freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Αρχάριος στην C++


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [4 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
xultimatex
Honorary Member

Μέλος από: 26 Ιουλ 2003
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Ξάνθη
View users profile
facebook 
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιαν 2007 13:27    Θέμα: Αρχάριος στην C++ Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Είπα να κάνω μια απεξάρτηση απ'το freestuff αλλά δεν τα κατάφερα!

Λοιπόν. Άρχισα να προγραμματίζω σε c για το ΠΔΠ. Και θέλω να ρωτήσω Κάποια πράγματα.
Σχετικά με τους πίνακες:
Just an arrow? Πως μπορώ να έχω έναν πίνακα και να μπορώ όποτε θέλω να του αυξάνω τις στήλες ή τις γραμμές;

Πως ψηλώσατε έτσι βρε σεις;

_________________
Just an arrow? Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...
zefremi


Μέλος από: 11 Μαρ 2004
Μηνύματα: 27

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 21 Ιαν 2007 15:32    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δεσμεύεις και να αποδεσμεύεις μνήμη και να δημιουργείς μεταβλητούς πίνακες όπως οι εντολές new και delete κάνοντας χρήση pointers. Ο βέλτιστος όμως τρόπος για να κάνεις αυτό που ζητάς στην C++ είναι η χρήση του template vector.
πχ
κώδικας:

#include <vector>

int main()
{
    vector<int> table(10);

    table.resize(12);
    table[11] = 3;
    return 0;
}
xultimatex
Honorary Member

Μέλος από: 26 Ιουλ 2003
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Ξάνθη
View users profile
facebook 
ΜήνυμαΣτις: 28 Ιαν 2007 00:22    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα προγραμμα σε C++ που να λυνει το subset sum problem;

_________________
Just an arrow? Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...
sibas
Honorary Member

Μέλος από: 21 Φεβ 2003
Templates: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Μια εδώ.. Μια εκεί.. Σήμερα είμαι εδώ!!!
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 28 Ιαν 2007 03:24    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

έχει ένα αλγόριθμο στο τέλος του wiki

αλλά αυτό δεν είναι για αρχάριους

_________________
simply4all.net A social directory - yourlink.mobi A mobile directory for websites -
W.I.D submit a website by country and area
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [4 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 22 Ιαν 2017 05:32 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos