freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [10 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: Αντιγραφήαρχείο Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 19 Ιουν 2006 13:47    Θέμα: Ανοιγμα και αντιγραφη αρχειου του μητρωου σε ενα αλλο αρχειο Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ C & C++!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ C META NA ANTIΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ .ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΑ DLL ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

_________________
hasta la victoria siempre
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 19 Ιουν 2006 22:45    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

συγνωμη για τα κεφαλαια

_________________
hasta la victoria siempre
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουν 2006 09:59    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο πιο περιγραφικά τι προσπαθείς να κάνεις και ποιό είναι το πρόβλημα που έχεις;
Δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις;
Εχεις φτάσει σε κάποιο σημείο και δεν δουλεύει σωστά;
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 20 Ιουν 2006 23:23    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Το προβλημα ειναι η αρχη!Δεν ξερω πως να συνταξω τον κωδικα ωστε να ανοιξει αρχειο του μητρωου!Μετα αφου το ανοιξω θελω να τα αντιγραψω ολα που εχει μεσα!
Να δωσω την διαδρομη και μετα να διαλεξω τι θελω να αντιγραψω?
Αν το κανω θα αντιγραψει αυτο το αρχειο και αν ειναι αυτο dll?
π.χ. αν ειναι ενα ini αρχειο θελω αφου το βρω να το κανω αντιγραφη σε ενα δικο μου αρχειο που θα κανω και να το εχω εκει!
Υ.Γ. Παντα σε c ή c++

_________________
hasta la victoria siempre
Hermeia
Honorary Member

Μέλος από: 01 Αυγ 2004
Βοηθήματα: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Αθήνα
View users profile Visit posters website
skype 
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουν 2006 05:49    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

τιπ: θα έψαχνα παραδείγματα κώδικα που "διαβάζει" ενα (οποιοδήποτε) αρχειάκι για αρχη.

στα υπόλοιπα προβλήματα θα βρεθεις .. όταν τα φτάσεις
(πχ. τι σημασία έχει πόσο μεγάλο είναι το αρχείο, ειδικά σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους.. και τί παίζει με το είδος του αρχείου, ή μηπως δεν παιζει ? )

όσο για την .dll απορία σου..
βασικα δες απο τις σχετικες πληροφορίες όποιου.. λειτουργικου ας πουμε έχει τέτοια αρχεία (μητρώου) ..
και δες τι αρχειο είναι.. και πώς το λένε και που βρίσκεται
(και πως θα το βρίσκει το πρόγραμμά σου αμα εχουμε "προσαρμοσμένη" εγκατασταση κι όχι τυπικη.. )

- κι αν ήταν .dll (που δεν ειναι) - τότε ποια θα ήταν η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα στο ειδος του αρχείου (κι οχι στην καταληξη του ονόματός του) ?


τιπ 2.
κανε ενα αντιγραφο του αρχειου με απλό copy .. και δουλευε πάνω σε αυτό για αρχή..


τιπ3.
σε κάθε πρόβλημα, αν δεν το σπάσεις σε μικρά κομματια δεν λεει..

καλη τυχη

_________________
Hermeia the InfoSharer
Η Γνώση είναι Δύναμη
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιουν 2006 12:21    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

παράθεση:
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ

παράθεση:
NA ANTIΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

παράθεση:
ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΑ DLL ΚΑΙ ΑΛΛΑ


I have a question... I have a question... I have a question...

Για να καταλάβω, τι απ' όλα προσπαθείς να κάνεις;
Να διαβάσεις το μητρώο (registry) του υπολογιστή σου;
Να αντιγράψεις ένα αρχείο σε ένα άλλο; (Αυτό που κάνει και η εντολή copy;)
Να διαβάσεις ένα αρχείο (κειμένου φαντάζομαι) που περιέχει ονόματα αρχείων και να αντιγράψεις τα αρχεία αυτά κάπου αλλού;

Ρίξε μια ματιά:
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/files.html
http://www.angelfire.com/country/aldev0/cpphowto/cpp_BinaryFileIO.html

Αν δεν φτάνουν:
how to copy a file in C
myle


Μέλος από: 18 Ιουν 2005
Μηνύματα: 207
Περιοχή: Πάτρα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Ιουν 2006 13:33    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό αυτό αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή copy (Win) ή cp (unix) γράφοντας κάτι σαν:

system("cp -arguments");

Αν και πιστεύω πως έτσι δεν μαθαίνεις και τίποτα.

Γιατί φτιάχνεις έναν pointer σε αρχεία (FILE *ptr), (χρησιμοποιείς τις συναρτήσεις fopen(), fclose()), και να κάνεις fprintf(). Για λεπτωμέρειες κάνε man fprintf.

_________________
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 29 Ιουν 2006 23:38    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Σας ευχαριστω με βοηθησατε παρα πολυ με ολες αυτες τις πληροφοριες που με δωσατε.Το εχω ξεκινησει εχω κανει την αντιγραφη και τωρα θα μοω στο τελευταιο σταδιο του σκοπου μου που θελω να κανω.
Υ.Γ κι' ομως μαθαινεις φιλε μου myle με αυτο που εκανα!!

Ευχαριστω πολυ

_________________
hasta la victoria siempre
myle


Μέλος από: 18 Ιουν 2005
Μηνύματα: 207
Περιοχή: Πάτρα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 30 Ιουν 2006 10:48    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

myle ανέφερε:
system("cp -arguments");


Εγώ με αυτήν την εντολή εννοούσα ότι δεν μαθαίνεις και όχι ρωτώντας.

_________________
dikere


Μέλος από: 18 Ιουν 2006
Μηνύματα: 158
Περιοχή: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 15 Ιουλ 2006 00:56    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

sorry φιλε μου myle παρεξηγησα αυτα που ειπες!εχεις δικιο! και παλι sorry!

_________________
hasta la victoria siempre
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [10 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 18 Ιαν 2017 22:18 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos