freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ένα απλό User Login σε PHP


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 10 από 16 [240 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: php Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 Επόμενο
ΑποστολέαςΜήνυμα
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Οκτ 2009 13:36    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

πρεπει να φυγω για δουλεια
θα το παλεψω και θα επανελθω
ευχαριστω για ολα ξανα
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 11:56    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Η συνδεση με την βαση ειναι οκ.
Δοκιμασα και τον τροπο που ειπες αλλα τιποτα.
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:01    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Μην απελπιζεσαι θα βρεθει καποια λυση.
Το θεμα ειναι να εντοπισουμε το προβλημα δια της εις ατοπον απαγωγης
Αφου ειναι οκ ο user της mysql με τα δικαιωματα του, δεν κοιτας το query?
πριν το
κώδικας:
mysql_query($sql) or die("den egine eggrafh");

βαλε μια
κώδικας:
echo($sql);

να δουμε την συνταξη του query....

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Εβγαλε αυτο:

INSERT INTO `usertable` ( `id` , `username` , `password` ) VALUES ('', 'savas', 'c083f62d604f6ab0123485012892a401') Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας
Basilakis
PHP Moderator

Μέλος από: 17 Νοε 2003
Βοηθήματα: 68
Νέα: 7
Templates: 3
Scripts: 3
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Womans' Brain
View users profile Send email to user Visit posters website
blog deviantART flickr myspace facebook linkedin 
hi5 sync twitter deviantART skype 
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:14    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Βρές αυτό

κώδικας:

INSERT INTO `usertable` ( `id` , `username` , `password` ) VALUES ('', 'savas', 'c083f62d604f6ab0123485012892a401')


και κάντο

κώδικας:

$sql="INSERT INTO 'usertable' ( 'id' , 'username' , 'password' ) VALUES ('', '$username', '$password')";

_________________
Κατασκευη Ιστοσελιδων
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:19    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ακου τωρα το κουφο το οποιο συνεβη και δεν του εδωσα σημασια.
Το xampp το εχω σε usb stick γιατι ποτε ασχολουμαι σπιτι ποτε εξω.
Οταν το βαζω στον επιτραπεζιο υπολογιστη στο login μου κανει loop στην login.php και δεν με κατευθυνει στην index.php
οταν βαζω το στικ στο φορητο, κανει login με οδηγει στην index.php αλλα δεν κανει εγγραφες στην database.
να κοψω τωρα φλεβα η μετα? looool
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:22    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Basilakis ανέφερε:
Βρές αυτό

κώδικας:

INSERT INTO `usertable` ( `id` , `username` , `password` ) VALUES ('', 'savas', 'c083f62d604f6ab0123485012892a401')


και κάντο

κώδικας:

$sql="INSERT INTO 'usertable' ( 'id' , 'username' , 'password' ) VALUES ('', '$username', '$password')";


ειναι οπως στην δευτερη σειρα που δινεις
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:35    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

avax31 ανέφερε:
Εβγαλε αυτο:

INSERT INTO `usertable` ( `id` , `username` , `password` ) VALUES ('', 'savas', 'c083f62d604f6ab0123485012892a401') Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας


Αφου σου εβγαλε το ανωτερω και δεν εκτελεσθηκε η die() τοτε η εγγραφη πρεπει να εγινε.
Εσυ απο που τσεκαρεις και λες δεν εγινε?
Απο το οτι δεν γινεται μετα login?
Γιατι πρεπει να το τσεκαρεις απο το phpMyAdmin. Αν απο εκει βλεπεις την εγγραφη, τοτε εχει καποιο προβλημα λογικης ο κωδικας σου και δεν ταυτοποιει σωστα τα input δεδομενα.

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 13:44    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

korgr ανέφερε:
avax31 ανέφερε:
Εβγαλε αυτο:

INSERT INTO `usertable` ( `id` , `username` , `password` ) VALUES ('', 'savas', 'c083f62d604f6ab0123485012892a401') Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας


Αφου σου εβγαλε το ανωτερω και δεν εκτελεσθηκε η die() τοτε η εγγραφη πρεπει να εγινε.
Εσυ απο που τσεκαρεις και λες δεν εγινε?
Απο το οτι δεν γινεται μετα login?
Γιατι πρεπει να το τσεκαρεις απο το phpMyAdmin. Αν απο εκει βλεπεις την εγγραφη, τοτε εχει καποιο προβλημα λογικης ο κωδικας σου και δεν ταυτοποιει σωστα τα input δεδομενα.


αυτο το εβγαλε στον τοπικο σερβερ. στον hosting που το ανεβασα βγηκε αυτο: INSERT INTO `usertable` ( `id` , `username` , `password` ) VALUES ('', 'savas', 'c083f62d604f6ab0123485012892a401')den egine eggrafh, αλλα και στις δυο δεν γινεται η εγγραφη ( το τσεκαρω απο το phpmyadmin).

σε μπερδεψα? σορρυ... εκανα λαθος κοπι πεϊστ γιατι το δοκιμασα και στα δυο... και στο xampp και στον server
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 15:10    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

To ID τι πεδίο είναι (αριθμός; κείμενο;); Τι ρόλο παίζει και γιατί πρέπει να του δίνεις εσύ τιμή (που δεν του δίνεις για την ακρίβεια).

Αν είναι τίποτα autonumber (identity ή όπως αλλιώς λέγεται) δοκίμασε να το κάνεις
κώδικας:
$sql="INSERT INTO 'usertable' ( 'username' , 'password' ) VALUES ( '$username', '$password')";
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 27 Οκτ 2009 15:23    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Το id σου στο table πρεπει να ειναι τυπου ΙΝΤ και AUTO_INCREMENT (να αυξανει αυτοματα μοναδικες τιμες). Τσεκαρισε το...

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Οκτ 2009 01:42    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

το id το εχω βαλει σαν INT και AUTO_INCREMENT αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μου ειναι απαραιτητο.

Το καθαιρεσα αλλα τπτ παλι. Το περιεργο ειναι πως στον επιτραπεζιο υπολογιστη σε τοπικο σερβερ μου λειτουργει μια χαρα αυτο.
korgr
Honorary Member

Μέλος από: 07 Οκτ 2008
Βοηθήματα: 5
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Corinth
View users profile
portfolio skype 
ΜήνυμαΣτις: 28 Οκτ 2009 10:48    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Κατι παραπανω δεν μου ερχεται τωρα...
αν θες κανε export την βαση σου και μαζι με τα php αρχεια κανε τα ενα zip και ανεβασε τα εδω να το στησουμε και στα δικα μας configurations μπας και βγει ακρη...

_________________
Projects: www.topgr.gr | www.ktizo.gr | Odyssey CMS | Οικονομική διαχείριση εσόδων-εξόδων
avax31


Μέλος από: 11 Ιουν 2009
Μηνύματα: 95

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Οκτ 2009 12:17    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

λοιπον αυτα ειναι τα PHP αρχεια μαζι με το export της βασης.
ευχαριστω για το ενδιαφερων σας :]



admin.rar
 Description:

Download
 Filename:  admin.rar
 Filesize:  6.69 KB
 Downloaded:  118 Time(s)

mariosal
Honorary Member

Μέλος από: 09 Νοε 2007
Βοηθήματα: 1
Νέα: 2
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Οκτ 2009 13:07    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

I think I found the error

Στο login.php στη σειρά 5 έχεις αρχίσει μία if που δεν την κλείνει.

Δηλαδή γράφεις

κώδικας:
if($username!='' && $password!='' && $error!=1)
{
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'";
$result=mysql_query($sql);
$rows=mysql_num_rows($result);


Άλλαξετο με το

κώδικας:
if($username!='' && $password!='' && $error!=1)
{
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'";
$result=mysql_query($sql);
$rows=mysql_num_rows($result);
}
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 10 από 16 [240 Μηνύματα] Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 Επόμενο
Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Τώρα είναι 05 Δεκ 2016 18:32 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos