Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Login PHP Script

Μια περιοχή όπου τα μέλη μας μπορούν να βάζουν τα PHP scripts που έχουν φτιάξει και θέλουν να τα μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 16 Οκτ 2007 23:34

Καλησπέρα!Μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα ένα ετοιμο login-script που (απο τις περιγραφές) μου φαίνεται καλό αλλα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.Το script βρίσκεται:
http://www.eboxnet.gr/index.php/2007/08 ... gin_script και λέγεται roScripts Login Script 1.1.
Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:
1)Πρώτα δημιουργώ μία database εστω με όνομα login.Πάω στο db.php και βάζω

$hostname = "localhost";
$database = "login";
$username = ""; ->το username μου
$password = ""; ->το password μου
Σωστά?

2)Μετά δημιουργώ έναν πίνακα μέσα στην database login με όνομα users όπως λέει το database.sql.
Σωστά?

3)Ποιές ρυθμίσεις θα πρέπει να βάλω στο settings.php?Δεν μπορώ να καταλάβω.... :hammer: Αν βοηθάει χρησιμοποιώ PHP-MySQL-Apache.
4)Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?? (Λογικά τώρα τρέχοντας το register.php θα πρέπει να λειτουργούν όλα σωστά,αλλά εμένα δεν λειτουργούν :cry: )

Παιδιά,το ξέρω ότι είναι λίγο "βαβούρα" αυτά που ρωτάω,αλλά πραγματικά έχω πεδευτεί πολύ και δεν μπορώ να βρω την λυσή.Τουλάχιστον αν δεν λειτουργεί ας μου το πεί κάποιος,για να μην σπάω το κεφάλι μου!! Ευχαριστώ!

Υ.Γ.Παρακαλώ τους moderators να μετακινήσουν το post στην σωστο section αν δεν είναι σωστά εδω που postara (και sorry,είμαι νέος! :wink: )

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 03:27

rithimse to settings.php (sto $url tha valeis px http://localhost/script/ (th diadromh pros to script dld) sto $site_mail to mail apo to opio tha feygei to activation mail pros ton xrhsth kai sto $domain_name an to trexeis local opos katalava vale localhost alios yourdomain.gr

episis vale username sto db.php gia th vash

otan les de sou trexei ti enoeis?(to script doulevei kanonika kai kanoume sinexos veltioseis)

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 03:30

episis ksexasa na sou po na deis sto php.ini sou na einai on ta short open tags.( an ta exeis off ayto fteei pou de sou trexei )

stile kai to error pou sou vgazei an de katafereis tpt.
thanks

Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 17 Οκτ 2007 12:16

Φίλε eBoxNet καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρόν σου και κατά δεύτερον θέλω να ζατήσω συγνώμη για την φράση μου "...πείτε μου αν δουλεύει...".Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να αμφισβητήσω την δουλειά σας και επίσης αν δεν καταλάβαινα οτι αξίζει το συγκεκριμένο script δεν έτρωγα τόσες ώρες για να το κάνω να δουλέψει(και ακόμα δεν τα έχω καταφέρει! :hammer: ).Και μπορώ να πώ,ότι απο τα free login scripts που κυκλοφορούν στο internet,αξιολογώντας το καθαρά απο θέμα κώδικα και δυνατότητας ανάπτυξης είναι το καλύτερο που έχω βρεί.Ας περάσουμε τώρα όμως στο πρόβλημα μου,καθώς ακόμα να το λύσω...

(ΞΑΝΑ)Έκανα ακριβώς αυτά που έγραψα και στο πρώτο post,συν αυτά που μου είπες να κάνω και το αποτέλεσμα το ίδιο.Το login.php φορτώνει κανονικά,αλλά το register.php δεν εμφανίζει απολύτως τίποτα στον browser μου.Μία κενή σελίδα... :( Προτού,μου προτείνεις κάτι άλλο θα ήθελα να διευκρινήσω κάποια πράγματα...
1)Ξέρω ότι για να ενεργοποιήσω κάποιο module απο το php.ini θα πρέπει να του βγάλω το ερωτηματικό καθώς το λαμβάνει σαν comment.Το ίδιο ισχύει και για να κάνω on το short open tags?Δηλαδή απλά γράφω:
; -short_open_tag = on [Portability] ή
-short_open_tag = on [Portability] ή
short_open_tag = on [Portability]. Ποιό απο τα τρία?

2)Στο $url έβαλα http://localhost/login/ καθώς βρίσκεται μέσα στο htdocs του Apache server.Και στο $domain_name έβαλα localhost.Και για $site_email ένα τυχαίο(αλλά ενεργό!) προσωπικό μου e-mail..

3)Στο db.php τα έχω συμπληρώσει όλα κανονικά (βάζοντας username,password του phpAdmin και για $database έβαλα το όνομα της βάσης μέσα στην οποία έχω δημιουργήσει τον πίνακα users.

Θα ήθελα να σου πώ και κάτι που σκέφτηκα.Μήπως παίζουν κάποιο ρόλο τα cookies (ή ρυθμίσεις τους) και δεν με αφήνουν να κάνω register επείδη έχω τοπικό server?? :o Και τέλος θέλω να σου πω οτι όλα αυτα τα δοκιμάζω με τον Opera,όταν όμως τα δοκιμάζω με τον Internet Explorer μου βγάζει error:
"HTTP 500 - Εσωτερικό σφάλμα διακομιστή
Internet Explorer "
.

Αυτά!Επλίζω να βρώ επιτέλους λύση στο προβλημα μου,για το χρειάζομαι απεγνωσμένα και άμεσα αυτό το scriptaki!Ευχαριστώ! :)

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17

Login PHP Script

Δημοσίευση από billt » 17 Οκτ 2007 13:14

To tutorial mou mipos se voithaei ? http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=21531

Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 17 Οκτ 2007 13:34

Φίλε billt όταν βρώ χρόνο θα το κοιτάξω,αλλά προς το παρών δεν με βοηθάει ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο script που προσπαθώ να κάνω να δουλέψει.Thanks πάντως!! :)

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 18:43

Kalhspera paides,fisika kai de me prosvales mhn anisixeis,exo anarotithei to idio pragma ki ego gia polla scripts,episis prepei na sksekathariso oti den einai dikh mou douleia ayto to script parola ayta polla mods pou exoun ginei sthn 1.1 ekdosh tou einai dika mou opos kai kapia pou tha akolouthisoun stis epomenes ekdoshs,anyway.

to sosto einai short_open_tag = on
anoikseta kai dokimase to kai logika tha lithei an de lithei pes mou.tha to vroume pantos don't worry.

Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 17 Οκτ 2007 19:53

Φίλε μου,το έβαλα στο php.ini το short_open_tag = on αλλά και πάλι τίποτα.Το login.php μου το βγάζει κανονικά στον opera,αλλά στο register.php μου βγάζει μία κενή σελίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει(έχω σπάσει το κεφάλι μου!! :hammer: ).
Πάντως δοκίμασα να δώ μήπως έχει πρόβλημα η επικοινωνία μεταξύ php-mysql αλλά όταν πατάω το παρακάτω κώδικα:
<?php
$link = mysql_connect('localhost', 'root', '606285');
if (!$link) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
echo 'Connected successfully';
?>


μου εμφανίζει κανονικά Connected successfully.Οπότε λογικά είναι ok!Τί άλλο να κάνω,μήπως υπάρχει καμία ιδέα (ή κάποιο άλλο script) για να εντοπίσω και να διορθώσω το πρόβλημα μου??Ευχαριστώ eBoxNet για τον χρόνο που διαθέτεις. :)

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 20:00

ti server "trexeis" ?

Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 17 Οκτ 2007 20:01

Apache

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 20:04

nai enoo apache kai php kai myaql h exeis kapio paketo tipou wamp h easyphp?

( alakse thn sira 134 tou register.php apo

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? &#125; ?>
se

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php &#125; ?>
) mipos gia kapio logo den doulepse to short open tags. (to opio to vrikes sto php.ini sou h to prostheses?)

Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 17 Οκτ 2007 20:17

Χρησιμοποιώ ξεχωριστά php-mysql-apache.Τελικά είχες δίκιο ότι δεν "έπιασε" τα short open tags.Μου την φορτώνει κανονικά την σελίδα register.php αλλά όταν πάω να κάνω ένα νέο register μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα:
Forbidden

You don't have permission to access /login/< on this server.

Φτιάξαμε το ένα πρόβλημα δημιουργήθηκε άλλο.Αυτά έχει ο προγραμματισμός γι'αυτο τον γουστάρουμε!!

Υ.Γ.Αν γίνομαι ενοχλητικός με τις ερωτήσεις μου μπορείς να μου το πείς! :P [/b]

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 20:22

mhn anisixeis de ginese kourastiskos.
gia arxh alakse sto register.php opou exei sketo <? kanto <?php
kai pesmou (the vreis 2-3)

Άβαταρ μέλους
mamis
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 12 Οκτ 2007 01:31

Login PHP Script

Δημοσίευση από mamis » 17 Οκτ 2007 20:33

Το έκανα,αλλά μόνο ένα βρήκα.Και το σφάλμα παραμένει το ίδιο.

eBoxNet
Δημοσιεύσεις: 136
Εγγραφή: 17 Σεπ 2007 18:34

Login PHP Script

Δημοσίευση από eBoxNet » 17 Οκτ 2007 20:40

nai to ksero ayto to kaname gia na mhn exoume peretero probs me ta open tags.tora gia to permission einai thema server alla de mou exei ksanasimvei m ayto to script.to exeis valei se kapio template?exeis kapio index. mesa sto folder?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eBoxNet την 17 Οκτ 2007 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP τα δικά μας scripts”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες