Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kesmarag
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: 13 Ιαν 2006 10:13
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από Kesmarag » 13 Ιαν 2006 10:20

ΥΠΑΡΧOYN ΚΑΠΟΙΑ E-BOOK ΓΙΑ VISUAL BASIC KAI C++ 6.0?

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από dva_dev » 13 Ιαν 2006 14:23

Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς που τα βρήκα αλλά είχα ψάξει με το emule και το edonkey για κάποια που με ενδιέφεραν.

Άβαταρ μέλους
Kesmarag
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: 13 Ιαν 2006 10:13
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από Kesmarag » 13 Ιαν 2006 15:10

mhpws tha mporouses na mou steileis kapio me e-mail.Tha eimai upoxreos.

smaragd@math.uoc.gr

Euxaristw...

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από skeftomilos » 13 Ιαν 2006 18:28

Για C++ ένα ωραίο:

http://www.smart2help.com/e-books/

VB εννοείς την κλασική (και παρωχημένη) VB6 ή τη νεώτερη VB.NET; Για τη δεύτερη κάτι έχω.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Kesmarag
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: 13 Ιαν 2006 10:13
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από Kesmarag » 13 Ιαν 2006 22:01

<<exw to microsoft visual studio 6.0>>
basika egw gnwrizw C kai thelw na ftiaxw kapoia programmata se grafiko perivalwn.
Exw akousei oti sth Visual Basic einai pio eukolo auto,
einai alhtheia h na protimisw thn Visual C++ ?

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από skeftomilos » 13 Ιαν 2006 23:46

Πείρα έχω μόνο από VB6. Είναι πράγματι εύκολο και γρήγορο να γίνουν απλά πραγματάκια, αλλά γίνεται δύσκολο και επώδυνο όταν οι απαιτήσεις αυξηθούν. Δε θα πρότεινα σε κάποιον να επενδύσει πολύ χρόνο σε αυτή την τεχνολογία. Προσωπικά ούτε θυμάμαι πότε άνοιξα για τελευταία φορά το Visual Studio 6.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από soteres2002 » 14 Ιαν 2006 14:31

ma kai me C boreis na ftiaxneis grafika peribalonta arkei na breis bibliothikes gia na ta ipostirizoun. px Gtk i Qt se Linux kai se windows just google it!

Άβαταρ μέλους
Kesmarag
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: 13 Ιαν 2006 10:13
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

υπαρχoyn καποια e-book για visual basic kai c++ 6.0?

Δημοσίευση από Kesmarag » 14 Ιαν 2006 22:30

euxaristw,tha to psaksw

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες