παιδιά καλησπέρα μπορεί κανείς να μου πει αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι (δωρεάν αν γίνεται) το οποίο να κάνει search μέσα στην ιστοσελίδα μου όπως κάνει το google;κάθε βοήθεια χρήσιμη
Μέλος από: 12 Ιουν 2007 Μηνύματα: 17 Περιοχή: Βούλα
Στις: 14 Ιουν 2007 01:38 Θέμα:
ευχαριστώ για τη βοήθεια.είμαι ο ίδιος που μιλάγαμε το μεσημέρι στο messenger.για κάποιο λόγο όταν κατεβάζω για πολύ ώρα από το isohunt πέφτει η adsl και αργεί να σηκωθεί πάλι.Η μηχανή αναζήτησης δε βοήθησε ιδιαίτερα.έχω ακόμη κάποιες απορίες που θα ήθελα να με βοηθήσεις.αν μπορείς;ΚΑΙΓΟΜΑΙ.όταν μπορέσεις θα ήθελα να τα ξαναπούμε στον messenger.
EkLekTos
WebDev Moderator Μέλος από: 07 Απρ 2005 Βοηθήματα: 40 Νέα: 2 Templates: 11 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Inside the Effects
Στις: 14 Ιουν 2007 05:14 Θέμα:
Γιατί ρε παιδιά από το messenger και όχι public?
Δηλαδή κάποιος άλλος δεν μπορεί να έχει την ίδια απορία με σένα?
_________________ "Τα πάντα μπορείς να μάθεις μόνος σου αρκεί να προσπαθήσεις."EkLekTos" Follow me @Twitter / Yaya.GR * Apple Sales & Product Professional Certificate *
Honorary Member Μέλος από: 16 Νοε 2003 Βοηθήματα: 1 Νέα: 15 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Athens
Στις: 14 Ιουν 2007 10:47 Θέμα:
απο την αλλη πλευρα οταν εχω μια συζητηση στο msn και διακοπει απο τον αλλο η επαφη δεν εχω τον χρονο και την υπομονη να την συνεχισω γιατι κανω και αλλες δουλειες
οποτε κανε δημοσια τα ερωτηματα σου και ισως καποιοι εχουν να προτεινουν κατι καλυτερο
WebDev Moderator Μέλος από: 07 Απρ 2005 Βοηθήματα: 40 Νέα: 2 Templates: 11 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Inside the Effects
Στις: 14 Ιουν 2007 13:35 Θέμα:
fiskilis ανέφερε:
οποτε κανε δημοσια τα ερωτηματα σου και ισως καποιοι εχουν να προτεινουν κατι καλυτερο
_________________ "Τα πάντα μπορείς να μάθεις μόνος σου αρκεί να προσπαθήσεις."EkLekTos" Follow me @Twitter / Yaya.GR * Apple Sales & Product Professional Certificate *
Antonis75
Μέλος από: 12 Ιουν 2007 Μηνύματα: 17 Περιοχή: Βούλα
Στις: 14 Ιουν 2007 15:38 Θέμα:
Λοιπόν παιδιά, η ιδέα είναι η εξής:να φτιάξω ένα χώρο όπου θα μπορώ να ανεβάζω streaming video. Είμια νέος στο χώρο και αρχικά σκέφτηκα να φτιάξω μια ιστοσελίδα με το bluevoda.Με τη δημιουργία όλα καλά, αλλά δε μου δίνει free webhosting,οπότε την απέριψα.μετά ψάχνοντας βρήκα μια ιστοσελίδα που έδινε free webhosting (freehosting.net) αλλά είναι από δύσκολο εως αδύνατο λόγω όγκου να ανεβάσω τα str.video.Έχω μπλεχτεί και με τις μετατροπές και γι'αυτό αποφάσισα να ανεβάζω τα video στο google και να κάνω copy-paste τον κώδικα στην ιστοσελίδα του freehosting.net(άραγε κάνω καλά ή υπάρχει άλλη λύση).Έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα;