απλά κέντρο δες να μπορεί να πάει... άστες έτσι 2 εβδομάδες και βλέπεις...
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
SEM Moderator Μέλος από: 03 Ιουν 2008 Νέα: 4 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Athens,Greece
Στις: 01 Ιουν 2012 12:11 Θέμα:
Εγώ πιστεύω ωπς για το χαμηλό ctr φταίει το site σου.
Και τι εννοώ;
Είναι ένα directory όπου ο άλλος κυρίως μπαίνει για να κάνει link building και αν φύγει.
Δεν υπάρχει περιεχόμενο για να κάτσε ινα διαβάσει κτλ
ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις affiliate διαφημίσεις που να απευθύνονται σε webmasters.
Πχ tools κτλ.
Επίσης εφόσον έχεις τα mails απο αυτούς που κάνουν τα listings και αυτοί έχουν επιλέξει να λαμβάνουν ενημερώσεις απο εσένα τότε μπορείς να στέλνεις και mail -ενημερώσεις με affiliate links
just my 2 cents
aguila21
Honorary Member
Μέλος από: 30 Απρ 2003 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+
Στις: 01 Ιουν 2012 12:22 Θέμα:
Δεν έχεις άδικο για το γεγονός ότι το περιεχόμενο είναι "ειδικό",αλλά φευ,ένα ποσοστό 1% θα έπρεπε να το είχα...
Ισως να ακουστει λιγο ακυρο αλλα αν εκανες ξεχωριστη ενοτητα με free links ισως να ειχες περισσοτερη επισκεψιμοτητα, περισσοτερα κλικ(θα αρχισουν οι επισκεπτες να φιλοτιμουνται) και καλυτερο bounce rate.
Μέλος από: 30 Απρ 2003 Βοηθήματα: 2 Μηνύματα: 256+
Στις: 03 Αυγ 2012 20:11 Θέμα:
Το είχα δοκιμάσει αυτό και διαπίστωσα ότι κάποιοι επιτήδιοι σε κάποιο script που πωλούσαν είχαν βάλει τον κατάλογο μου,έπαιρναν backlinks κι εγώ το μόνο που έπαιρνα ήταν traffic που με ανάγκαζε να πληρώνω περισσότερα χρήματα για να έχω πολύ διαθέσιμο bandwidth και να μην πέσει η σελίδα.Να κάνω μάγκες,Ινδούς και Μπαγκλαντέσιους freelancer "seo guru" δεν πρόκειται.Ούτως ή άλλως όπως είπα μόνο traffic είχα και όχι click στις διαφημίσεις.