freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ξεκίνησε η ανάπτυξη της 0.3 (Call for help)


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 3 από 8 [113 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: ανάπτυξη Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Επόμενο
ΑποστολέαςΜήνυμα
iNDEFiX
Honorary Member

Μέλος από: 20 Δεκ 2002
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: κλειστή λόγω έργων
View users profile Send email to user Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουν 2004 14:11    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ela vre... paneykolo: me fopen anoigeis to /etc/shadow (opou einai ta encrypted pass)
px user:$1$Ml1M0hkW$3LOfVZhmAuzfp1F2b06k./:12586:0:99999:7:::,
me explode() apomononeis ta stoixeia (user + pass) apo ta : kai meta me ena aplo crypting method, sthn periptosh mas crypt(), kaneis thn sygrish twn strings gia na dosei access.

Bevaia yparxei ena mikro provlima... to shadow file einai read mono apo root kai apo kanena allo xrhsth, opote prepei na vreis enan tropo na diavazei ta password pou theleis h PHP san root (kati to opoio den to sinisto).

-r-------- 1 root root 1438 Jun 16 18:52 /etc/shadow

_________________
http://www.datahost.gr
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουν 2004 21:35    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Χαχα

το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;;


Πλακίτσα

Καλό θα ήταν. Τι εξυπηρετεί;
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουν 2004 21:59    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Έτοιμη και η class των στατιστικών.

Αποιτελείται απο την βασική:
stats ---> Δίνει γενικές πληροφορίες για τον χρήστη πχ λειτουργικό, browser κτλ.
με functions :

os()
browser()
spider()
engine()
country()

μια extend:

browserall --> Αναλυτικά έκδοση browser
με functions:

ie()
firefox()
firebird()
mozilla()
opera()
netscape()

και άλλη μια extend

osall ---> OS versions for Windows link to Windows & Linux
με functions:

linux()
windows()

Επειδή δεν έχω linux κτλ θα εκτιμούσα αν κάποιος το δοκίμαζε.
iNDEFiX
Honorary Member

Μέλος από: 20 Δεκ 2002
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: κλειστή λόγω έργων
View users profile Send email to user Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουν 2004 02:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Xaxaxa prosopika to theoro poli perito k poli epikindino. Vevaia pote den 3ereis o kathenas ti mporei na to xreiazetai. Dose link gia na sou testaro ta stats apo Linux

_________________
http://www.datahost.gr
geraki
Honorary Member

Μέλος από: 26 Ιαν 2004
Νέα: 3
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
View users profile Visit posters website
blog deviantART sync twitter friendfeed deviantART 
del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουν 2004 11:17    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Θα συζητήσουμε σε άλλο post την χρησιμότητα αργότερα.

_________________
← Αυτό το έκλεψα απ'τον Eneme.
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουν 2004 13:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Template : BlueHaze


Template : Digital Multiplex


Template : Gazetteer


Τα snapshots δουλεύουν τώρα

Η class των στατιστικών:
http://www.geocities.com/basdog22/stats.zip

rename σε class.php και έχει οδηγίες στο τέλος για το πώς να τρέξει

Last edited by ThyClub on 26 Ιουν 2004 11:35, edited 1 time in total
xmavidis
Honorary Member

Μέλος από: 02 Δεκ 2003
Βοηθήματα: 4
Νέα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Ηράκλειο
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουν 2004 14:40    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Μάλλον ήταν down o server όταν πήγες να τα ανεβάσεις. Πιστεύω πως τώρα είναι οκ.

Πολύ ωραία τα templates!!!
Περισσότερο μου άρεσε το Blue Haze

_________________
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουν 2004 15:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Προσωπικά το τελευταίο βλ Gazetteer. Διαθέτει 5 διαφορετικά αρχεία css με Mozilla είναι απόλαυση.

Τα tabs του μενού εξομοιώνουν τέλεια τα up and down ενός button
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 24 Ιουν 2004 23:52    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αλλαγή πλεύσης:

Το ZeusCMS γίνεται OO (Object Oriented) . Αυτό γίνεται για 3 λόγους.

1. Είναι πιο εύκολη η περαιτέρω ανάπτυξη μιάς και ο κώδικας θα είναι δομημένος σε classes

2. Καλύτερη τεκμηρίωση του κώδικα. Θα χρησιμοποιηθεί το PHPDocumentor.

3. Γιατί τώρα κατάλαβα το όλο consept του ΟΟ programming και κατάφερα να δημιουργήσω κλάσεις και objects

Μέχρι τώρα έχει γίνει μετατροπή στα:

a) Statistics
b) guestbook
c) users page
d) Search engine

Δεν ξέρω αν και ποιοί προτιμάτε procedural Vs OOP αλλά εγώ προτιμώ σαφώς το δεύτερο
cvoodan
Honorary Member

Μέλος από: 13 Μαη 2003
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Πίσω σου!
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 25 Ιουν 2004 07:43    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εμένα μ'άρεσε το δεύτερο template αλλα αν είχε τα χρώματα του πρώτου...

_________________
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 25 Ιουν 2004 09:47    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Θα ήθελα μερικές συμβουλές για θέματα caching. Θέλω να προσθέσω την δυνατότητα στο σύστημα αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Μερικές οδηγίες iNDEFIX, Rapid.., cha0s???
Cha0s
SysAdmin

Μέλος από: 28 Ιουλ 2001
Βοηθήματα: 2
Νέα: 1
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 25 Ιουν 2004 17:21    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ti caching ?

(btw i geocities den afinei hotlinks... koinos den mporoume na doume ta links pou ebales)

_________________
During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 25 Ιουν 2004 23:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Το θέμα με το caching δεν υφίσταται πλέον. Χρησιμοποίησα την Cache Lite και ομολογώ βλέπω τρομερή διαφορά.

παράθεση:
Ti caching ?


Η σελίδα αποθηκεύεται τοπικά και το script κάνει έλεγχο κάθε φορά αν η σελίδα έχει αποθηκευτεί ή όχι. Αν υπάρχει αρχείο τότε εμφανίζει αυτό και δεν ξανακάνει την ίδια δουλειά για την δημιουργήσει.

Αυτό βοηθά τρομερά στους χρόνους απόκρισης και γενικά στο load του server. Τα αρχεία μπορείς να τα βάλεις να λίγουν μετά απο 20, 30 .... 2 μέρες , 10 μέρες ανάλογα με το πόσο συχνά ανανεώνεται η σελίδα σου.

ΤΡΟΜΕΡΟ. Αν δείτε χρόνους απόκρισης δεν θα το πιστεύετε

Υ.Γ: Το ξέρω για geocities αλλά το ftp μου είναι down εδώ και μέρες. xmavidis help
xmavidis
Honorary Member

Μέλος από: 02 Δεκ 2003
Βοηθήματα: 4
Νέα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Ηράκλειο
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2004 00:59    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Tώρα το κοιτάω

_________________
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 26 Ιουν 2004 11:36    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ο editor που θα εμφανίζεται σε όσες περιοχές χρειάζεται:


Βασίζεται στην HTMLArea

Google for it
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 3 από 8 [113 Μηνύματα] Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Επόμενο
Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Τώρα είναι 11 Δεκ 2016 15:46 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos