freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Απορία για Error σε C++ Builder


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: c Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
anatoli


Μέλος από: 27 Σεπ 2005
Μηνύματα: 54
Περιοχή: Greece
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 13 Οκτ 2005 12:36    Θέμα: Απορία για Error σε C++ Builder Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Κατα την εκτέλεση του προγράμματος μου βγάινει αυτό το λάθος:
[Linker Error] Unresolved external '__fastcall TfrmMain::calEndPeriodClick(System::TObject *)' referenced from C:\PROGRAM FILES\BORLAND\CBUILDER6\PROJECTS\CALEDAR\UNIT1.OBJ


Στη βοήθεια βρήκα ότι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ συναρτήσεων C kai C++ Builder ή κάτι τέτοιο. Βασικά μου λέει ότι είναι και fatal error! Άν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ας μου πεί κάτι να ξεκολλήσω...

Ευχαριστώ..
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 16 Οκτ 2005 20:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εχω μια υποψία ότι στην φόρμα σου (frmMain την ονομάζεις; ) έχεις βάλει κάποιο κουμπάκι (calEndPeriod) και έχεις πειράξει την δήλωση για το Click event στον header της function (ή την έχεις σβήσει εντελώς χωρίς όμως να έχεις αφαιρέσει αντίστοιχα και το κουμπάκι).
Τσεκάρισε μήπως έχεις κάνει κάποιες τέτοιες ενέργειες.
anatoli


Μέλος από: 27 Σεπ 2005
Μηνύματα: 54
Περιοχή: Greece
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 17 Οκτ 2005 15:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αυτό που λές είναι, αλλα συμβαίνει το εξής: Δεν το πείραξα απλά κάνω κάτι και εξαφανίζεται η συνάρτηση calEndPeriod όταν βάζω κάποια ακόμη στοιχεία στη φόρμα. Η δήλωση της συνάρτησης παραμένει εκεί....κάποια στιγμή θα το βρώ. Το θέμα είναι ποιά στιγμή...Ευχαριστώ

_________________
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
ενας κωδικας σε C που βγαζει μη αναμενομενο αποτεσμα 1 teresa92 13 Αυγ 2016 21:26
teresa92 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 21 Ιαν 2017 02:09 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos