Στις: 08 Αυγ 2012 14:33 Θέμα:
Βοήθεια!! Μειώθηκαν οι προβολές του Blog μου!!
Το παρατήρησα αυτό και χθες και σήμερα.
Χθες για παράδειγμα είχα 3.000 προβολές μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Όταν μπήκε 2 και 10 μειώθηκαν οι προβολες της σελίδα μου. Δηλαδή από 3000 που είχα με έκανε να έχω 1900....
Σήμερα το ίδιο. Μέχρι πριν λίγο είχα 4000 προβολές. Τώρα που πήγε 2 το μεσημέρι ξαναμειώθηκαν στις 2.100!!
Τι γίνεται ρε παιδιά;; Το blog μου το δουλεύω 8 μήνες και έχει συνολικά 800.000 προβολές.
Honorary Member Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Athens
Στις: 09 Αυγ 2012 14:23 Θέμα:
για δωσε μας το url να ριξουμε μια ματια
αλλα καλοκαιρι ειναι και ποτε μην περνεις στα σοβαρα τον Αυγουστο και τα στατιστικα του
Καυσωνας και ο κοσμος παει παραλια μην περιμενεις να ερθουν σε εσενα να διαβασουν ακομα και αν εχεις το μυστικο της ζωης!
ο Αύγουστος πάντα είναι πεσμένος, υπάρχουν μέρες (Σ/Κ) που είναι και πάνω από 50% η πτώση.
_________________ Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter
michalis1984
Μέλος από: 05 Ιουν 2001 Μηνύματα: 256+
Στις: 10 Αυγ 2012 01:31 Θέμα:
Δεν είναι καθόλου παράξενο να μειώνεται η κίνηση ειδικά τέτοιες ημέρες. Μην ξεχνάς πως η κίνηση αποτελείτε απο μεμωνομένα άτομα που μπένουν στην ιστοσελίδα και στο ιντερνετ γενικά. Εαν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσουν να μπένουν τότε η κίνηση θα μειωθεί. Χαρακτηριστικά κάποιες ημέρες που μειώνετε πολύ η κίνηση είναι τα Χριστούγεννα, η πρωτοχρονιά αλλά και οι μέρες του δεκαπενταύγουστου όπως επίσης και οι Κυριακές του Αυγούστου. Αυτά απο δικές μου παρατηρήσεις.