freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Προγραμμα για gui


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: Πρόγραμμα Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
spaniol


Μέλος από: 15 Δεκ 2007
Μηνύματα: 71
Περιοχή: Thessaloniki
View users profile
ΜήνυμαΣτις: 06 Μαρ 2008 10:59    Θέμα: Προγραμμα για gui Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Geia sas,

Gia na ftiaksw gui se c++, pio programma na xrisimopoihsw;
newcountry


Μέλος από: 03 Δεκ 2007
Μηνύματα: 71

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 06 Μαρ 2008 11:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Xreisimopoieise to Visual studio 08, pou einai drag and drop(alla o kwdikas apo pisw diaferei apo tin c++) gia allo programma den xerw.

_________________
lightf0rce


Μέλος από: 21 Ιαν 2008
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 14 Μαρ 2008 21:18    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Mporeis na xreiseimopoieiseis kai to qt 4.3 apo tin trolltech. Einai ena api gia programatismo gui efarmogon se perifalon windows link to windows/linux/macos, to opoio einai tromera eukolo na to matheis. To mono provlima einai oti tin open source ekdosi gia windows, mporeis na tin xreisimopoieiseis mono mesa apo sigekrimenous compilers (mingw, visual studio 2008 express).

_________________
www.pc-maniac.com
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Πως μπορω να το κανω να τυπωνει κυκλικη λιστα 1 theophilos9077 30 Απρ 2015 12:42
gvre Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 26 Μαρ 2017 18:58 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos