Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dikere » 19 Ιουν 2006 14:47

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ C & C++!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ C META NA ANTIΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ .ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΑ DLL ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dikere » 19 Ιουν 2006 23:45

συγνωμη για τα κεφαλαια
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dva_dev » 20 Ιουν 2006 10:59

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο πιο περιγραφικά τι προσπαθείς να κάνεις και ποιό είναι το πρόβλημα που έχεις;
Δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις;
Εχεις φτάσει σε κάποιο σημείο και δεν δουλεύει σωστά;

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dikere » 21 Ιουν 2006 00:23

Το προβλημα ειναι η αρχη!Δεν ξερω πως να συνταξω τον κωδικα ωστε να ανοιξει αρχειο του μητρωου!Μετα αφου το ανοιξω θελω να τα αντιγραψω ολα που εχει μεσα!
Να δωσω την διαδρομη και μετα να διαλεξω τι θελω να αντιγραψω?
Αν το κανω θα αντιγραψει αυτο το αρχειο και αν ειναι αυτο dll?
π.χ. αν ειναι ενα ini αρχειο θελω αφου το βρω να το κανω αντιγραφη σε ενα δικο μου αρχειο που θα κανω και να το εχω εκει!
Υ.Γ. Παντα σε c ή c++
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
Hermeia
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: 02 Αύγ 2004 00:14
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από Hermeia » 21 Ιουν 2006 06:49

τιπ: θα έψαχνα παραδείγματα κώδικα που "διαβάζει" ενα (οποιοδήποτε) αρχειάκι για αρχη.

στα υπόλοιπα προβλήματα θα βρεθεις .. όταν τα φτάσεις
(πχ. τι σημασία έχει πόσο μεγάλο είναι το αρχείο, ειδικά σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους.. και τί παίζει με το είδος του αρχείου, ή μηπως δεν παιζει ? )

όσο για την .dll απορία σου..
βασικα δες απο τις σχετικες πληροφορίες όποιου.. λειτουργικου ας πουμε έχει τέτοια αρχεία (μητρώου) ..
και δες τι αρχειο είναι.. και πώς το λένε και που βρίσκεται
(και πως θα το βρίσκει το πρόγραμμά σου αμα εχουμε "προσαρμοσμένη" εγκατασταση κι όχι τυπικη.. )

- κι αν ήταν .dll (που δεν ειναι) - τότε ποια θα ήταν η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα στο ειδος του αρχείου (κι οχι στην καταληξη του ονόματός του) ?


τιπ 2.
κανε ενα αντιγραφο του αρχειου με απλό copy .. και δουλευε πάνω σε αυτό για αρχή..


τιπ3.
σε κάθε πρόβλημα, αν δεν το σπάσεις σε μικρά κομματια δεν λεει..

καλη τυχη
Hermeia the InfoSharer
Η Γνώση είναι Δύναμη
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dva_dev » 21 Ιουν 2006 13:21

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ
NA ANTIΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΑ DLL ΚΑΙ ΑΛΛΑ
:question: :question: :question:

Για να καταλάβω, τι απ' όλα προσπαθείς να κάνεις;
Να διαβάσεις το μητρώο (registry) του υπολογιστή σου;
Να αντιγράψεις ένα αρχείο σε ένα άλλο; (Αυτό που κάνει και η εντολή copy;)
Να διαβάσεις ένα αρχείο (κειμένου φαντάζομαι) που περιέχει ονόματα αρχείων και να αντιγράψεις τα αρχεία αυτά κάπου αλλού;

Ρίξε μια ματιά:
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/files.html
http://www.angelfire.com/country/aldev0 ... ileIO.html

Αν δεν φτάνουν:
how to copy a file in C

Άβαταρ μέλους
myle
Δημοσιεύσεις: 205
Εγγραφή: 18 Ιουν 2005 23:59
Τοποθεσία: Πάτρα
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από myle » 22 Ιουν 2006 14:33

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό αυτό αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή copy (Win) ή cp (unix) γράφοντας κάτι σαν:

system("cp -arguments");

Αν και πιστεύω πως έτσι δεν μαθαίνεις και τίποτα.

Γιατί φτιάχνεις έναν pointer σε αρχεία (FILE *ptr), (χρησιμοποιείς τις συναρτήσεις fopen(), fclose()), και να κάνεις fprintf(). Για λεπτωμέρειες κάνε man fprintf.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dikere » 30 Ιουν 2006 00:38

Σας ευχαριστω με βοηθησατε παρα πολυ με ολες αυτες τις πληροφοριες που με δωσατε.Το εχω ξεκινησει εχω κανει την αντιγραφη και τωρα θα μοω στο τελευταιο σταδιο του σκοπου μου που θελω να κανω.
Υ.Γ κι' ομως μαθαινεις φιλε μου myle με αυτο που εκανα!!

Ευχαριστω πολυ
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
myle
Δημοσιεύσεις: 205
Εγγραφή: 18 Ιουν 2005 23:59
Τοποθεσία: Πάτρα
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από myle » 30 Ιουν 2006 11:48

myle έγραψε:system("cp -arguments");
Εγώ με αυτήν την εντολή εννοούσα ότι δεν μαθαίνεις και όχι ρωτώντας.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο

Δημοσίευση από dikere » 15 Ιούλ 2006 01:56

sorry φιλε μου myle παρεξηγησα αυτα που ειπες!εχεις δικιο! και παλι sorry!
hasta la victoria siempre

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες