Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

void pointers stin C...

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
frapes_drinker
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 13 Ιουν 2005 05:18
Επικοινωνία:

void pointers stin C...

Δημοσίευση από frapes_drinker » 02 Νοέμ 2005 01:59

Εχω υλοποιήσει κάποιες συναρτήσεις σε C οι οποίες υλοποιούν κάποιες δομές δεδομένων (στοιβα, ουρά, κτλ) αλλά το πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο να επαναχρησιμοποιηθούν οι ίδιες συναρτήσεις π.χ. για push, pop κτλ στο ίδιο πρόγραμμα για στοίβες με ακέραιους ή συμβολοσειρές...

Κάτι τέτοιο σε C++ μπορεί βέβαια να γίνει με χρήση tamplates, η ακόμα πιο ευκολα με χρήση της STL...

Για την ANSI C βέβαια εχω ακούσει οτι μπορεί κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί με την χρήση void pointers... Έχει κανεις καμιά ιδέα για το πως μπορεί να γίνει αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες