freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Ας διαβάσουμε μερικά στοιχεία...


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Moderators:  PHP Moderators, Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
_Invisible_


Μέλος από: 16 Νοε 2006
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 31 Ιαν 2007 19:26    Θέμα: Ας διαβάσουμε μερικά στοιχεία... Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γεια σας.

Παίζοντας με τα functions file_get_contents() και explode() έκανα κάποια scriptakia. To πρώτο που postaro αν δοθεί όνομα user (πχ: file.php?user=username), διαβάζει το youtube.com και εμφανίζει τις προβολές χρήστη του προφίλ που έχουμε ορίσει στο ?user=XXX.

Δηλαδή: file.php?user=invi θα καλέσει αυτό το url: http://www.youtube.com/profile?user=invi (δεν είμαι εγώ) και θα μας εμφανίσει τις προβολές του Προφίλ.

youtube_profile_views.php:
κώδικας:

<?php

// filename: youtube_profile_views.php

if ( isset($_GET['user']) )
{
   $file = (string) $_GET['user'];

   $contents = file_get_contents("http://www.youtube.com/profile?user=" . urlencode($file));

   $contents = explode("<span class=\"smallText\">Channel Views:</span> <b>", $contents);

   $contents = explode("<span class=\"smallText\">Subscribers:</span> <b>", $contents[1]);

   $contents = explode("</b><br/>", $contents[0]);

   echo "Profile Views: " . $contents[0];

}
else
{
   die("Invalid user Parameter");
}

?>


και το δεύτερο script αν δωθεί user id (file.php?u=XXX <- πρεπει να είναι integer), τότε συνδέεται με την σελίδα profile.php του freestuff. Δηλαδή το http://www.freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=373, θα μας εμφανίσει το προφίλ του cordis και το script μας θα εμφανίσει τα συνολικά posts του cordis!

freestuff_total_posts.php:
κώδικας:

<?php

if ( isset($_GET['u']) )
{
   $file = (int) $_GET['u'];

   $file_read = file_get_contents("http://www.freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=" . $file);

   $contents = explode("Viewing profile :: ", $file_read);

   $contents = explode("</th>", $contents[1]);

   echo "User's username: <b>" . $contents[0] . "</b>";

   $total_posts = explode("<td valign=\"top\"><b><span class=\"gen\">", $file_read);

   $total_posts = explode("</span></b><br /><span class=\"genmed\">[", $total_posts[1]);

   echo "<br />";
   echo "Total Posts: <b>" . $total_posts[0] . "</b>";

}
else
{
   die("Invalid user parameter");
}

?>


Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι χρήσιμο αυτό το script (βασικά για εμένα είναι άχρηστο), απλά το έκανα για κάποια άτομα που ίσως θέλουν να "παίξουν" περισσότερο με αυτά τα functions και να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα.

Επίσης θα ήθελα να μου κάνετε σχόλια για τον κώδικά μου. Δηλαδή αν έχει σφάλματα σαν κώδικας, αν χρησιμοποιήσα κάτι περιττό που δεν θα χρησιμοποιούσατε εσείς ή πώς θα το γράφατε εσείς κλπ κλπ κλπ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Invi
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » PHP Προγραμματισμός και εφαρμογές » PHP τα δικά μας scripts
Τώρα είναι 08 Δεκ 2016 16:17 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos