freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ένα απλό User Login σε PHP


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 5 από 16 [240 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: php Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ..., 14, 15, 16 Επόμενο
ΑποστολέαςΜήνυμα
billt


Μέλος από: 20 Φεβ 2004
Βοηθήματα: 1
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 05 Δεκ 2007 11:44    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Θα προσθέσεις ένα πεδίο (έστω adminlevel) στον πίνακα των χρηστών που θα παίρνει κάποιες τιμές (πχ 1 για admin, 0 για χρήστη)

Όταν γίνεται η αναγνώριση θα εξάγεται από τη βάση το adminlevel και η πρόσβαση στις σελίδες θα εξαρτάται από την τιμή αυτή.
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Δεκ 2007 00:03    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω ένα προβληματάκι με αυτό το script.
Ενώ τα έχω κάνει όλα σωστά, και εφόσον συνδέομαι με κωδικό μου βγάζει αυτά:

Warning: session_register() [function.session-register]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lernijui/public_html/admin/login.php:1) in /home/lernijui/public_html/admin/login.php on line 14

Warning: session_register() [function.session-register]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lernijui/public_html/admin/login.php:1) in /home/lernijui/public_html/admin/login.php on line 14
Επιτυχής Login

Γιατί? Let me think...

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
billt


Μέλος από: 20 Φεβ 2004
Βοηθήματα: 1
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 22 Δεκ 2007 00:53    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Auto vgainei sinithos otan exeis polles kenes seires kai episis otan pas na ekteleseis to header:location.... eno kapou prin iprarxei output ston browser px kapoia entoli echo, print ktl

_________________
E-Commerce Services , Official Google Partner , My Interview
Affiliate Management: Urbangreen (SaS), Ladopano (LW) , e-mpomponiera (LW)
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Δεκ 2007 01:26    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

den mporo na katalavo, autos einai o kodikas pou xrisimopoio.

login.php
κώδικας:
<?php
include ('../config/dbconnect.php');
$username=$_POST[username];
$password=md5($_POST[password]);
if($username!='' && $password!='' && $error!=1)
{
$sql="SELECT * FROM usertable WHERE username='$username' AND password='$password'";
$result=mysql_query($sql);
$rows=mysql_num_rows($result);
   if ($rows==1){
   session_register("authenticated");
   echo "Επιτυχής Login";
   } else {
   echo "Ανεπιτυχές Login, δοκιμάστε πάλι";
   $error=1; }
}
else {
?>
<html>
<head>
<title>Login</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body>
<form action="login.php" method="post">
<input name="username" type="text" value="username" size="40"><br>
<input name="password" type="password" value="password" size="40"><br>
<input name="submit" type="submit" value="Login">
</form>
</body>
</html>
<?php }?>

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
Alice_Cooper


Μέλος από: 10 Μαη 2007
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Ioannina
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Δεκ 2007 01:35    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

look sto dbconnect an exeis kana akyro enter ...
h an kaneis to login.php apo kapou include ti stelneis prin

look isos kai na kaneis to
κώδικας:
<?php
include ('../config/dbconnect.php');

etc...
κώδικας:
<?php include ('../config/dbconnect.php');

_________________

linkedin
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 24 Δεκ 2007 12:52    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Παιδιά το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό.
Έχω την υποψία ότι είναι θέμα server. Το δοκίμασα local και δεν μου βγάζει αυτά τα Warning.
Τι μπορεί να φταίει?

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
iIi_300_iIi


Μέλος από: 25 Δεκ 2007
Μηνύματα: 7

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Δεκ 2007 16:14    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

..Και έψαχνα για κάτι τέτοιο..
w3Cy


Μέλος από: 02 Ιουν 2005
Μηνύματα: 23

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 30 Δεκ 2007 11:46    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Μια πιθανότητα:

Επειδή υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες μέσα στο script που χρησιμοποιείς, την ώρα που αποθηκεύεται από ορισμένους επεξεργαστές κειμένου (π.χ. Windows link to Windows Notepad) ένα byte-order mark (BOM) θα προσθεθεί στην αρχή του file.

Το αποτέλεσμα είναι το BOM να θεωρείται από τον server ως html και να γίνεται output πριν να προλάβουν να σταλούν τα headers και έτσι να παρουσιάζεται αυτό το error.

Προσπάθησε να φύγεις όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες από το script και επαναποθήκευσε το σε άλλο αρχείο.

Αν έχει φύγει το πρόβλημα, τότε σημαίνει φταίει το BOM και μπορείς να χρησιμοποιήσεις επεξεργαστές που έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης σε "UTF8 without BOM".

Παραδείγματα το Notepad++ και PHP Designer 2008.
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 30 Δεκ 2007 20:11    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Φίλε w3Cy επειδή ασχολούμαι εδώ και μερικές ημέρες με αυτό το script, πριν δω την απάντησή σου κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν στην κωδικοποίηση.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα αναφέρεις.
Το έκανα save UTF8 without BOM και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Σευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 13 Ιαν 2008 15:42    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα.

Στο register.php αν πατήσεις register χωρίς να έχεις δώσει στοιχεία στην φόρμα, δεν κάνει τίποτα.

Πώς θα μπορούσαμε να βγάζαμε ένα μήνυμα ότι π.χ δεν έχετε εισάγει στοιχεία στην φόρμα?

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
Alice_Cooper


Μέλος από: 10 Μαη 2007
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Ioannina
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 13 Ιαν 2008 16:02    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

vale kai mia kryfh timh sthn form
px forma1='estila'

kai meta
κώδικας:
...
}
else {
if ($_POST[forma1]='esteila') echo 'dose user/pass';
?>
<html>
....

_________________

linkedin
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 14 Ιαν 2008 16:35    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Το έκανα αλλά μου βγάζει dose user/pass χωρίς να έχω πατήσει register.
Δεν ξέρω μήπως κάνω λάθος στην κρυφή τιμή της φόρμας.
Κάνω αυτό:
κώδικας:
<input type="hidden" name="esteila" value="forma1='esteila'"/>

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
Alice_Cooper


Μέλος από: 10 Μαη 2007
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Ioannina
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 15 Ιαν 2008 02:07    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

nai
κώδικας:
<input type="hidden" name="forma1" value="esteila"/>


episeis skeftomoun giati tha mporouse na isxhh panta h if ....
thelei na kanou me to ($_POST[forma1]='esteila') --> ($_POST[forma1]=='esteila')

_________________

linkedin
vassilism


Μέλος από: 17 Μαρ 2007
Βοηθήματα: 7
Templates: 1
Scripts: 4
Μηνύματα: 256+


View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 16 Ιαν 2008 00:03    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Σευχαριστώ πολύ Alice. Victory!

Όντως ήθελε == στην if.

Επίσης έβαλα την if σε php tags έτσι ώστε να μπορώ να εμφανίζω το κείμενο σε όποιο σημείο θέλω.

Ίσως να βοηθήσει και κάποιον άλλον.
κώδικας:
<?php if ($_POST[forma1]=='esteila'){echo  'Δεν έχετε εισάγει όνομα & κωδικό χρήστη. ';}?>

_________________
Αγγελίες - Aggelia.eu
merkutios


Μέλος από: 18 Ιαν 2008
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 18 Ιαν 2008 14:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

poly wraio to script! se eyxaristw poly proswpika gia thn genaiodwria sou, giati me vohthaei poly sthn katanohsh ths php(san arxarios p eimai ). h erwthsh mou einai: ti tha prepei na prosthesoume gia na baloume kai account activation? (afou fysika peiraxoume ligo thn bash dedomenwn?

Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 5 από 16 [240 Μηνύματα] Σελίδα:  Προηγούμενο  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ..., 14, 15, 16 Επόμενο
Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Τώρα είναι 09 Δεκ 2016 11:34 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos