freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Net Neutrality , για μια στιγμή κάτι γίνεται εδώ!


 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις
Moderators:  Reporters, Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 2 [17 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: net Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
Σελίδα:  1, 2 Επόμενο

Νet neutrality , Nαι ή Οχι ..;
Υπέρ
72%
 72%  [ 8 ]
Κατά
0%
 0%  [ 0 ]
Δεν ξέρω..
27%
 27%  [ 3 ]
Εγώ πάω πάσο :p
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 11

ΑποστολέαςΜήνυμα
ALKIVIADES
Honorary Member

Μέλος από: 07 Απρ 2005
Νέα: 71
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαη 2006 14:05    Θέμα: Net Neutrality , για μια στιγμή κάτι γίνεται εδώ! Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Κάτι γίνεται ή καλύτερα κάτι παίζεται εδώ !

'Αραγε, κατα πόσο είστε ενημερωμένοι για αυτό το θέμα ;
Μέσα στο τεράστιο όγκο των ειδήσεων του διαδικτύου πιστεύω πως όλο και κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας αυτές τις δυο λέξεις , " Net Neutrality " .
Αν όχι, το άρθρο αυτό είναι εδώ να σας ενημερώσει με όσο το δύνατο γίνεται απλό τρόπο, γιατί κάτι παίζεται εδώ.. αλλά τι ;

Ας πάρουμε το θέμα από την αρχή . Το διαδύκτιο (internet) , το μεγαλύτερο δίκτυο του κόσμου του οποίου οι υπηρεσίες και εφαρμογές "εφαρμόζονται" στη καθημερινή μας ζωή όλο και περισσότερο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ο τεράστιος όγκος πληροφοριών που μετακινούνται καθημερινα αναδυκνίοντας τη χρησιμότητα της πληροφορίας όσο ποτέ ίσως άλλωτε, δεν έμεινε ανέπαφο όπως ήταν γραφτό από το "αόρατο χέρι" της αγοράς .
Με την πάροδο του χρόνου, βλέπουμε το ίντερνετ σήμερα να είναι γεμάτο από επιχ/σεις, εταιρίες. ελ.επαγγελματίες με σελίδες από απλές παρουσιάσεις προιόντων έως σε μικρά,μεσαία και μεγάλα online καταστήματα και portals (ηλεκ. πύλες) . Είναι ξεκάθαρο πως το διαδίκτυο και η οικονομία σήμερα αλληλοεξυπηρετούνται και αυτό δεν είναι κακό .
Αφού ζούμε σε μια κοινωνία της ελεύθερης αγοράς είναι λογικό και στο διαδύκτιο να ισχύουν οι ίδιοι όροι της αγοράς . Είναι πάντα ωραίο όταν βλέπουμε πως ένας έφηβος προγρα/στης είναι σήμερα από τους πιο πετυχημένους επιχ/τίες αφού κατάφερε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο ηλεκ. κατάστημα ή το μεγαλύτερο portal . Είναι συναρπαστικό πάντα όταν ακούμε τέτοιες ιστορίες παραδείγματα που απλοί άνθρωποι με τολμηρές ή καινοτόμες ιδέες πέτυχαν δίκαια , καθαρά και με το σπαθί τους χρησ/ώντας τις γνώσεις τους και τις πληροφορίες τους και στο τέλος πέτυχαν .
Για να θυμηθούμε για παράδειγμα πως άρχισε το Hotmail ή το Amazon και τόσοι άλλοι ποια σήμερα.. όμως όλοι αυτοί πέτυχαν επίσης διότι το διαδύκτιο ήταν τότε και ακόμα παραμένει "Net Neutral" = "η ουδετερότητα στο διαδίκτυο" .

Ο όρος λοιπόν "Net Neutrality" επανέρχεται στο προσκήνιο σήμερα και αυτό γιατί μεγάλες εταιρίες στις Η.Π.Α , τηλεφωνικοί οργανισμοί κολοσσοί όπως π.χ η ΑΤ&Τ , πιέζουν την κυβέρνηση και το Κονγκρέσο να περάσουν κάτι που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με αυτή καθ'αυτήν την ουδετερότητα του διαδικτίου.

Αυτό που λοιπόν πρoτείνουν, με απλά λόγια, είναι να έχουν το δικαίωμα να χρεώνουν οποιαδοίποτε μεγάλου "κύρους" εταιρία, αυτό σημαίνει "πετυχημένη" με πολλούς χρήστες γενικά αυτή που βγάζει χρήμα.. όπως π.χ η Google , Yahoo κτλ και τέτοιου είδους online επιχ/σεις, χρήματα για μια υπηρεσία ασφαλίστρου που θα εξασφαλίζει ότι οι σελίδες τους θα φτάνουν σε σας γρηγορότερα. Απ' την άλλη όμως, οι μικρότερες επιχειρήσεις και οι μεμονωμένoι bloggers που δεν μπορούν να πληρώσουν για την υπηρεσία ασφαλίστρου θα πρέπει να περιοριστούν στις "περιορισμένες" πιθανότητές τους, με την κανονική υπηρεσία, ελπίζοντας πως οι χρήστες όλο και κάπου,κάπως,κάποτε θα βρούνε το δρόμο και προς τις δικιές τους σελίδες !
Για να το καταλάβετε καλύτερα, υποθέστε πως ένας τέτοιος νόμος "περνάει", τότε οι τηλε/κοί παροχείς κολοσσοί θα χρεώνουνε καθ' αυτόν το τρόπο ακόμα και επιχ/σεις που αν και μικρές ακόμα ή εβρισκόμενες στην αρχή της επιχ/κής τους δραστηριότητας έχουν οικονομικά πετύχει ! Δεν νομίζετε πως έτσι ο Γιάννης π.χ που έχει κάνει το "νέο Go0gle", πως δε θα αργήσει να τα βρει σκούρα οικονομικά , δε νομίζετε πως ίσως έτσι αντί οι επιχ/τικοί ορίζοντες της επιχ/σης του αντί να ανοίγουν θε στενεύουν ;
Και καλά το Google, το Yahoo αυτοί είδη έχουν και θα πληρώνουν τι να κάνουν αλλά ο Γιάννης με το "νεο Go0gle" πως θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία αφού μόλις έτυχε να πετύχει ;

Τέτοιες παρόμοιες σκέψεις και αγωνίες, λοιπόν, έχει δημιουργήσει η κίνηση στις Η.Π.Α των μεγάλο-παροχέων ώστε ένα τέτοιος νόμος να εφαρμοστεί .
Χμ.., μα θα μου πείτε , και καλά εμένα τι με νοιάζει, αυτό γίνεται στην Αμερική και αν υλοποιηθεί εμένα δε με πειράζει ! Δε πρέπει όμως να ξεχνάμε πως στο διαδίκτυο η επιρροή των Η.Π.Α μεγάλη και πως ότι εφαρμοστεί για εκεί , σήμερα σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπου ζούμε, οι όποιες αλλαγές στις Η.Π.Α δεν θα αργήσουν να εξαπλωθούν και εφαρμοστούν ιδίως ή παραλλήλως και στον υπόλοιπο πλανήτη. Να μη ξεχνάμε πως ιστορικά το διαδίκτυο γεννήθηκε στις Η.Π.Α , εκεί αρχικά εξελίχθηκε και πως ακόμα εκεί είναι και η ICANN
'Ισως όμως μια απόφαση στις Η.Π.Α να μην παρθεί και στον υπόλοιπο κόσμό όμως εδώ μιλάμε για "αναμενόμενη" επιρροή και για ζήτημα πλέον του τι είδους ίντερνετ θέλουμε να έχουμε στο μέλλον και το ζήτημα έχει τεθεί " Net Neutrality or Not ? " .
Ο Tim Berners-Lee, εφευρέτης του World Wide Web, έχει μιλήσει είδη και ταχθεί, υπέρ της ουδετερότητας δικτύων και ενάντια στην ιδέα που λέει ότι "εάν θέλω να παρακολουθήσω έναν τηλεοπτικό σταθμό στο Διαδίκτυο, εκείνος ο τηλεοπτικός σταθμός θα πρέπει να έχει πληρώσει για να διαβιβάσει σε εμένα." !
Επίσης ο Vint Cerf, πρωτοπόρος του διαδικτύου, έχει δηλώσει στο Κονγκρέσο πως η πρόταση των παρόχων για το διαδίκτυο των "δύο τάξεων" είναι απολύτως λανθασμένη και χωρίς κάποια βάση και πως αν είναι δυνατόν θα πρέπει να θεσπιστεί άμεσα επ' αυτού κατάλληλη νομοθεσία που να αποτρέπει τις εταιρίες από αυτή ή τέτοιου είδους κινήσεις.
Ξεκάθαρα υποστήριξε, πως θα πρέπει να υπάρχει ουδετερότητα στο Διαδίκτυο (Νet Νeutrality) έτσι ώστε να έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα σε πρόσβαση σε ιστοσελίδες, εφαρμογές κ.τ.λ .

..η "κινητοποίηση" λοιπόν ήταν αναμενόμενη και ίσως η απάντηση στο ερώτημα " Net Neutrality or Not ? " να μοιάζει λογικά απλή αλλά στο κόσμο της αγοράς ποτέ κανείς δε ξέρει.. I have a question...


* Σχετικά με το θέμα της ουδετερότητας στο διαδίκτυο σας προτείνω να διαβάσετε και : [ Ηλεκ. άρθρο ] [ Ηλεκ.άρθρο ] [ στο wikipedia ]

Last edited by ALKIVIADES on 30 Μαη 2006 21:41, edited 3 times in total
cdhyper
Literature Moderator

Μέλος από: 23 Ιουν 2001
Βοηθήματα: 4
Νέα: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Φωτονερόπετρα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαη 2006 14:51    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

παράθεση:
χρήματα για μια υπηρεσία ασφαλίστρου που θα εξασφαλίζει ότι οι σελίδες τους θα φτάνουν σε σας γρηγορότερα.


Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει ο όρος "ουδετερότητα" με το άρθρο. Το άρθρο μιλάει για ένα ασφάλιστρο, το οποίο κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι και του πετά ξαφνικά και την "ουδετερότητα".

Αν θες εξήγησέ μας πού ακριβώς βρίσκεται το θέμα. Επίσης προσοχή: Είναι διαδίκτυο και όχι διαδύκτιο.

_________________
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org
ALKIVIADES
Honorary Member

Μέλος από: 07 Απρ 2005
Νέα: 71
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαη 2006 16:47    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

παράθεση:
" Το άρθρο μιλάει για ένα ασφάλιστρο, το οποίο κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι και του πετά ξαφνικά και την "ουδετερότητα". "


..εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "ύφος" σου, και με το μπαρδόν..
Το άρθρο δε μιλάει μόνο για το ασφάλιστρο και δεν είναι το κύριο θέμα όπως εσύ έχεις αναφέρει αλλά για την λεγόμενη "Net Neutrality" η οποία στα ελληνικά μεταφράζεται σε "Διαδικτιακή Ουδετερότητα" ή πιο ελεύθερα "η ουδετερότητα στο διαδίκτιο"...απλό είναι!

'Εχω παραθέσει και κάποια παραπλήσια άρθα στο web στο τέλος του κειμένου οπότε μπορούσες να δεις τι είναι η "ουδετερότητα" , αρκεί να κάνεις μια αναζήτηση στον ιστό .
'Οσο για τη μη κατανόηση του "ασφαλίστρου" τι να να σου εξηγήσω παραπάνω ;
Το ασφάλιστρο θα το πληρώνουν οι μεγάλες εταιρίες του διαδικτίου στους τηλεφ.οργανισμούς (παροχείς) οι οποίες διατηρούν σελίδα στο ίντερνετ ή παρέχουν μέσω σελίδας υπηρεσίες !
..τώρα δε μπορώ να σου ξαναγράψω ό,τι είδη έχω γράψει παραπάνω..

*'Οσο για κάποιο ορθ.λάθος το σκέφτηκα πρίν απ'εσένα και ενημέρωσα τον cordis μόλις το ανέβασα και αυτό δίοτι απλά σήμερα δεν είχα χρόνο να κάνω τον έλεγχο!

αυτά
ελπίζω να σε βοήθησα
cdhyper
Literature Moderator

Μέλος από: 23 Ιουν 2001
Βοηθήματα: 4
Νέα: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Φωτονερόπετρα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαη 2006 16:53    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ok. Εγώ θα ψάξω τι σημαίνει εν προκειμένω η ουδετερότητα, αλλά νόμιζα ότι θα μας εξηγούσες εσύ. Από μόνος του ο όρος δεν σημαίνει τίποτα.

_________________
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org
Connor MacLeod
Honorary Member

Μέλος από: 07 Φεβ 2005
Βοηθήματα: 11
Νέα: 16
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Μεσολόγγι έως το 2017
View users profile Send email to user Visit posters website
facebook linkedin twitter deviantART skype 
ΜήνυμαΣτις: 30 Μαη 2006 17:12    Θέμα: Re: Net Neutrality , για μια στιγμή κάτι γίνεται εδώ! Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ALKIVIADES ανέφερε:
Κάτι γίνεται ή καλύτερα κάτι παίζεται εδώ !
* Σχετικά με το θέμα της ουδετερότητας στο διαδίκτυο σας προτείνω να διαβάσετε και : [ Ηλεκ. άρθρο ] [ Ηλεκ.άρθρο ] [ στο wikipedia ]


Mου θύμισες τις τράπεζες τωρα που βάζουν μικρά γράμματα για να μήν τα προσέξεις!

_________________
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)
SimonTheSorcerer


Μέλος από: 04 Φεβ 2006
Μηνύματα: 202
Περιοχή: Αθήνα
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 01 Ιουν 2006 02:15    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Πολύ ωραίο άρθρο, και κατατοπιστικότατο. Δεν είχα ακούσει κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Με άλλα λόγια, οι δυνατοί θέλουν να γίνουν δυνατότεροι (λογικό άλλωστε) με συνέπεια οι μικροί να γίνουν μικρότεροι.

_________________
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
serpen


Μέλος από: 26 Ιαν 2006
Μηνύματα: 115

View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 01 Ιουν 2006 07:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

SimonTheSorcerer ανέφερε:
Πολύ ωραίο άρθρο, και κατατοπιστικότατο. Δεν είχα ακούσει κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Με άλλα λόγια, οι δυνατοί θέλουν να γίνουν δυνατότεροι (λογικό άλλωστε) με συνέπεια οι μικροί να γίνουν μικρότεροι.


κάτι μου θυμίζει αυτό....στην Ελλαδίτσα των οραματιστών και των εραστών της τεχνολογίας και της πληροφορίας ήρθε ο μεγάλος δημοσιογραφικός οργανισμός και έσβησαν όλα...
dimsis
Reporter

Μέλος από: 25 Ιουλ 2001
Βοηθήματα: 9
Νέα: 89
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 30 Ιουν 2006 10:08    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Net neutrality amendment dies
Telecommunications bill goes to Senate without provision sought by Web firms

In a dramatic tie vote Wednesday, a U.S. Senate committee rejected an amendment that would have preserved the status quo of equal pricing for all Internet traffic, an issue known as network neutrality.

Although the net neutrality amendment did not prevail in the committee, the issue could be revived. The amendment that failed was part of a larger telecommunications bill that passed the committee and now heads to the full Senate. A similar amendment could be reintroduced into the larger bill before that vote...

more:
http://sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2006/06/29/NET.TMP
ALKIVIADES
Honorary Member

Μέλος από: 07 Απρ 2005
Νέα: 71
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 30 Ιουν 2006 12:53    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

..χμ αυτό που φοβόντουσαν όλοι οι υποστηρικτές της Net Neutrality .
πάντως το debate θα συνεχιστεί όπως γράφει ο τύπος, σχετικά με το θέμα," Net neutrality advocates vowed to fight on. "

_________________
Hermeia
Honorary Member

Μέλος από: 01 Αυγ 2004
Βοηθήματα: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Αθήνα
View users profile Visit posters website
skype 
ΜήνυμαΣτις: 01 Ιουλ 2006 06:08    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Η επανάσταση του διαδίκτυου δεν είναι (μονο) η G00gle του Γιάννη και του κάθε Γιάννη.
και δεν είναι επίσης μόνο ότι κάθε κουτση Ερμεία μπορεί να μπαίνει και να γράφει την άποψή της επί παντός επιστητού. (σε φόρουμ, σε προσωπικες σελίδες, σε blog..)


follow the money..
(το βασικο μοτίβο όλων των αμερικάνικων αστυνομικών ταινιών)


Είναι η πρώτη φορά στην γνωστή ιστορία της γης όπου ο καθενας μπορεί να αναζητήσει και να βρει σχεδόν οποιαδήποτε πληροφορία θέλει σε λίγα λεπτά.. και με κόστος ελάχιστα σέντσια..

Η γούγλη είναι ένας πρώτος στόχος, γιατί διευκολύνει τρομερά τις έρευνες αυτές, τις κάνει πανεύκολες και παν-γρήγορες

Κι έπειτα τελείως τυχαία (ας πούμε)..
προχτές στο Λαγονήσι ο οοσα, ενας διεθνής οικονομικός οργανισμος,
συσκέπτεται με τους υπουργους παιδείας και πιέζει για οικονομικά ελεγχόμενα πανεπιστήμια

ωχ.. μου ξεφυγε.. (ηθελα να το φυλαξω γι αργότερα..)


Το μυαλό είναι ο στόχος
Κατερίνα Γώγου


Η κατερίνα μας αφησε νωρίς.. αλλα δεν θα την ξεχάσουμε ποτε.. γιατι το μυαλό είναι πάντα ο στόχος.

Ο σημερινός στόχος είναι ότι η γνώση πρέπει να ελέγχεται, να πουλιέται και να αγοράζεται - και μην φανταστείτε ότι οι δάσκαλοι θα πληρωθουν ποτέ περισσότερο (ουτε ότι θα είναι ποτέ ελεύθεροι να διδάσκουν οτιδήποτε πιστεύουν καλύτερο!).
Δείτε τι γινεται στις πιο.. "ανεπτυγμένες" οικονομίες.. και πάλι οι δάσκαλοι "πληρώνονται' τουλάχιστο κατα το ήμιση με την "κοινωνική εκτίμηση" και τα λοιπα ειναι παντα ψίχουλα..

Το ζήτημα είναι ποιος κουμαντάρει το τι επιτρέπεται να μαθαίνει .. όποιος μπορεί να πληρώνει το θεωρούμενο ως κατάλληλο αντίτιμο και βεβαια το πόσο λιγώτερο επιτρέπεται να μαθαίνουνε οι φτωχοι κι οι άποροι!

- κι απεναντι στο ζητούμενο αυτό, εδώ μέσα είναι ενας επανασατικος πυρνας όπου η εξειδικευμένη γνώση χαρίζεται αρκει να ρωτήσεις !
(παρακαλώ μην το διορθώσετε)


Το ζητούμενο είναι ότι το μεγάλο χρήμα που ελέγχει πολιτικους, όπλα, φυσικους πόρους, φαρμακα, ιώσεις φτιαγμένες στα εργαστήρια (που "εχουν" το αντίδοτό τους πριν εμφανιστουν σε ανθρώπους!!!)
.. και στην τελική ελέγχει τον πλανήτη,
δεν μπορεί πλέον να ανέχεται να μην ελέγχει κάτι τόσο δυνατό όσο η γνώση!


Γιατί όταν ο Γιάννης θα πρέπει να πληρώνει τα χιλιάδες μικρά τους "γραμματόσημα" .. θα αναγκαστεί να βαλει συνεταίρους.. με οικονομική επιφάνεια βεβαίως.. κι οι οποίοι αύριο θα απαιτήσουν και καποιες βασικες μικροαλλαγούλες εδω μέσα..

..
και για να γυρίσουμε και στα τοπικά μας..
μαντέψτε ποιο θα θελουν να είναι ιδανικά το μόνο πανεπιστήμιο ελεύθερο στους άπορους.. όπου δεν θα πληρώνουν με χρήματα, αλλά με ολόκληρη την ζωή τους..

- το γεγονός ότι αυτό το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε μολις λιγους μήνες πριν ανακαλύψει ξαφνικα το υπ. θρησκειας (& παιδείας) ότι "δεν υπάρχουν χρήματα για δωρεαν εκπαίδευση",
ενω για "εκεινο" οι οικονομικες δηλωσεις ήταν τελειως αντίθετες (δεν υπάρχει απολύτως κανενα οικονομικο πρόβλημα!)
- ας πουμε ότι είναι τελείως μα τελειως τυχαίο !

Κι εκείνη τη μικρή διαφορά του ότι στα ελεύθερα πανεπιστήμια υποτίθεται ότι δεν υπάρχει καμια λογοκρισία,
ενω "εκεινο" ανηκει κι ελέγχεται πλήρως απο ομάδες ανθρώπων που μέχρι χτες καιγανε βιβλία (ή αφορίζανε το συγγραφέα αμα δεν μπορουσανε να τα καψουν όλα.. )
- ας πουμε ότι κι αυτή δεν την προσέξαμε..


Συγνώμη.. κάτι με πείραξε αυτό το βράδυ.. μπορεί που ήμουνα στο Αντιρατσιστικό ..


Ερμεία της ενημέρωσης

_________________
Hermeia the InfoSharer
Η Γνώση είναι Δύναμη
KGP
Honorary Member

Μέλος από: 18 Ιουλ 2002
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Mr Wonderful
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 01 Ιουλ 2006 08:36    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

agapiti hermeia o stochos den einai to google kai to kathe google.

o stochos einai ipiresies pou chrisimopioun/pianoun "poli choro sto pigenela".

milame gia ipiresies opos i itunes, p2p, video sites opos to youtube etc.

sites opos to google yahoo etc chrisimopiou se antistichisi ana christi "elachisto choro"

_________________
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.
KGP
Honorary Member

Μέλος από: 18 Ιουλ 2002
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Mr Wonderful
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουλ 2006 23:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

http://www.youtube.com/watch?v=DClkE64nFDY

_________________
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.
ALKIVIADES
Honorary Member

Μέλος από: 07 Απρ 2005
Νέα: 71
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουλ 2006 23:22    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Πολύ καλός power power

_________________
KGP
Honorary Member

Μέλος από: 18 Ιουλ 2002
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Mr Wonderful
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Αυγ 2006 03:05    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

http://youtube.com/watch?v=ML1mBJPq_D4

_________________
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.
ALKIVIADES
Honorary Member

Μέλος από: 07 Απρ 2005
Νέα: 71
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 18 Αυγ 2006 14:27    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

http://www.youtube.com/watch?v=cZSKsSTX-i8

_________________
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 2 [17 Μηνύματα] Σελίδα:  1, 2 Επόμενο
Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις » Τεχνολογικά Θέματα, Νέα και Ειδήσεις
Τώρα είναι 28 Οκτ 2016 16:03 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos