freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ένα απλό User Login σε PHP


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 8 από 16 [240 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: php Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, ..., 6, 7, 8, 9, 10, ..., 14, 15, 16 Επόμενο
ΑποστολέαςΜήνυμα
vspan


Μέλος από: 07 Μαη 2008
Μηνύματα: 52

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 18 Ιουν 2009 11:59    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Έχοντας πάρει το αρχικό script προσπαθώ να το διαμορφώσω για μία εργασία..Είμαι στο register.php το οποίο το έχω ονομάσει insert.php (αν και δεν έχει πολύ σημασία)

κώδικας:
<html>
<head> <title>      </title></head>

<body>

<?php

include ('dbconnect.php');

$BOOK_ISBN=$_POST[BOOK_ISBN];
$SUBJECT_CODE=$_POST[SUBJECT_CODE];
$PUBLISHER_CODE=$_POST[PUBLISHER_CODE];
$BOOK_RECEIVE_DATE=$_POST[BOOK_RECEIVE_DATE];
$BOOK_ABSTRACT=$_POST[BOOK_ABSTRACT];
$BOOK_TITLE=$_POST[BOOK_TITLE];

if($BOOK_ISBN!='' && $SUBJECT_CODE!='' && $PUBLISHER_CODE!='' && $BOOK_RECEIVE_DATE!=''  && $BOOK_ABSTRACT!='' && $BOOK_TITLE!='')
{
$sql="INSERT INTO `book` (`BOOK_ISBN`,`SUBJECT_CODE`,`PUBLISHER_CODE`,`BOOK_RECEIVE_DATE`,`BOOK_ABSTRACT`,`BOOK_TITLE`) VALUES ('$BOOK_ISBN','$SUBJECT_CODE','$PUBLISHER_CODE','$BOOK_RECEIVE_DATE','$BOOK_ABSTRACT','$BOOK_TITLE')";
mysql_query($sql);
echo " Euxaristoume gia tin egrafi sas";
}
else {

?>
<html>
<body>

<table>
<form action="insert.php" method="post">
<tr><td>ISBN: <td><input type="text" name="BOOK_ISBN" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Katigoria:<td><input type="text" name="SUBJECT_CODE" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Ekdotikos oikos:<td><input type="text" name="PUBLISHER_CODE" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Etos apoktisis:<td><input type="text" name="BOOK_RECIEVE_DATE" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Perilipsi:<td><input type="text" name="BOOK_ABSTRACT" value=""/></td></td></tr>
<tr><td>Titlos:<td><input type="text" name="BOOK_TITLE" value=""/></td></td></tr>

<tr><td><input name="submit" type="submit" value="insert" /></td></tr>
</form>
</table>
</body>
</html>
<?php }?>

</body>
</html>


Ωστόσο αυτό δεν αποθηκεύει τίποτα στην βάση δεδομένων μου , ούτε μου πετάει το μήνυμα "ευχαριστούμε για την εγραφή σας..Η βάση δεδομένων μου είναι η ακόλουθη...

κώδικας:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.1.1
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Σύστημα: localhost
-- Χρόνος δημιουργίας: 18 Ιούν 2009, στις 11:52 AM
-- Έκδοση Διακομιστή: 5.1.30
-- Έκδοση PHP: 5.2.8

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Βάση: `vaseis`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `author`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `author` (
  `AUTHOR_CODE` smallint(6) NOT NULL,
  `AUTHOR_SURNAME` varchar(25) DEFAULT NULL,
  `AUTHOR_NAME` varchar(25) DEFAULT NULL,
  `AUTHOR_ADDRESS` varchar(200) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`AUTHOR_CODE`),
  UNIQUE KEY `AUTHOR_PK` (`AUTHOR_CODE`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `author`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `book`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `book` (
  `BOOK_ISBN` varchar(50) NOT NULL,
  `SUBJECT_CODE` smallint(6) NOT NULL,
  `PUBLISHER_CODE` smallint(6) NOT NULL,
  `BOOK_RECIEVE_DATE` timestamp NULL DEFAULT NULL,
  `BOOK_ABSTRACT` varchar(3000) DEFAULT NULL,
  `BOOK_TITLE` varchar(300) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`BOOK_ISBN`),
  UNIQUE KEY `BOOK_PK` (`BOOK_ISBN`),
  KEY `CORRESPONDS_TO_FK` (`SUBJECT_CODE`),
  KEY `PUBLISHES_FK` (`PUBLISHER_CODE`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `book`
--

INSERT INTO `book` (`BOOK_ISBN`, `SUBJECT_CODE`, `PUBLISHER_CODE`, `BOOK_RECIEVE_DATE`, `BOOK_ABSTRACT`, `BOOK_TITLE`) VALUES
('0000', 1, 1, '2009-06-17 22:12:09', 'kalo', 'book1'),
('0001', 2, 1, '2009-06-17 22:12:09', 'metrio', 'book2'),
('1222', 2, 1, '2009-06-18 10:07:28', 'mafsjdlfsd;fjsdfjsd;fdsd', 'm***kas');

-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `book_auth`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `book_auth` (
  `BOOK_ISBN` varchar(50) NOT NULL,
  `AUTHOR_CODE` smallint(6) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`BOOK_ISBN`,`AUTHOR_CODE`),
  UNIQUE KEY `BOOK_AUTH_PK` (`BOOK_ISBN`,`AUTHOR_CODE`),
  KEY `B_BA_FK` (`BOOK_ISBN`),
  KEY `BA_A_FK` (`AUTHOR_CODE`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `book_auth`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `copy`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `copy` (
  `COPY_SN` smallint(6) NOT NULL,
  `EDITION_NO` smallint(6) NOT NULL,
  `COPY_AVAIIABLE` char(1) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`COPY_SN`),
  UNIQUE KEY `COPY_PK` (`COPY_SN`),
  KEY `HAS_COPY_FK` (`EDITION_NO`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `copy`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `edition`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `edition` (
  `EDITION_NO` smallint(6) NOT NULL,
  `BOOK_ISBN` varchar(50) NOT NULL,
  `EDITION_DATE` timestamp NULL DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`EDITION_NO`),
  UNIQUE KEY `EDITION_PK` (`EDITION_NO`),
  KEY `HAS_FK` (`BOOK_ISBN`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `edition`
--


-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `publisher`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `publisher` (
  `PUBLISHER_CODE` smallint(6) NOT NULL,
  `PUBLISHER_NAME` varchar(100) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`PUBLISHER_CODE`),
  UNIQUE KEY `PUBLISHER_PK` (`PUBLISHER_CODE`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `publisher`
--

INSERT INTO `publisher` (`PUBLISHER_CODE`, `PUBLISHER_NAME`) VALUES
(1, 'arxetipo'),
(2, 'ipogeio');

-- --------------------------------------------------------

--
-- Δομή Πίνακα για τον Πίνακα `subject`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `subject` (
  `SUBJECT_CODE` smallint(6) NOT NULL,
  `SUBJECT_DESCR` varchar(300) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`SUBJECT_CODE`),
  UNIQUE KEY `SUBJECT_PK` (`SUBJECT_CODE`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- 'Αδειασμα δεδομένων του πίνακα `subject`
--

INSERT INTO `subject` (`SUBJECT_CODE`, `SUBJECT_DESCR`) VALUES
(1, 'book1'),
(2, 'book2');


Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί???

_________________
mariosal
Honorary Member

Μέλος από: 09 Νοε 2007
Βοηθήματα: 1
Νέα: 2
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 18 Ιουν 2009 12:37    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αυτό που έγραψες με μια ματιά δε λειτουργεί επειδή δεν είναι HTML αυτό που έγραψες. Για δοκίμασε αυτό

κώδικας:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Insert</title>
</head>

<body>
<?php
include('dbconnect.php');
if(!empty($_POST['BOOK_ISBN']) && !empty($_POST['SUBJECT_CODE']) && !empty($_POST['PUBLISHER_CODE']) && !empty($_POST['BOOK_RECEIVE_DATE'])  && !empty($_POST['BOOK_ABSTRACT']) && !empty($_POST['BOOK_TITLE'])) {
   mysql_query("INSERT INTO `book` (`BOOK_ISBN`,`SUBJECT_CODE`,`PUBLISHER_CODE`,`BOOK_RECEIVE_DATE`,`BOOK_ABSTRACT`,`BOOK_TITLE`) VALUES ('{$_POST['BOOK_ISBN']}','{$_POST['SUBJECT_CODE']}','{$_POST['PUBLISHER_CODE']}','{$_POST['BOOK_RECEIVE_DATE']}','{$_POST['BOOK_ABSTRACT']}','{$_POST['BOOK_TITLE']}')");
   echo('<div id="thanks">Euxaristoume gia tin eggrafi sas</div>');
}
else {
?> 
<form action="<?=($_SERVER['PHP_SELF'])?>" method="post">
<table>
<tr><td>ISBN:<td><input type="text" name="BOOK_ISBN" /></td></td></tr>
<tr><td>Katigoria:<td><input type="text" name="SUBJECT_CODE" /></td></td></tr>
<tr><td>Ekdotikos oikos:<td><input type="text" name="PUBLISHER_CODE" /></td></td></tr>
<tr><td>Etos apoktisis:<td><input type="text" name="BOOK_RECIEVE_DATE" /></td></td></tr>
<tr><td>Perilipsi:<td><input type="text" name="BOOK_ABSTRACT" /></td></td></tr>
<tr><td>Titlos:<td><input type="text" name="BOOK_TITLE" /></td></td></tr>
<tr><td><input name="submit" type="submit" value="insert" /></td></tr>
</table>
</form>
<?php }?>
</body>
</html>
vspan


Μέλος από: 07 Μαη 2008
Μηνύματα: 52

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 18 Ιουν 2009 15:32    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Τελικά το λάθος ήταν ότι στην Βάση στο table book είχα ενα μια στήλη με BOOK_RECIEVE_DATE και εγώ στο αρχείο το είχα βάλει BOOK_RECΕΙVE_DATE

_________________
drifterman85


Μέλος από: 13 Ιουν 2009
Μηνύματα: 5

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 23 Ιουν 2009 22:50    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

epeidh exo to idio provlima me to paidi pou leei oti ekane save UTF8 without BOM kai ola trexoun ok ola, mporeite na mou peite auto pos tha to kano kai pou giati mou vgazei k mena akrivos ta idia warnings..euxaristooo
geocheats2


Μέλος από: 01 Ιουλ 2008
Μηνύματα: 5

View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 04 Αυγ 2009 08:09    Θέμα: Ένα απλό User Login σε PHP
Περιγραφή θέματος: Md5
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Αν σβήσω το Md5 δεν θα κωδικοποιεί καθόλου τα passwords???

_________________
DEN ME ENDIAFEREI AN PE8ANW GIA AYTA POY PISTEYW
onDope


Μέλος από: 05 Αυγ 2009
Μηνύματα: 10

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 07 Αυγ 2009 21:52    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Παιδια εχω ενα προβλημα. Εφτιαξα ενα απλο index.html με ενα link που λεει εγγραφη χρηστη το οποιο οδηγει στο αρχειο register.php
Μολις ομως παταω το link με βγαζει στην σελιδα του login αλλα μου πεταει και τα παρακατω errors >>

Notice: Use of undefined constant username - assumed 'username' in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 3

Notice: Undefined index: username in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 3

Notice: Use of undefined constant password - assumed 'password' in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 4

Notice: Undefined index: password in /Library/WebServer/Documents/register.php on line 4


Περα απο τα errors η εγγραφη γινετε κανονικα αφου μετα ελεγξα την βαση και οντως ειχε την εγγραφη που εκανα.
caterinathiva


Μέλος από: 09 Ιουν 2009
Μηνύματα: 42
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Σεπ 2009 11:44    Θέμα: Έκανα τα 4 αρχεία register.php, dbconnect.php, login.php kt
Περιγραφή θέματος: Έκανα τα 4 αρχεία register.php, dbconnect.php, login.php, logout.php
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Έκανα τα 4 αρχεία register.php, dbconnect.php, login.php, logout.php
Αλλά ακόμα δεν έχω κάνει το
κώδικας:
CREATE TABLE `usertable` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`username` TEXT NOT NULL ,
`password` TEXT NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
);
γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το phpmyadmin.
Πως μπορώ να το ανοίξω; Εχω κάνει την εγκατάσταση του phpmyadmin στο pc μου αλλά δεν ανοίγει όπως επίσης δεν ανοίγει το http://locallhost .
Όταν πατάω το κουμπί login μου βγάζει αυτό<< Το αρχείο /C:/Documents and Settings/user/Επιφάνεια εργασίας/siteeodviotias/neositet/<?=($_SERVER['PHP_SELF']);?> δεν βρέθηκε. Ελέγξτε τη διαδρομή και προσπαθήστε ξανά.>>.
Γιατί το βγάζει αυτό;


ALKIVIADES ανέφερε:
ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
mrpc
WebDev Moderator

Μέλος από: 03 Μαη 2000
Βοηθήματα: 6
Νέα: 5
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Εξάρχεια
View users profile Visit posters website
blog portfolio picasa myspace facebook linkedin 
hi5 sync twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 21 Σεπ 2009 20:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Πως ανοίγεις τη σελίδα; Κάνοντας διπλό κλικ στο filename της;
Πρέπει να την ανοίξεις μέσω http//localhost κ.λ.π.
Τώρα, αν δεν σου παίζει το localhost, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στο στήσιμο του server σου. Να υποθέσω ότι μαζί με τον Mysql server έχεις περάσει επίσης τα apache/php και το service του apache τρέχει κανονικά;

_________________
[ Ψάχνεις babysitter; | Pramnos.net | Ικαρία | Ομορφιά | mrpc's Blog ]
caterinathiva


Μέλος από: 09 Ιουν 2009
Μηνύματα: 42
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Σεπ 2009 21:17    Θέμα: Nαι έτσι την ανοίγω την σελίδα κάνοντας διπλό κλικ πάνω της.
Περιγραφή θέματος: Nαι έτσι την ανοίγω την σελίδα κάνοντας διπλό κλικ πάνω της.Tώρα πως θα ανοίξω το phpmyadmin
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Nαι έτσι την ανοίγω την σελίδα κάνοντας διπλό κλικ πάνω της.
Η σελίδα είναι html όχι php.
Θέλω να είναι το user login όπως η σελίδα στο www.eodxanthis.gr .
Οκ το άνοιξα το localost.
Μπήκα στο http://localhost/xampp/
Tώρα πως θα ανοίξω το phpmyadmin για να γράψω mysql;
Θέλω να γράψω CREATE TABLE `usertable` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`username` TEXT NOT NULL ,
`password` TEXT NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
);
mrpc
WebDev Moderator

Μέλος από: 03 Μαη 2000
Βοηθήματα: 6
Νέα: 5
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Εξάρχεια
View users profile Visit posters website
blog portfolio picasa myspace facebook linkedin 
hi5 sync twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 21 Σεπ 2009 21:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

http://localhost/phpmyadmin συνήθως.
Αν ανοίγεις τη σελίδα κάνοντας 2πλό κλικ πάνω της, το script δε θα δουλέψει. Μόνο μέσα από το localhost.

_________________
[ Ψάχνεις babysitter; | Pramnos.net | Ικαρία | Ομορφιά | mrpc's Blog ]
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 19 Οκτ 2009 13:22    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

παράθεση:
Ερώτηση από άσχετο με την php.
Έχω την index.php, δεν έχω κάνει login και με πηγαίνει στην login.php. Αφού κάνω login μου λέει Επιτυχής Login.
Τί πρέπει να γράψω τώρα ώστε να ξαναπάει στη index.php ώστε να τη βγάλει με το login να έχει γίνει τώρα;

Ευχαριστώ


exw thn idia aporia
kai ap oti eida den apanth8hke.
exei kaneis thn kalosunh na apanthsei plz?
thnx gia thn upomonh
ThyClub
Honorary Member

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 8
Νέα: 2
Templates: 3
Scripts: 5
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Hell's Kitchen
View users profile Visit posters website
portfolio facebook twitter deviantART digg del.icio.us 
skype 
ΜήνυμαΣτις: 19 Οκτ 2009 13:38    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Κάθε φορά που κάνεις login δημιουργείται μια μεταβλητή πχ : $_SESSION['loggedin'] = true;
Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι ενα redirect στο index.php και στην αρχή του index.php να κάνεις ένα session_start();

Εκεί που ελέγχεις αν είναι συνδεμένος ο χρήστης πρέπει να είναι κάπως έτσι:
if($_SESSION['loggedin']){
//einai ok
}else{
//den einai ok
}
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 19 Οκτ 2009 14:00    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

to session_start(); uparxei sto index.php
to redirect pws ginetai? :]
logika kapou sto login.php isws ekei pou vgazei to echo oti htan epituxhs...
eimai kai arxarios gar...
euxaristw gia thn amesh apanthsh :]
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 20 Οκτ 2009 12:30    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

loipon sto login.php evala
κώδικας:

<?php
include ('dbconnect.php');
$username=$_POST[username];
$password=md5($_POST[password]);
if($username!='' && $password!='' && $error!=1)
{
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'";
$result=mysql_query($sql);
$rows=mysql_num_rows($result);


    if ($rows==1){
   session_register("authenticated");
  $_SESSION['username'] = $username;
  header("location:index.php");
     } else {
   echo "Ανεπιτυχές Login, δοκιμάστε πάλι";
   $error=1; }
}else {
?>


kai sto index.php pou kanw redirect
κώδικας:

<?
session_start();
if(!session_is_registered(authenticated)){
header("location:login.php");
}else{
   header("location:index.php");
}
 $username=$_SESSION['username'];
?>

alla sunexizei na me odhgei sthn login.php enw logika exei ginei epityxes login
kamia idea tou ti paei la8os?
euxaristw
Apostolis_38


Μέλος από: 14 Φεβ 2008
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 20 Οκτ 2009 13:43    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Για δοκίμασε αυτό

κώδικας:
session_start();

echo $username=$_SESSION["username"]
exit;


και αν σου τυπώσει το username δοκίμασε το:
κώδικας:

if(empty($_SESSION["username"])){
header("location:login.php");
}else{
   header("location:kapou_allou.php");
}
 $username=$_SESSION['username'];
?>


Δηλαδή στείλτο σε κάποιο άλλο αρχείο. Οχι στο index.html πάλι, για να δούμε οτι το header δουλεύει...
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 8 από 16 [240 Μηνύματα] Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, ..., 6, 7, 8, 9, 10, ..., 14, 15, 16 Επόμενο
Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Τώρα είναι 09 Δεκ 2016 05:48 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos