Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ Sudoku

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
alone24
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 14 Οκτ 2007 21:15

ΠΑΙΧΝΙΔΙ Sudoku

Δημοσίευση από alone24 » 10 Νοέμ 2007 20:55

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Sudoku ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ.ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΙΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1.ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ(ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΟΛΥΜΕΝΟ Sudoku).
2.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Sudoku.
3.ΣΥΠΛΗΡΩΣΗ Sudoku(ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ,ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΠΙΟΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ "i,j=val").ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΙΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
4.ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Sudoku

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΙΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!
Συνημμένα
1.sudoku 3x3.zip
(1.61 KiB) Μεταφορτώθηκε 372 φορές

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙ Sudoku

Δημοσίευση από Rallia » 11 Νοέμ 2007 11:16

Katarxhn Kalimera...

Simera ksipnisa me kefia kai eipa na koitakso ligo to kodika sou...

Den ksero poia c xrhsimopoieis, pantos o pio eykolos tropos na liseis ta lathoi sou, einai na diavazeis gia poio logo s vgazei lathos..

Gia paradeigma apo to #include akoma exeis lathos...
Den einai <strings.h> alla <string.h>, koinos ayto to s sou ekane tin zhmia se ayto to shmeio...
Epishs kati allo p vgazei lathos einai oti den anagnorizeis kapoies sinartiseis p exeis ftiaksei...
Logiko to vrisko, afou den tis exeis dilosei kan stin arxh...
Ego auta vrika p asxolithika kana 5lepto... Tora exo mia douleia, opote den mporo na psakso allo, elpizo na se voithisa esto k arxika. Argotera tha to psakso kalitera...
Εικόνα

alone24
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 14 Οκτ 2007 21:15

ΠΑΙΧΝΙΔΙ Sudoku

Δημοσίευση από alone24 » 11 Νοέμ 2007 11:24

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ RALLIA.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΙΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΙΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΣ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :lol:

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

ΠΑΙΧΝΙΔΙ Sudoku

Δημοσίευση από Rallia » 11 Νοέμ 2007 12:44

Loipon, ayth einai h arxh ston kodika sou:

#include <stdio.h>
#include <strings.h>

#define N 9

void display();
void readPuzzle();
int writePuzzle();

main()

Gia to strings t eipa kai prin opote logika tha to exeis diorthosei.

Omos exeis dilosei mono tis 3 sinartiseis sou. Prepei na diloseis kai tis ipolipes. Epishs den exeis kanei sosti dilosh stis sinarthseis sou. Epishs afou exeis valei define to N den exei nohma na vazeis to 9 alla to N.

Diladi tha prepei na ginei kapos etsi:

#include <stdio.h>
#include <string.h>

#define N 9

void display(int b[N][N]);
void readPuzzle(FILE *fp,int b[N][N]);
int check_row(int b[N][N],int x,int y,int v);
int check_column(int b[N][N],int x,int y,int v);
int unique_solution(int b[N][N],int x,int y);
int possible_solutions(int b[N][N],int x,int y,int s[]);
int play1(int b[N][N]);
int play(int b[N][N]);
int check_square(int b[9][9],int x,int y,int v);
int writePuzzle(int b[N][N]);

main()
Εικόνα

alone24
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 14 Οκτ 2007 21:15

ΠΑΙΧΝΙΔΙ Sudoku

Δημοσίευση από alone24 » 11 Νοέμ 2007 13:46

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ RALLIA.ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ RALLIA ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΟΜΩΣ RALLIA ΜΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ PLAY ΚΑΙ ΣΤΟ DISPLAY.ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ RALLIA.ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΒΟΙΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες