freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Συνδεση Sql με C++ builder


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: sqlc Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
kouverros


Μέλος από: 24 Μαη 2007
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 24 Μαη 2007 21:05    Θέμα: Συνδεση Sql με C++ builder Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Γειας σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω δημιουργησει μια βαση δεδομενων στην Sql με τιτλους βιβλιων και τραγουδιων και θελω να συνδεσω αυτην την βαση με την c++ builder αλλα δεν γνωριζω τον κωδικα που να γινεται αυτη η συνδεση.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?
loukiachr


Μέλος από: 18 Φεβ 2005
Μηνύματα: 61

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Ιουν 2007 18:26    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

o c++ builder einai ena rad development peribalon pou mporeis na kaneis polla pragmata xoris na grapseis oute mia grammi kodika.
gia na sindeseis mia vasi me ton c++ builder kane ta exis (iparxoun merikoi tropoi meso ado,bde etc ego tha sou proteino to ado)
1)vale sto project ena adoconnection component apo ta dbgo set of components
2)pane sto connection kane click,epelexe apo ti lista tin sql pou xrisimopoieis, px sqlserver etc
3)pata sto next(an thimamai kala) kai epelexe pia vasia theleis,ena ok kai elixe i sindesi me tin basi

4)vale ena adotable ,pane sto connection kai epelexe to adoconnection pou evales prin,pane kato sto tablename epelexe to velaki kai dialexe ena pinaka
5)vale ena dbgrid apo ta data controls, kai ena data source apo ta data access palete. sindese to data source me to adotable kai to db grid me to datasource.
6)kane to ado table active true kai bouala vlepeis ta data sto dbgrid....vale kai ena dbnavigator apo ta data controls kai sindese to me to datasource (to dbnav se boithaei na kaneis nees eggrafes na diagrafeis kapies ktl ktl)
psaxe sto internet prepei na exei ekatontades examples kai tutorials gia toso apla pragmata
good luck
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [2 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
ενας κωδικας σε C που βγαζει μη αναμενομενο αποτεσμα 1 teresa92 13 Αυγ 2016 21:26
teresa92 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Συνδεση πινακα με λιστα στην c++ 9 pol2005 06 Μαη 2015 20:39
pol2005 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 23 Μαρ 2017 16:08 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos