freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Web hosting από την ON Telecoms !!!!


 Forum index » Η/Υ, Τεχνολογία & Εφαρμογές » Internet, πλοήγηση, συνδέσεις και τηλεφωνία » Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία
Moderators:  Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα]      Bookmarks Tags: webhosting Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
fiskilis
Honorary Member

Μέλος από: 16 Νοε 2003
Βοηθήματα: 1
Νέα: 15
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Athens
View users profile Send email to user Visit posters website
blog cv portfolio deviantART flickr picasa 
myspace facebook linkedin hi5 sync twitter 
friendfeed deviantART digg del.icio.us skype 
ΜήνυμαΣτις: 06 Μαρ 2008 17:15    Θέμα: Web hosting από την ON Telecoms !!!! Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Web hosting link to hosting από την ON Telecoms

H ON Telecoms ανακοίνωσε την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting). Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία On Web Hosting προσφέρεται με 3 διαφορετικά πακέτα (Start, Professional και Advanced) τα οποία παρέχουν έως 1 GB web space με απεριόριστη μεταφορά δεδομένων...

... και απεριόριστους λογαριασμούς e-mail και υποστηρίζεται από τα πρωτόκολλα SQL και FTP. Ο συνδρομητής της υπηρεσίας έχει την δυνατότητα με απλά βήματα τα ανεβάσει το δικό του site στο data center της On Telecoms και έπειτα να την διαχειριστεί πλήρως. Επίσης, έχει συνεχή πρόσβαση μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος διαχείρισης (control panel) σε στατιστικά που αφορούν την κίνηση του site.

To γεγονός ότι το φιλοξενούμενο site και το data center που το φιλοξενεί, βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, διασφαλίζουν την γρήγορη και αποδοτικότερη διαδραστικότητα μεταξύ του χρήστη και της ιστοσελίδας του.

Έτσι, η On Telecoms δίνει την δυνατότητα σε νέους ή υπάρχοντες εταιρικούς πελάτες να ενισχύσουν την παρουσία της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο και να έχουν τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας τους απλά, φθηνά και κυρίως με ασφάλεια.

Πηγη *


σχόλιο . . .
Εδώ γελάμε η να βάλουμε τα κλάματα ?
Αρκεί να θυμίσουμε οτι στα παράπονα για Εναλλακτικούς παροχους
η ΟΝ είναι πρώτη στα παράπονα με 29% όταν η Νetone είναι τελευταία με 1%


παράθεση:
Έρευνα του Νέου ΙΝΚΑ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες καταναλωτές από τους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και internet στην χώρα μας

Η έρευνα διενεργήθηκε την χρονική περίοδο από 1.6.2007 μέχρι 31.12.2007. Το σύνολο των αθροιζόμενων καταγγελιών που δέχθηκαν οι συνεργάτες μας στα γραφεία του Νέου ΙΝΚΑ, εγγράφως και επωνύμως, με fax, e-mail ή ταχυδρομική επιστολή, με πρωτοβουλία πάντα των καταναλωτών (220 στον αριθμό για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα), έφτασαν τις 309 σε συνολικό αριθμό (όλα τα στοιχεία είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου). Η κάθε μία καταγγελία αφορούσε συγκεκριμένο πάροχο και ο σκοπός της ήταν η συνδρομή και συμβουλή του Νέου ΙΝΚΑ προς επίλυση των προβλημάτων που ανέκυπταν.

Διευκρινίζουμε, ότι στο δείγμα της παρούσας έρευνας δεν περιλαμβάνονται οι τηλεφωνικές καταγγελίες καθώς και οι ανώνυμες.

Στην έρευνα μας θεωρήσαμε σκόπιμο να προχωρήσουμε σε κατηγοριοποίηση των καταγγελιών που δεχθήκαμε, προκειμένου να έχουμε ακριβή και πλήρη εικόνα όχι μόνο για το πόσα προβλήματα παρουσιάζει η κάθε εταιρεία αλλά και για το ποια είναι η φύση των προβλημάτων αυτών.

Οι εταιρίες οι οποίες συμπεριελήφθησαν στην έρευνα είναι αυτές για τις οποίες δεχθήκαμε καταγγελίες και είναι, με αλφαβητική σειρά, οι ακόλουθες :

Forthnet, Hellas on Line, Netone, On Telecoms, Otenet (για τις υπηρεσίες internet), Teledome, Tellas, Vivodi και Vodafone.

Αναφορικά με την εταιρία Vodafone, διευκρινίζουμε ότι οι καταγγελίες που ελήφθησαν υπ’ όψη δεν αφορούν στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, αλλά μόνο στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και υπηρεσιών internet.


Σύμφωνα με την ανάλυση και επεξεργασία των αποτελεσμάτων, προκύπτει ότι τις περισσότερες καταγγελίες, από όλες τις εταιρίες που συμπεριελήφθησαν στην έρευνα τις δεχθήκαμε για την εταιρία Οn Telecoms, οι οποίες έφτασαν το ποσοστό του 29%. Ακολουθεί η Forthnet με 21%, η Τellas με 13%, η Hellas on Line με 12%, η Vivodi με 10%, η Teledome με 6%, Otenet και Vodafone με 4%, και η Νetone με 1%. (Βλ. πίνακα 1. )

_________________
* Κάρτα Υγείας * Ελληνικά Προϊόντα * Κατάλογος ΚοινΣΕπ * Breaking News
* Mentoring on Social Economy, Σύμβουλος ανάπτυξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας *
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [1 Μήνυμα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Η/Υ, Τεχνολογία & Εφαρμογές » Internet, πλοήγηση, συνδέσεις και τηλεφωνία » Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία
Τώρα είναι 29 Απρ 2017 09:14 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos