WebDev Moderator Μέλος από: 15 Νοε 2002 Βοηθήματα: 5 Νέα: 1 Templates: 2 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Αθήνα
Στις: 14 Ιουν 2007 01:26 Θέμα:
Για υπότιτλους θα γράψεις στο Google "greek subtitles".
Θα κατεβάσεις το VLC που παίζει κατευθείαν υπότιτλους και όλα τα format video χωρίς plugins όπως προτείνει και ο Eneme ή θα βάλεις το Direct VobSub plugin για να παίζεις υπότιτλους από το Media Player σου.
Οι υπότιτλοι θα είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο filename (αλλά με επέκταση .srt ή .sub)..
π.χ. στον φάκελο Tainia θα έχεις το tainia_tade.avi και το tainia_tade.srt ... Απλά ανοίγεις πλέον την ταινία και έχει υπότιτλους.
Super Moderator Μέλος από: 09 Ιουλ 2002 Βοηθήματα: 10 Νέα: 11 Μηνύματα: 256+ Περιοχή: Στα όρη, στα άγρια βουνά, μέσα στα κοσμικά χιόνια!
Στις: 14 Ιουν 2007 11:02 Θέμα:
Aπλά πρότεινα το VLC ως ανεξάρτητο player γιατί είναι πιο ελαφρύς στην λειτουργία του, έχει σχεδόν όλα τα codecs, ενώ δέχεται και υπότιτλους με άλλο filename...
Oι επιλογές είναι πολλές...
Δώσαμε έναν player κι ένα plugin! H επιλογή δική σου!
Ωραία... το εγκατέστησα το plugin που μου είπατε! . Αν θέλω να γράψω την ταινία σε dvd ή cd ..πως θα γίνει η δουλειά..;; Οι υπότιτλοι θα φαίνονται;; Μήπως θα ρίξω μέσα στο cd όλο το φάκελο, που περιέχει και την ταινία και τους υπότιτλους;;
nathanlyk
Μέλος από: 17 Δεκ 2006 Μηνύματα: 117
Στις: 20 Ιουν 2007 00:34 Θέμα:
Έγραψα σε cd την ταινία με τους υπότιτλους,αλλά δεν παίζει σε dvd player! Αν μετατρέψω την ταινία σε άλλο είδος βίντεο θα παίζει; Οι υπότιτλοι θα παραμείνουν στην ταινία;
netrriper
Μέλος από: 10 Δεκ 2004 Νέα: 1 Μηνύματα: 189
Στις: 20 Ιουν 2007 05:13 Θέμα:
Eυκολα. μην ανχώνεσαι.
1) δώσε σ' αυτό το προγραματάκι το αρχείο της ταινιας και το αρχείο των υποτιλών και θα σου βγαλει ενα αρχειο βιντεο με τους υποτιλους ενσωματωμενους.
αν το dvd player to παιζει το βιντεο θα βγαζει και τους υποτιλους.
αν δεν το παιζει πρεπει να το κάνεις dvd.
Δεν γίνεται αυτό. Μου βγάζει μύνημα όταν πάω να κάνω SAVE AVI που λέει, No video stream in input AVI. Αν μετατρέψω σε mpeg την ταινία οι υπότιτλοι θα ισχύουν; Τώρα που είναι avi τους βλέπω.