freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ελεγχος για ομοια αρχεια σε folders


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: αρχείαέλεγχος Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
tix-3-


Μέλος από: 25 Μαρ 2004
Βοηθήματα: 1
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 23 Νοε 2006 21:03    Θέμα: Ελεγχος για ομοια αρχεια σε folders
Περιγραφή θέματος: c++ builder
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλησπερα.
Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος με Builder να παρω τα attributes απο ενα αρχειο (οπως το δεξι κλικ properties δηλαδη) filesize created και modified.
Ο λογος ειναι οτι εχω μια εργασια για ελεγχο 2 φακελων αν εχχουν ιδια αρχεια με ρητη δηλωση οτι τα αρχεια δεν χρειαζεται να ανοιχτουν δλδ αν ολα τα attributes ειναι ιδια τοτε τα 2 αρχεια ειναι ιδια
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 24 Νοε 2006 01:25    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Κοίτα στο msdn link to msdn για GetFileAttributesEx.

Εντελώς πρόχειρα,
κώδικας:
WIN32_FILE_ATTRIBUTE_DATA attributes = {0};
GetFileAttributesEx(fileFullPath, GetFileExInfoStandard, &attributes);
__int64 ddwFileSize = (static_cast<__int64>(attributes.nFileSizeHigh) << 32) +
                      attributes.nFileSizeLow;
attributes.ftCreationTime;
attributes.ftLastWriteTime;
puppetmaster


Μέλος από: 13 Ιουλ 2007
Μηνύματα: 11

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 16 Ιουλ 2007 18:22    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

βασικά ο πιό εύκολος τρόπος να βρεις την λύση στο πρόβλημά σου είναι τα meta-data και τα windows link to windows API.

Τώρα δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται αλλά ψαξ'το.

_________________
το ninjitsu είναι σαν το σουβλάκι!
αξίζει ότι είναι απο μέσα!
-Δάσκαλος Σοφ-
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 24 Ιαν 2017 15:16 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos