freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Bubble Sort Εμφάνιση ολόκληρης διαδικασίας


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: sort Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
mat_


Μέλος από: 09 Απρ 2004
Μηνύματα: 121

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 19 Απρ 2007 14:55    Θέμα: Bubble Sort Εμφάνιση ολόκληρης διαδικασίας Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλησπέρα,

Έχω βρει τον παρακάτω κώδικα ο οποίος λειτουργεί σωστά και ταξινομεί τα νούμερα αλλά δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχει τρόπος να φαίνονται όλες οι επαναλήψεις ταξινόμησης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

κώδικας:
#include <stdio.h>
#include <iostream.h>

void bubbleSort(int *array,int length)//Bubble sort function
{
    int i,j;
    for(i=0;i<10;i++)
    {
        for(j=0;j<i;j++)
        {
            if(array[i]>array[j])
            {
                int temp=array[i]; //swap
                array[i]=array[j];
                array[j]=temp;
            }

        }

    }

}

void printElements(int *array,int length) //print array elements
{
    int i=0;
    for(i=0;i<10;i++)
        cout<<array[i]<<endl;
}


void main()
{

    int a[]={9,6,5,23,2,6,2,7,1,8};   // array to sort
    bubbleSort(a,10);                 //call to bubble sort 
    printElements(a,10);               // print elements
}
kostasevosm


Μέλος από: 01 Νοε 2006
Μηνύματα: 85
Περιοχή: Salonica
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 07 Μαη 2007 17:27    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

An katalava kala theleis na vlepeis ton pinaka pos einai meta apo kathe alagi opote
dokimase na orisieis arxika tin prinatelemnet os sinartisi kai sto telos tis protis for na tin kaleis gia na deixnei ton pinaka opos einai stin parousa katastasi
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 23 Μαρ 2017 12:13 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos