Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Access lock shift - date expire

Συζητήσεις για την τοπική βάση δεδομένων Access της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
JAMES
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2007 02:12
Τοποθεσία: Πρέβεζα

Access lock shift - date expire

Δημοσίευση από JAMES » 11 Νοέμ 2007 02:23

ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ SHIFT ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑ VBA NA ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ SHIFT;
ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ;
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ!!


Άβαταρ μέλους
JAMES
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2007 02:12
Τοποθεσία: Πρέβεζα

Access lock shift - date expire

Δημοσίευση από JAMES » 11 Νοέμ 2007 12:11

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ DVA_DEV ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ SHIFT ΘΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Άβαταρ μέλους
JAMES
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2007 02:12
Τοποθεσία: Πρέβεζα

Access lock shift - date expire

Δημοσίευση από JAMES » 25 Νοέμ 2007 15:43

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΛΑ O COMPILER ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ http://www.databasedev.co.uk/disable_shift_bypass.html ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3392
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Access lock shift - date expire

Δημοσίευση από mrpc » 25 Νοέμ 2007 16:12

Μεταφέρω το θέμα στη σωστή κατηγορία, αφού μιλάμε για microsoft access.
Σε παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις και είναι και δυσανάγνωστο το μήνυμά σου.

Πες μας και το error, ίσως κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά πρέπει να ξέρει που είναι το πρόβλημα

Όταν λες compiler? Έχω την αίσθηση ότι τα script που φτιάχνονται σε office δεν γίνονται compile...

Άβαταρ μέλους
JAMES
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2007 02:12
Τοποθεσία: Πρέβεζα

Access lock shift - date expire

Δημοσίευση από JAMES » 27 Δεκ 2007 23:54

Χρόνια πολλά σε όλους για τις ημέρες. Εύχομαι υγεία ευτυχία σε εσάς και τισ οικογένειές σας. Μετά από ένα πρόβλημα που είχα επανήλθα και προσπάθησα πάλι να κλειδώσω το shift της βάσης μου. Μπαίνω στη σελίδα http://www.databasedev.co.uk/disable_shift_bypass.html ανοίγω τη βάση μου (αντίγραφο μην κλειδωθώ από έξω) πάω στη Visual Basic, tools, References, (C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO) επιλέγω Executable Files (*.exe; *.dll) αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω όταν λέει Then explicitly dimension yourcode, i.e. Dim db As DAO.Database, prp As DAO.Property και ακόμα όταν μου λέει 'Copy this function into a new public module. πως φτιάχνω δημόσια module.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Άβαταρ μέλους
kon73
Script Master
Δημοσιεύσεις: 224
Εγγραφή: 13 Απρ 2008 23:47
Επικοινωνία:

Access lock shift - date expire

Δημοσίευση από kon73 » 25 Απρ 2008 21:08

Φίλε James η απάντηση που σου δίνω είναι σίγουρα καθυστερημένη αλλά όσο αφορά την αιτία είναι γιατί είμαι νέο μέλος στο Forum αυτό. To module δεν ορίζεται ως Public ή private. Στο site που σου προτείνουν εννοούν η συνάρτηση της να οριστεί ως public. Γίνεται με τον ορισμό Public Function DisableShiftkey όπου DisableShiftkey είναι το όνομα της συνάρτησης
Για το Shiftkey έχω ήδη κώδικα στη προσωπική μου σελίδα, Η σελίδα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη (Δες στην υπογραφή μου access.terapad.com)

Για να κλειδώνει ένα πρόγραμμα όταν περάσει μία συγκεκριμένη ημερομηνία χρειάζεται να βάλεις στη Autoexec μακροεντολή μία συνάρτηση η οποία θα ελέγχει την τρέχουσα ημερομηνία αν είναι μικρότερη από την ημερομηνία που θέλεις έως τότε να τρέχει το πρόγραμμα σου. Μια φορά αν την ξεπεράσει την ημερομηνία σου θα πρέπει σε έναν πίνακα να βάζει στο πεδίο πχ OpenDatabase την τιμή False. Κάθε φορά που θα τρέχει το autoexec θα βλέπει αν η τιμή είναι true ή False. Αν είναι False θα κλείνει με την εντολή docmd.quit και αυτό για να μην αλλάζει ο χρήστης την ημερομηνία του συστήματος και μπορεί να ξαναμπαίνει.
Ο έλεγχος την ημερομηνίας που θέλεις μπορεί αυτήν την πληροφορία να την παίρνει από ημερομηνία που έχεις ορίσει μέσα στην συνάρτηση ή σε πεδίο ενός πίνακα (Χρήση πχ Dlookup)
Οι αλλαγές σε τιμές σε πίνακες γίνονται με update Queries, με μακροεντολές ή με VBA χρησιμοποιόντας SQL String.
Για περισσότερες πληροφορίες πες μου.
My New Site http://www.MsAccess.gr
Free Access (VBA Code,Tutorials, Mdbs, Eclass, Eshop)
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “MS Access”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες