freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.
 

Πως μπορώ να κάνω υπερσύνδεσμο σε ένα flash site;


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Silverlight & Flash » Flash γενικά
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: flash Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
orthoula_100


Μέλος από: 12 Φεβ 2008
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 13:05    Θέμα: Πως μπορώ να κάνω υπερσύνδεσμο σε ένα flash site;
Περιγραφή θέματος: Πως μπορώ να κάνω υπερσύνδεσμο σε ένα flash site;
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να κάνω υπερσύνδεσμο σε ένα flash site.
Δηλαδή με το που θα κάνω κλικ σε μια λέξη πάνω στο flash site να μου βγάζει καινούργια σελίδα.
Πήγα στο Dreamweaver και επέλεξα την λέξη που είναι να κάνω υπερσύνδεσμο και μετά πήγα στις ιδιότητες κάτω εκεί που λέει url και έβαλα το όνομα της άλλης σελίδας αλλά δεν κάνει τίποτα.
Τι πρέπει να κάνω;
Κάνω κάτι λάθος;
Garakatsamol
Honorary Member

Μέλος από: 07 Μαη 2007
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 14:42    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καλωσήρθες ορθούλα
Τελικά στο dreamweaver δουλεύεις ή στο flash?
Πάντως στο flash μπορείς να το κάνεις με τον τρόπο που περιέγραψες αλλά πρόσεχε 1-2 πράγματα:
Αν η διεύθυνση που δίνεις είναι απόλυτη (δηλαδή δίνεις την ακριβή διεύθυνση της σελίδας) πρέπει να συμπεριλάβεις και το http://www.)
Αν είναι σχετική (δηλαδή αν τη βάζεις σχετικά με το αρχείο swf που δουλεύεις) πρόσεξε τους συσχετισμούς στα directories
Πχ αν η σελίδα που θες να κάνεις υπερσύνδεσμο είναι στον ίδιο φάκελο με αυτόν που είναι και το swf τότε βάζεις απλώς το όνομα της σελίδας πχ onomaselidas.html. Αν είναι σε κάποιο υποφάκελο γράφεις /fakelos/onomaselidas.html
κοκ
iNDEFiX
Honorary Member

Μέλος από: 20 Δεκ 2002
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: κλειστή λόγω έργων
View users profile Send email to user Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 15:10    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Υπερσύνδεσμο?! Χωρίς παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που ακούω το "link" με τέτοια ονομασία! χεχε

_________________
http://www.datahost.gr
filthmaniac


Μέλος από: 26 Μαρ 2005
Μηνύματα: 80
Περιοχή: Αθήνα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 15:17    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

link = hyperlink = υπερσύνδεσμος

Για να κάνεις ένα link λοιπόν στο flash πρώτα φτιάνεις ένα κουμπί και βάζεις τον ακόλουθο κώδικα πάνω του :

on (release){
getURL("link.html","_parent");
}

_________________
http://www.stadon.gr
Garakatsamol
Honorary Member

Μέλος από: 07 Μαη 2007
Βοηθήματα: 3
Μηνύματα: 256+


View users profile
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 15:19    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ναι αλλά νομίζω ότι αναφέρεται σε μια λέξη ενός κειμένου όμως οπότε με το κουμπί που λες δε βολεύει και πολύ
iNDEFiX
Honorary Member

Μέλος από: 20 Δεκ 2002
Βοηθήματα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: κλειστή λόγω έργων
View users profile Send email to user Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 15:20    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

filthmaniac ανέφερε:
link = hyperlink = υπερσύνδεσμος


Λόλα να ένα μήλο.
Λόλα να ένα URL.

Καλό ε! Καλό ε! Καλό ε!

_________________
http://www.datahost.gr
filthmaniac


Μέλος από: 26 Μαρ 2005
Μηνύματα: 80
Περιοχή: Αθήνα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 13 Φεβ 2008 18:52    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Garakatsamol ανέφερε:
ναι αλλά νομίζω ότι αναφέρεται σε μια λέξη ενός κειμένου όμως οπότε με το κουμπί που λες δε βολεύει και πολύ


Σε αυτή τη περίπτωση φτιάχνεις ένα dynamic textField στο stage με instance name txt. Κλικάρεις πάνω στο frame και βάζεις το παρακάτω κώδικα

κώδικας:
txt.html = true;
txt.htmlText = "<a href='testLink.html'>Δοκιμαστικός υπερσύνδεσμος</a>";


iNDEFiX ανέφερε:
Λόλα να ένα μήλο.
Λόλα να ένα URL.


????

_________________
http://www.stadon.gr
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Silverlight & Flash » Flash γενικά


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
win 7 προβλημα με adobe flash player 1 billishere 27 Σεπ 2014 22:37
Kinhthra Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
flash slide show δεν εμφανίζεται σε ipad-tablets-smartphones 6 dealwoman 02 Μαη 2014 16:49
seeder Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
[SOS Προβλήμα] Flash banner άλλο μέγεθος σε Chrome άλλο σε Mozilla 3 Spyrostagas 29 Απρ 2014 14:54
Spyrostagas Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Συνδεση flash χαρτη της Ελλαδας με text area 10 Diogig 10 Φεβ 2014 10:26
korgr Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Μετατροπή asf αρχείου για stream με flash 0 doodlemat 09 Ιαν 2014 12:29
doodlemat Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 20 Δεκ 2014 17:44 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos