freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

ένα σύνολο συμβόλων.


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
nikosfree12


Μέλος από: 14 Απρ 2006
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 14 Απρ 2006 04:34    Θέμα: ένα σύνολο συμβόλων.
Περιγραφή θέματος: Akoloythia simbolwn
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γειά σας.

Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στο forum και ελπίζω να γίνει το θαύμα και να βοηθηθώ από τις ταλεντάρες του προγραμματισμού και της c - c++.

Καθότι οικονομολόγος και όχι προγραμματιστής έχω βρεθεί σε ένα μεγάλο αδιέξοδο.

Έχω ένα σύνολο συμβόλων. Ας πούμε S όπου μέσα σε αυτό υπάρχουν 3 ή όσες θέλετε υποομάδες δηλαδή S=((a,-b,-g),(b,d),(-a,-d)).
Θέλω ένα προγραμματάκι το οποίο να κάνει το εξής
1)(α,-b,-c)
2)(b,d)
apotelesma K1=(a,-c,d) Δηλαδή έφτιαξα ένα νέο΄υποσύνολο το οποίο δημιουργήθηκε διαγράφοντας το b και το -b
1)(α,-b,-c)
3)(-a,-d)
apotelesma K2=(-b,-c,-d) Δηλαδή έφτιαξα ένα νέο΄υποσύνολο το οποίο δημιουργήθηκε διαγράφοντας το a και το -a
2)(b,d)
3)(-a,-d)
apotelesma K3=(b,-a) Δηλαδή έφτιαξα ένα νέο΄υποσύνολο το οποίο δημιουργήθηκε διαγράφοντας το d και το -d.
Τέλος το αποτέλεσμα που θα πρέπει να παίρνω να είναι Σ=SVK1VK2VK3
Το V σημαίνει ένωση.
Το μεγάλο ερώτημα είναι οτι θα ήθελα το προγραμματάκι αυτό να είναι δυναμικό. Δηλαδή τι θα γίνεται σε περιπτώσεις περισσότερων υποσυνόλων.
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
puppetmaster


Μέλος από: 13 Ιουλ 2007
Μηνύματα: 11

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 16 Ιουλ 2007 19:03    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

μπορείς να στραφείς στο

το προγραμμα σου θέλεις να είναι δυναμικό.

Καταρχάς, μπορείς να μελετήσεις τις εντολές new και delete.
ή αν θες να τις προχωρήσεις παραπάνω ψάξε για τις malloc(), calloc(), realloc() κτλ.....

το πρόγραμμά σου αν καταλαβαίνω κάλα θες να αποκλείει από ένα σύνολο ένα μέλος και το αντίθετό του από ένα άλλο, δεδομένου ότι τα σύνολα είναι γνωστά.

Η συμβουλή μου είναι να κάνεις ακριβώς αυτό. Το καλό της C είναι ότι μπορείς να μεταφράζεις την σκέψη σου στην γλώσσα με μεγάλη ευκολία

Ελπίζω να σε βοήθησα

_________________
το ninjitsu είναι σαν το σουβλάκι!
αξίζει ότι είναι απο μέσα!
-Δάσκαλος Σοφ-
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 26 Μαρ 2017 14:53 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos