Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Κρεμαλα στη c

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
OFI gate -4-
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 28 Ιουν 2004 15:25

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από OFI gate -4- » 17 Αύγ 2004 19:57

Εχει κανεις υποψην του πως μπορω να φτιαξω μια απλη κρεμαλα στη c χωρις γραφικα φυσικα μονο το στυλ του παιχνιδιου.Η' μηπως υπαρχει πουθενα στο web ετοιμη; ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3826
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από LightForce » 18 Αύγ 2004 16:03

Φιλε OFI gate -4- αν κανεις μια αναζήτηση στο google μπορείς ευκολα να εντοπίσεις δεκάδες κώδικες C κρεμάλας...

Να ένας..
http://www.planet-source-code.com/vb/sc ... 4&lngWId=3

OFI gate -4-
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 28 Ιουν 2004 15:25

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από OFI gate -4- » 22 Αύγ 2004 02:21

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Πολλες φορες τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα αλλα εμεις τα ψαχνουμε αλλου...

HaPagan
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2002 16:11
Τοποθεσία: Αμπελόκηποι , Αθήνα
Επικοινωνία:

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από HaPagan » 22 Ιαν 2005 12:49

Μπορείς να βρεισ μια υλοποίηση σε Pascal στο παρακάτω link :

http://www.greekcoders.gr/showprog.php?progid=20

dimitraaaa
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 05 Απρ 2009 18:12

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από dimitraaaa » 05 Απρ 2009 18:36

Μπορείς να βρεισ μια υλοποίηση σε FORTRAN στο παρακάτω link :

dimitraaaa
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 05 Απρ 2009 18:12

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από dimitraaaa » 05 Απρ 2009 18:37

kapoios voh8eia gia thn kremala se fortran

Άβαταρ μέλους
ksarm
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: 22 Μάιος 2007 10:47

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από ksarm » 05 Απρ 2009 20:57

dimitraaaaaaaaaaa τι ακριβώς ψάχνεις;;; θες κώδικα για κρεμάλα σε fortran?????

ianni
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 12 Απρ 2006 00:38
Τοποθεσία: rodos

Κρεμαλα στη c

Δημοσίευση από ianni » 09 Απρ 2009 13:08

Ειχα κανει μια απλη κρεμαλα σε C αν βοηθαει να παρεις μια ιδεα.Ο χρηστης δινει πρωτα το μηκος του string μετα δινει την λεξη που πρεπει να μαντεψει ο χρηστης(γραμμα γραμμα)και στο τελος προσπαθει να μαντεψει τις λεξεις μια μια.

Κώδικας: Επιλογή όλων


#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
 

//Sinartisi me ena string me pavles pou tha topothetisoume ta grammata

char *menu&#40;int SIZE&#41;
&#123;
    int i;
    char *str1;
    str1 = &#40;char*&#41;malloc&#40;SIZE *sizeof&#40;char&#41;&#41;;
    
    if&#40;str1 != NULL&#41;
    &#123;
       for&#40;i = 0; i <= SIZE; i++&#41;
       &#123;
           str1&#91;i&#93; = '_';
       &#125;
    &#125;
    
    else
    &#123;
        printf&#40;"Error on memory allocation\n"&#41;;
    &#125;
    
    str1&#91;SIZE&#93; = '\0';
    
    return str1;
&#125;


//Sinartisi pou diavazei to string pou prepei na mantepsei o xristis 

char *read&#40;int SIZE&#41;
&#123;
    int i;
    char *str4;
    str4 = &#40;char*&#41;malloc&#40;SIZE * sizeof&#40;char&#41;&#41;;
    
    if&#40;str4 != NULL&#41;
    &#123;
       for&#40;i = 0; i <= SIZE-1; i++&#41;
       &#123;
           printf&#40;"dose to %io gramma tis leksi pou prepei na mantepsei o xristis&#58;\n",i+1&#41;;
           scanf&#40;"%s",&str4&#91;i&#93;&#41;;
       &#125;
    &#125;
    
 
    else
    &#123;
       printf&#40;"error on memory allocation\n"&#41;;
    &#125;

    return str4;
&#125;



//Sinartisi stin opoia prospathei o xristis na mantepsei to string

void guess&#40;int SIZE&#41;
&#123;
    int i,thesi,counter = 0;
    char gramma;
    char ptr&#91;SIZE&#93;;
    char *str3;
    char *str5;
    

    str3 = menu&#40;SIZE&#41;; //kalei kai apothikevei to string me tis pavles   
    str5 = read&#40;SIZE&#41;; //Kalei kai apothikevei to string pou tha mantepsei o xristis
   

    do&#123;
    
        printf&#40;"Mantepse ton %io xaraktira&#58;\n",counter+1&#41;;
        scanf&#40;"%s",&ptr&#91;counter&#93;&#41;;
    
        gramma = ptr&#91;counter&#93;; //Apothikevo to kathe gramma pou dinei o xristis runtime
        counter++;
        
        
        for&#40;i = 0; i <= SIZE-1; i++&#41; //Vrogxos elegxou gia to an o xristis exei ksanadosei to idio gramma
        &#123;
           if&#40;str3&#91;i&#93; == gramma&#41;
           &#123;
            printf&#40;"To gramma %c to exeis ksanadosei\n",gramma&#41;;
            break;
           &#125;
        &#125;   
          
        
       for&#40;i = 0; i <= SIZE; i++&#41;
       &#123;
           if&#40;str5&#91;i&#93; == gramma&#41; //Elegxos gia to an to gramma pou edose o xristis einai egkiro
           &#123;
              thesi = i+1; //Vriskoume tin thesi
              str3&#91;thesi-1&#93; = gramma; //kai to apothikevoume sto strig me tis pavles stin sosti thesi
           &#125;        
       &#125;
        
       printf&#40;"%s\n",str3&#41;;  
    &#125;
    
    while&#40;strcmp&#40;str5,str3&#41;!= 0&#41;; 
    printf&#40;"Diavastikan sinolika %i grammata\n",counter&#41;;
&#125;

    
int main&#40;&#41;
&#123;
    int SIZE;
    
    printf&#40;"Dose to mikos tis leksis&#58;\n"&#41;;
    scanf&#40;"%i",&SIZE&#41;;
    
    guess&#40;SIZE&#41;;
    
&#125;

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες