Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
Moderators:
Super-Moderators
| Αποστολέας | Μήνυμα |
JPStaff
Μέλος από: 30 Ιουλ 2012 Μηνύματα: 4
|
|
|
|
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO  Μέλος από: 09 Οκτ 1999 Βοηθήματα: 93 Νέα: 304 Templates: 1 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Greece
|
Στις: 30 Ιουλ 2012 16:09 Θέμα:
Re: Χρειάζομαι λίγη βοήθεια |
|
|
| JPStaff ανέφερε: | Καλησπέρα,
Διάβασα τα περισσότερα Posts και μπορώ να πω πως έχασα λίγο τη μπάλα. Θα μπω λοιπόν κατευθείαν στο ψητό.
Έχω αμερικάνικο διαβατήριο αν και ζω μόνιμα στην Ελλάδα (ελληνική υπηκοότητα/ταυτότητα).
Έχω φτιάξει ένα φόρουμ με αρκετά μέλη και σκέφτομαι να το κάνω συνδρομητικό.
Αν τελικά το κάνω πρέπει να κάνω έναρξη εταιρείας παροχής υπηρεσιών ή απλά να τα δηλώσω ως εισόδημα στη φορολογική μου δήλωση;
Θα ήταν προτιμότερο να κάνω έναρξη στην Αμερική (μιας και μπορώ να πάω ότι ώρα θέλω) ή θα πρέπει να πηγαινοέρχομαι; |
θα πρέπει να βρεις έναν καλό λογιστή, γιατί...
α. από την στιγμή που θα κάνεις συναλλαγές θα πρέπει να κόβεις παραστατικά.
β. αν υποθέσουμε οτι κάνεις εταιρεία στις ΗΠΑ θα πρέπει να έχεις τρόπο να εισάγεις τα χρήματα εδώ για να μπορείς να τα χαλάσεις. _________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
|
|
|
|
trisstann
 Μέλος από: 03 Νοε 2010 Μηνύματα: 189
|
Στις: 30 Ιουλ 2012 18:44 Θέμα:
|
|
|
μαλλον δεν διαβασες αρκετα
οτι εχουμε γραψει εδω μεσα ειναι για να γλυτωσουμε λεφτα. Αν ειναι οι επιλογες σου ελλαδα ή Αμερικη... βραστα....
(αν και δεν ξερω τι παιζει με φορολογια στην αμερικη ε δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο τν ελλαδα....
|
|
|
|
eridanus
Μέλος από: 27 Ιουν 2006 Μηνύματα: 122
|
|
|
|
andreaslll
Μέλος από: 16 Νοε 2011 Μηνύματα: 256+
|
|
|
|
mechpanos
Honorary Member  Μέλος από: 20 Μαρ 2003 Νέα: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens - Pyrgos
|
|
|
|
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO  Μέλος από: 09 Οκτ 1999 Βοηθήματα: 93 Νέα: 304 Templates: 1 Scripts: 2 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Greece
|
|
|
|
trisstann
 Μέλος από: 03 Νοε 2010 Μηνύματα: 189
|
|
|
|
scoobby
 Μέλος από: 27 Νοε 2007 Μηνύματα: 256+Περιοχή: naxos town,greece.
|
|
|
|
inBlogger
 Μέλος από: 18 Απρ 2009 Templates: 1 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Αθήνα.
|
|
|
|
fiskilis
Honorary Member  Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+Περιοχή: Athens
|
|
|
|
JPStaff
|
|
|
|
andreaslll
Μέλος από: 16 Νοε 2011 Μηνύματα: 256+
|
|
|
|
JPStaff
|
|
|
|
eridanus
Μέλος από: 27 Ιουν 2006 Μηνύματα: 122
|
Στις: 07 Αυγ 2012 20:40 Θέμα:
|
|
|
Το αρχικό σου ερώτημα είναι διαφορετικό φίλε μου, ωστόσο εγώ θα επιμείνω στο θέμα της συνδρομής.
Βάζοντας συνδρομή θα δεις τόσο άμεσα αλλά και σταδιακά, τον ρυθμό ανάπτυξης του φόρουμ σου να υποχωρεί και να γράφονται ολοένα και λιγότεροι.
Αυτό, για μια κοινότητα είναι καταστροφικό γιατί αργά ή γρήγορα, οδηγεί σε απουσια θεματων και άρα μαρασμό. Αν λοιπόν το κάνεις συνδρομητικό, θα μαζέψεις αρχικά κάποια χρήματα αλλά θα υπογράψεις και το αργό ή γρήγορο τέλος της κοινότητας.
Κατά τη γνώμη μου, είμαστε σε μια εποχή όπου το κέρδος έρχεται από το...δωρεάν. Εννοώ, πως τα μέλη της κοινότητας σου, ΔΕΝ είναι το προιόν αλλά το μέσο που θα σε οδηγήσει στο προιον.
Με άλλα λόγια, αξιοποίησε τα μέλη σου όχι για να πάρεις χρήματα από αυτά αλλά για αναπτύξεις την κοινότητα σου σε μεγάλους αριθμούς.
Εσύ, δώστους μονο ένα κομψό περιβάλλον, ένα χώρο που θα συγκεντρώνονται και θα οφελούνται από αυτόν. Μετά, κάτσε και κοίτα την κοινότητα να αναπτύσεται σε μεγάλους αριθμούς.
Οταν/αν το πετύχεις αυτό, να είσαι βέβαιος πως θα κερδίσεις χρήματα, από διαφημίσεις ή άλλους τρόπους.
Αυτό κάνει η google, αυτό κάνει το facebook  . Δεν προσπαθούν να δεσμεύσουν τον επισκέπτη/μέλος.
Του δίνουν το περιβάλλον, τον αφήνουν να κυκλοφορησει μέσα σε αυτό, ακόμη και να αυτενεργήσει και εισπράτουν χρήματα από... πλαϊνές πόρτες. _________________ Internet Services: www.multihosting.gr | www.multiplanet.gr | www.multilabs.gr | www.multiradio.gr
|
|
|
|
|
Τώρα είναι 21 Μαη 2013 22:49 | All times are UTC + 3 (DST in action)
|