Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Provlima sth grammh entolwn

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
prokopios
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 17 Φεβ 2006 15:47

Provlima sth grammh entolwn

Δημοσίευση από prokopios » 12 Δεκ 2006 19:57

Prospathw na ftiaksw mia synarthsh pou na elegxei kapoia orismata pou dinontai apo th grammh entolwn, omws den kanei tpt h synarthsh pou xrhsimopoiw.
O kwdikas einai o parakatw :

int elegxos(int argc,char *argv[])
{
int c=0;

if(argv[1]=="read")
printf("Read"); c=1;

return c;
}

main(int argc,char *argv[])
{
elegxos(argc,argv);
}

Ti lathos kanw??

Den ektypwnetai tpt otan trexw to parapanw!
ΑΥΤΑ!!!

Άβαταρ μέλους
alkisg
Δημοσιεύσεις: 265
Εγγραφή: 03 Ιουν 2005 11:53
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Επικοινωνία:

Provlima sth grammh entolwn

Δημοσίευση από alkisg » 12 Δεκ 2006 23:39

Το argv[1] και το "read" είναι strings, δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με το ==.
Χρειάζεται να καλέσεις τη συνάρτηση strcmp.

prokopios
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 17 Φεβ 2006 15:47

Provlima sth grammh entolwn

Δημοσίευση από prokopios » 13 Δεκ 2006 11:08

Ontws auto htan!
Se merikes periptwseis omws apo oti kserw doulevei kai to "==".

Euxaristw polu pantws!
ΑΥΤΑ!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης