2012 10:35 Θέμα:
Δεν πειράζει μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλον...
Στις: 07 Αυγ 2012 06:12 Θέμα:
Re: Πληρωμή από τράπεζα
JohnMorf ανέφερε:
Γεια σας και πάλι θέλω να συνδέσω το λογαριασμό μου με την ΑΤΕ Bank και δεν ξέρω τα στοιχεία που μου ζητάνε...
Το iban και το bic μήπως είναι κοινά και μπορεί να μου τα πει κάποιος;
Επίσης δεν ξέρω τι είναι το ψευδόνημο που ζητάει.
Μου λέει ότι πρέπει το όνομα λογαριασμού να είναι ίδιο με αυτό του λογαριασμού. Έχω μια prepaid κάρτα στην οποία γράφει ένα όνομα αυτό είναι;
Λογικα τα καταφερες αλλά για όσους ψάχνουν ή ψάξουν στο μέλλον για τις ελληνικες τραπεζες η συναιτερισμους στο http://www.swiftbic.com/swift-code.html?country=GREECE
μπορειτε να βρειτε το swift / bic της τραπεζας σας ( στο ιδιο λινκ μπορειτε να βρειτε για τις περισσοτερες τραπεζες του κοσμου )
τωρα οσο αφορα το iban το γράφει πάνω στο βιβλιαριο σας αλλά και στο ibanking λογαριασμό σας. Βέβαια εφόσον γνωρίζετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας οι περισσότερες τραπεζες προσφέρουν δωρεαν διαδικτυακο εργαλείο μετατροπή του σε iban ( που στα ελληνικά μεταφράζεται αλλα και είναι Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού ) .