freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

ποιες ειναι οι διαφορες της C++ με την C#?


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [10 Μηνύματα]       Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
Kesmarag


Μέλος από: 13 Ιαν 2006
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
View users profile Send email to user
blog cv facebook 
ΜήνυμαΣτις: 03 Μαρ 2008 17:36    Θέμα: ποιες ειναι οι διαφορες της C++ με την C#? Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Δεν εχω καταλαβει τι ουσιαστικη διαφορα εχουν οι 2 γλωσσες.

Ειμαι σε διλημα. Θελω να επεκτεινω τις γνωσεις μου στο προγραμματισμο (γνωριζω αρκετα καλα C). Αξιζει να μαθω αντικειμενοστραφη προγραμματισμο η να μεινω σε C ?
qtgeo


Μέλος από: 31 Αυγ 2006
Μηνύματα: 83
Περιοχή: Αθήνα
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 03 Μαρ 2008 19:19    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Καταρχήν είναι η αντικειμενοστρέφεια όχι αντικειμενοστράφεια...Έλεος με τα ρημάδια τα Ελληνικά. Τα έχουμε καταστρέψει όλα!
Τέλος πάντων.
Τα οφέλη του αντικειμενοστρεφούς είναι πολλά και μπορώ να σου γεμίσω βιβλίο.
Επιδεί λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω αυτό εδω μέσα Google it και διάβασε και αυτό σχετικά με τη C# (C Sharp) στο Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/C_Sharp_%28programming_language%29

_________________


B Cool...But Stay Wild!
Kesmarag


Μέλος από: 13 Ιαν 2006
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
View users profile Send email to user
blog cv facebook 
ΜήνυμαΣτις: 03 Μαρ 2008 19:28    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ευχαριστω,

Παραδεχομαι οτι κανω αρκετα λαθη ορθογραφιας αλλα αυτο εγινε καταλαθος

_________________
http://www.math24.gr
http://www.kesmarag.com
http://www.lpointer.com
cherouvim
Script Master

Μέλος από: 13 Ιουλ 2005
Βοηθήματα: 7
Νέα: 1
Scripts: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Athens, Greece
View users profile Visit posters website
blog linkedin twitter 
ΜήνυμαΣτις: 03 Μαρ 2008 19:39    Θέμα: Re: ποιες ειναι οι διαφορες της C++ με την C#? Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Kesmarag ανέφερε:
Αξιζει να μαθω αντικειμενοστραφη προγραμματισμο η να μεινω σε C ?

Ναι. Το OOP είναι ένας σίγουρος τρόπος για να λύσεις μεγάλα προβλήματα και να γράψεις καλό, συντηρήσημο, επεκτάσιμο και επαναχρησιμοποιήσιμο κώδικα.

_________________
blog
menfos


Μέλος από: 22 Νοε 2008
Μηνύματα: 1

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 22 Νοε 2008 11:23    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

οτι και να πω είναι λίγο για τον ασχετο με τα ελληνικα που το παιζει και μπαμπινωτης !!! επιδει ακου επιδει!!!και σχολιαζει και τους αλλους για τα ελληνικα τους..... ΕΠΕΙΔΗ ασχετε ΕΠΕΙΔΗ.

Παλι καλά που δεν γραφεις και βιβλίο.............................
billilms


Μέλος από: 11 Απρ 2008
Μηνύματα: 35

View users profile Send email to user Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 22 Νοε 2008 12:34    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

η βασική διαφορά είναι της C++ και της C# πέρα από το ότι OOP είναι αναπόσπαστο μέρος της γλώσσας C# , η C# απευθύνεται σε .net περιβάλλον

Με λίγα λόγια θα έλεγα ότι εάν και μοιάζουν δεν έχουν καμιά σχέση, όσο να αφορά πια είναι η καλύτερη αυτό είναι σχετικό με τη θέλεις να κάνεις

_________________
www.artisticweb.gr
Kesmarag


Μέλος από: 13 Ιαν 2006
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
View users profile Send email to user
blog cv facebook 
ΜήνυμαΣτις: 22 Νοε 2008 14:46    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ευχαριστώ, τελικά έμαθα κάπως την C++ και γράφω που και που λίγο κώδικα.
Giorgos3924


Μέλος από: 14 Αυγ 2008
Μηνύματα: 12

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 28 Μαη 2009 22:58    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

billilms ανέφερε:
η βασική διαφορά είναι της C++ και της C# πέρα από το ότι OOP είναι αναπόσπαστο μέρος της γλώσσας C# , η C# απευθύνεται σε .net περιβάλλον

Τί ακριβώς είναι το .net περιβάλλον;
kallileo


Μέλος από: 05 Μαρ 2007
Μηνύματα: 66

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 03 Ιουν 2009 15:00    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Giorgos3924 ανέφερε:
billilms ανέφερε:
η βασική διαφορά είναι της C++ και της C# πέρα από το ότι OOP είναι αναπόσπαστο μέρος της γλώσσας C# , η C# απευθύνεται σε .net περιβάλλον

Τί ακριβώς είναι το .net περιβάλλον;


.NET Framework της Microsoft. Η C# αντλει τις κλασεις που χρειαζεται απο το γνωστο NET framework. Ουσιαστικα ειναι μια βιβλιοθηκη ετοιμων κλασεων που διευκολυνουν τον προγραμματισμο κατι σαν το Java Virtual Machine. Αν το framework δεν ειναι εγκασταστημενο στον υπολογιστη που πρεπει να τρεξει ενα προγραμμα που ειναι γραμμενο σε γλωσσα .ΝΕΤ οπως C#, VB.NET απλα δεν θα τρεξει.

Μια σημαντικη διαφορα ειναι οτι η C++ ειναι συνηθως unmanaged γλωσσα οπου η διαχειριση μνημης την κανει ο ιδιος ο προγραμματιστης ενω στην C# την αναλαμβανει το .NET framework με τον garbage collector και λοιπες διαδικασιες.
leopold


Μέλος από: 19 Νοε 2004
Νέα: 8
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Acquiring IP Address...
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 27 Δεκ 2010 03:04    Θέμα: αουτ οφ σαμπτζεκτ λέμε Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

qtgeo ανέφερε:
Καταρχήν είναι η αντικειμενοστρέφεια όχι αντικειμενοστράφεια...Έλεος με τα ρημάδια τα Ελληνικά. Τα έχουμε καταστρέψει όλα!
......και μπορώ να σου γεμίσω βιβλίο.

Επιδεί λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω αυτό.....



χαχχαχαχαχα, παλιό αλλά καλό! μου έφυγε η κόκα κόλα από τη μύτη. Διδακτορικό με το Μπαμπινιώτη πρέπει να έκανε ο σύντεκνος.

Μου αρέσει μετά τη σφοδρή παρατήρηση που έκανε στο φίλο, υπέπεσε σε συνειδητοποιημένο λάθος, δυο (2) για την ακρίβεια στην ίδια λέξη, αφού τόνισε και το -δεί.
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [10 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Τώρα είναι 16 Ιαν 2017 16:54 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos