freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

προσημασμένο ακέραιο αριθμό και θα εκτυπώνει


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [10 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
boulal


Μέλος από: 22 Νοε 2007
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2007 16:53    Θέμα: προσημασμένο ακέραιο αριθμό και θα εκτυπώνει Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Να γραφεί πρόγραμμα σε C το οποίο θα δέχεται προσημασμένο ακέραιο αριθμό και θα εκτυπώνει:

i) τον αριθμό των ψηφίων του ακεραίου (χωρίς το - στην περίπτωση αρνητικού αριθμού)

ii) τα ψηφία του ακεραίου ως χαρακτήρες με ένα κενό ανάμεσα τους.

Η διαδικασία να επαναλαμβάνεται έως ότου ο χρήστης δώσει 0

Για την επίλυση του προβλήματος να χρησιμοποιηθεί αναδρομική συνάρτηση με όνομα test_dig
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 478
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2007 16:59    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δε μας γράφεις σε ποιο σημείο έχεις κολλήσει...

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

boulal


Μέλος από: 22 Νοε 2007
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2007 17:03    Θέμα: askhsh sthn C++ Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ποιες θα είναι οι εντολές της αναδρομικής συνάρτησης!
boulal


Μέλος από: 22 Νοε 2007
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2007 18:20    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Όταν λέει στην άσκηση η διαδικασία να επαναλαμβάνεται εώς ότου δώσει ο χρήστης την τιμή μηδέν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την δομή επαναληψης while;
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2007 19:26    Θέμα: Re: askhsh sthn C++ Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

boulal ανέφερε:
Ποιες θα είναι οι εντολές της αναδρομικής συνάρτησης!

Αναδρομική είναι η συνάρτηση που καλεί τον εαυτό της, δεν είναι κάποια συγκεκριμένη εντολή.
Programmer


Μέλος από: 22 Σεπ 2007
Μηνύματα: 67

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 26 Νοε 2007 23:12    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

boulal ανέφερε:
Όταν λέει στην άσκηση η διαδικασία να επαναλαμβάνεται εώς ότου δώσει ο χρήστης την τιμή μηδέν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την δομή επαναληψης while;


Ναι και όχι! μπορείς καλύτερα σε αυτήν την περίπτωση (επειδή απαιτείται τουάχιστον μία είσοδος από τον χρήστη),να χρησιμοποιήσεις την εντολή do.

Υ.Γ. Είναι φανερό ότι έχεις μεγάλη αδυναμια να ανταποκριθέις στις απαιτήσεις των σσκήσεων σου. Να σου δώσουμε εμείς τις ολόκληρες απαντήσεις έτοιμες δεν ειναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σου. Η λύση είναι να προσπαθήσεις να τα καταφέρεις μόνος/μόνη σου. Αν υπάρχει ένα μικρό σημείο που έχεις αμφιβολίες ή δεν ξέρεις πως να το κάνεις, εντάξει τότε να σε βοηθήσουμε. Αλλά όχι και να σου κάνουμε εμέις τις εργασίες σου που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μπορείς να τις κάνεις με τις δυνάμεις σου!
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 478
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 27 Νοε 2007 20:06    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ανάδραση το λέγαμε στα χρόνια μου...

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

bL-4-cK_DeViL


Μέλος από: 12 Νοε 2004
Μηνύματα: 26
Περιοχή: larisa
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 20 Δεκ 2007 13:21    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

θυμήστε μου λίγο αυτό που λεεί για while...μηπως τηα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και switch-case??
Απλή Απορία:P
GreenMadness


Μέλος από: 18 Ιουλ 2007
Μηνύματα: 6

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 22 Δεκ 2007 17:07    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δεν νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την switch-case, δεν έχεις στάνταρ επιλογές από τον χρήστη μπορεί να δώσει οτιδήποτε.
Programmer


Μέλος από: 22 Σεπ 2007
Μηνύματα: 67

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 23 Δεκ 2007 16:58    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

GreenMadness ανέφερε:
Δεν νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την switch-case, δεν έχεις στάνταρ επιλογές από τον χρήστη μπορεί να δώσει οτιδήποτε.


Δεν σχολιάζω τις απαντήσεις άλλων μελών γενικά, αλλά μιας και ετέθη το ζητημα ας απαντήσω...

Οχι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την switch σε αυτήν την περίπτωση.
πρώτον γιατί απαιτέιται επαναληπτική διαδικασία, και δέυτερο γιατί το πλήθος των ακεραιων που πρέπει να εξεταστούν(από -2147483648 έως 2147483647 στα 32 bits), υπερβαίνει κατα πολύ τις δυνατότητες του προγραμματιστή να τις γράψει, και τις δυνατότητες του μεταγλωττιστή να τις μεταγλωττίσει (1024 είναι το ελάχιστο όριο cases που απαιτέιται από κάθε μεταγλωττιστή συμβατό με ANSI C σε μία switch, πόσες όμως παραπάνω θα σηκώνει ο μεταταγλωττιστής?).

Γενικά απαιτέιται εξοικειωση και μια τριβή των αρχαρίων με τις δομές των επαναλήψεων και των αποφάσεων, ώστε να ξεκαθαρίσουν πότε και πως χρησιμοποιούνται....
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [10 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 19 Ιαν 2017 23:43 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos