Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Ένα απλό User Login σε PHP

Μια περιοχή όπου τα μέλη μας μπορούν να βάζουν τα PHP scripts που έχουν φτιάξει και θέλουν να τα μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από korgr » 31 Οκτ 2009 10:38

Τσεκαρισε ολα τα { }
καποιο δεν σου κλεινει καπου...
Σιγουρα χρησιμοποιεις το index.php που μου εδωσες? Γιατι αυτο δουλεψε μια χαρα σου ειπα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8573
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Basilakis » 31 Οκτ 2009 10:48

Τσέκαρε αυτό που σου είπε ο Μάριος για το που δεν κλείνει τι...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από korgr » 31 Οκτ 2009 11:48

Basilakis έγραψε:Τσέκαρε αυτό που σου είπε ο Μάριος για το που δεν κλείνει τι...
Νοτης...
:)

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8573
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Basilakis » 31 Οκτ 2009 12:24

mariosal έγραψε:I think I found the error :) :) :) :)

Στο login.php στη σειρά 5 έχεις αρχίσει μία if που δεν την κλείνει.

Δηλαδή γράφεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

if($username!='' && $password!='' && $error!=1) 
{ 
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'"; 
$result=mysql_query($sql); 
$rows=mysql_num_rows($result);
Άλλαξετο με το

Κώδικας: Επιλογή όλων

if($username!='' && $password!='' && $error!=1) 
{ 
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'"; 
$result=mysql_query($sql); 
$rows=mysql_num_rows($result); 
}
ΈΛα ρε Νότη, σε αυτό αναφέρομαι 2 σελίδες ποιο μπροστά! :D[/table]

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από korgr » 31 Οκτ 2009 12:36

Basilakis έγραψε: ΈΛα ρε Νότη, σε αυτό αναφέρομαι 2 σελίδες ποιο μπροστά! :D
lol ειπα και εγω :D
Επειδη μιλησα και εγω για κλεισιμο, μπερδευτηκα..

Βεβαια, ο Μαριος μιλησε για το login.php ενω το σφαλμα τωρα του το βγαζει στο index.php
Σηριαλ αυτο το login script :lol:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8573
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Basilakis » 31 Οκτ 2009 12:50

Άστα να πάνε άστα! :D

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 31 Οκτ 2009 14:01

korgr έγραψε:Σηριαλ αυτο το login script :lol:
Μπάς και έχει κυλιόμενο κωδικό με αναγνώριση αποτυπωμάτων; Τι διάολο :o :o :o

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 31 Οκτ 2009 14:20

Παιδια χιλια συγνωμη που σας ζαλιζω. ειχες δικιο Korg ειχα σβησει ενα } κατα λαθος.
Τωρα όμως στο login moy kanei λουπα και με ξαναγυρναει στο login αντι να με παει στο index.php

Mariosal αυτο το { που αναφαιρεσαι κλεινει στο δευτερο else, με ολο τον σεβασμο, αν το κοιταξεις προσεκτικοτερα θα το δεις :]

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 31 Οκτ 2009 14:38

avax31 έγραψε:Παιδια χιλια συγνωμη που σας ζαλιζω. ειχες δικιο Korg ειχα σβησει ενα } κατα λαθος.
Τωρα όμως στο login moy kanei λουπα και με ξαναγυρναει στο login αντι να με παει στο index.php

Mariosal αυτο το { που αναφαιρεσαι κλεινει στο δευτερο else, με ολο τον σεβασμο, αν το κοιταξεις προσεκτικοτερα θα το δεις :]
Μπααααα, κανένα πρόβλημα. Ούτως η άλλως η χρέωση είναι με την ώρα. 8)

Με δεδομένο οτι πριν δεν έκλεινε το script και τώρα σου κάνει loop υποθέτω πως έβαλες το } σε λάθος σημείο.
Για βάλε τον κώδικα να το δούμε.

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 31 Οκτ 2009 14:40

Εβαλα στην index.php αυτο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_start&#40;&#41;; 
echo $username=$_SESSION&#91;"username"&#93;;
?>
αλλα δεν εμφανιζει την echo

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 31 Οκτ 2009 14:42

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_start&#40;&#41;;
if&#40;!session_is_registered&#40;authenticated&#41;&#41;&#123;
header&#40;"location&#58;login.php"&#41;;
exit;
&#125;
	$username=$_SESSION&#91;'username'&#93;;
?>

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 31 Οκτ 2009 14:56

- Εφόσον στο echo δεν τυπώνει τίποτα τότε το session δεν λειτουργεί.
- Το exit μετά το header δεν χρειάζεται.
- Το username = $_SESSION πάει μέσα στο loop που σε στέλνει στη σελίδα αν πετύχει το authentication.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apostolis_38 την 31 Οκτ 2009 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 31 Οκτ 2009 14:56

avax31 έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
session_start&#40;&#41;;
if&#40;!session_is_registered&#40;authenticated&#41;&#41;&#123;
header&#40;"location&#58;login.php"&#41;;
exit;
&#125;
	$username=$_SESSION&#91;'username'&#93;;
?>
ο κανονικος κωδικας που εχω ειναι αυτος το αλλο το εβαλα δοκιμαστικα να δω αν στελνει την μεταβλητη

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 31 Οκτ 2009 15:00

Apostolis_38 έγραψε:- Εφόσον στο echo δεν τυπώνει τίποτα τότε το session δεν λειτουργεί.
- Το exit μετά το header δεν χρειάζεται.
- Το username = $_SESSION πάει μέσα στο loop που σε στέλνει στη σελίδα αν πετύχει το authentication.
το προβλημα δλδ τωρα βρισκεται στον κωδικα της login.php

Άβαταρ μέλους
avax31
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: 11 Ιουν 2009 14:16

Ένα απλό User Login σε PHP

Δημοσίευση από avax31 » 31 Οκτ 2009 15:03

ακυρο βλακεια ειπα... το session ειπες δεν λειτουργει...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP τα δικά μας scripts”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες