Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

StreamReader in c++

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 30 Μαρ 2008 22:49

Na po oti einai gia ergasia....
Fysika den thelo na mou kanete tin ergasia alla na mou lisete mia aporia pou exo..

Psaxnontas sto internet vrika to StreamReader, omos den exo kataferei na katalavo pia vivliothiki xreiazetai gia na treksei se c++. Epsaksa kai sto help, alla den exei tipota tetoio.

An einai teleios akiro as mou to pei kapoios, gt paidevomaste kai den mporoume na vgaloume akri...

Koinos, ayto pou thelo einai ta fota sas peri tou StreamReader.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Μαρ 2008 23:10

Η StreamReader είναι η αντίστοιχη του std::ifstream της Standard C++ στο .NET

Κώδικας: Επιλογή όλων

      // Create StreamReader
      System::IO::StreamReader^ sr =
         gcnew System::IO::StreamReader(System::IO::File::OpenRea  d("myfile"));
      // Read file
      System::String^ text = sr->ReadToEnd();
      // Close streams
      sr->Close();
Πως χρησιμοποιείτε μέσα απο παράδειγμα. Απο ότι διαβάζω δεν χρειάζεται library.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Basilakis την 30 Μαρ 2008 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 30 Μαρ 2008 23:14

Mono pou an pao na kano compile to programmataki pou exo ftiaksei me vgazei undefined sympol?
gt ama den xreiazetai kapoio lib?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Μαρ 2008 23:19

Γράφεις σε .net studio σίγουρα έτσι;

Εάν ναι, το line που χτυπάει να δούμε θα ήτανε καλά
An undefined symbol is a symbol whose value is undefined. Undefined symbols may still have a name, unlike unused symbols

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 30 Μαρ 2008 23:24

Vasika paizei na exo kanei kapoio lathos...
Min me kraksete... Se borland c++ builder grafo...
An katalava ti ennoeis..
Ligo ta fota sou re si...
Epeidi psaxnontas eida ayton ton kodika, ara ipethesa oti tha doulevei...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Μαρ 2008 23:29

Πές μου και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Υποθέτω, πως αφού μιλάμε για streamreader θέλεις να ανοίξεις κάποιο αρχείο.

Κώδικας: Επιλογή όλων

using System;
using System.IO;

class MainClass
{
    public static void Main(string[] args)
    {
            
            string filename = "c:\\file.txt";
            
            FileStream f = new FileStream(filename, FileMode.Open);
            StreamReader stream = new StreamReader(f);
            
            string line;
            line = stream.ReadLine();    // header line
            Console.WriteLine(line);
            
    }
}            
Απο εδώ
Stream Reader Class
Stream Reader

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 30 Μαρ 2008 23:34

Ayto pou mou edoses xtipaei sto using System. Den to vriskei.
[C++ Error] Unit1.cpp(5): E2070 Invalid use of namespace 'System'

Ayto p theloume na kanoume einai na mporesoume na anoiksoume ena arxeio, kai apo ekei na kanoume elagxo ana grammi an iparxei kapoio string pou mas dinoun.

As poume exoume ena arxeio me 10 seires kai 10 onomata
Mas dinoun ena onoma kai emeis psaxnoume na vroume an iparxei i oxi sto arxeio pou exoume.
Elpizo na katalaves ti theloume na kanoume.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Μαρ 2008 23:38

Και η εργασία λέει αναγκαστικά με Streamreader? ΔΛΔ έτσι σας είπανε. γιατι εάν είναι έτσι δεν είναι C++ αλλα είναι C# απο ότι διαβάζω.

Και αυτό που σου έδωσα χτυπάει στο using stream γιατί φαντάζομαι λογικά δεν γράφεις σε .net αλλα στο borland οπότε δεν το βρίσκει. νομίζω...

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 30 Μαρ 2008 23:42

Fysika kai den einai anagastika.
Ayto p sou eipa einai ena meros apo mia olokliri ergasia p exoume na kanoume.
Exoume na ftiaksoume ena programma chat, kai prospathoume na ftiaksoume mia sinartisi i opoia tha elegxei apo ena arxeio an iparxei to username pou dothike.
Nai, grafoume se c++ opos eipa kai prin, ara mallon kaname kapoio lathos...
Kamia kali idea gia to pos tha diavazoume, tha psaxnoume kai tha sigrino9ume string kai oxi xaraktira xaraktira apo arxeio?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Μαρ 2008 23:50

Ok αφού είμαστε σε C++ και ξέρουμε πως δεν είναι η stream εδώ είσαι:

http://www.cplusplus.com/reference/clib ... fopen.html

και εδώ:
http://www.daniweb.com/forums/thread6542.html

Τώρα το πώς θα διαβάζεις το username μέσα απο το αρχείο μπορώ να σου πώ περίπου τι είχα κάνει. Να διαβάζει απο file, σειρά προς σειρά, Και να υπάρχει ένα διαχςριστικο στην περίπτοσή μου η "|" για να ξέρει που σταματάει αφου τελείωσε το username.

http://www.daniweb.com/forums/thread87521.html

http://www.java2s.com/Code/Cpp/File/Searchfile.htm

kai teleftaio

http://www.thescripts.com/forum/thread574836.html

wra gia diavasma loipon ;)

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 30 Μαρ 2008 23:53

OK, eyxaristo poli gia ta links kai gia to xrono sou...
Tha to psakso...
Apo aurio diavasma, gt simera kourkoutiase to kafali mas apo to psaksimo kai tis dokimes... :(
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

StreamReader in c++

Δημοσίευση από soteres2002 » 30 Μαρ 2008 23:59

Basilakisweb έγραψε:Πές μου και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Υποθέτω, πως αφού μιλάμε για streamreader θέλεις να ανοίξεις κάποιο αρχείο.

Κώδικας: Επιλογή όλων

using System;
using System.IO;

class MainClass
{
    public static void Main(string[] args)
    {
            
            string filename = "c:\\file.txt";
            
            FileStream f = new FileStream(filename, FileMode.Open);
            StreamReader stream = new StreamReader(f);
            
            string line;
            line = stream.ReadLine();    // header line
            Console.WriteLine(line);
            
    }
}            
Απο εδώ
Stream Reader Class
Stream Reader
auto einai C# kodikas, oxi C++!

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Basilakis » 31 Μαρ 2008 00:23

Και εγώ αυτό είπα ;S

Άβαταρ μέλους
Rallia
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 06 Νοέμ 2007 12:36
Τοποθεσία: Σερρες
Επικοινωνία:

StreamReader in c++

Δημοσίευση από Rallia » 31 Μαρ 2008 02:54

To eipame re paidia.. Apla mperdeytikame.. Den eixe kai polles diafores apo c++
Kai eimastan kai zalizmenoi meta apo ores psaksimo se kodikes kai den to proseksame...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

StreamReader in c++

Δημοσίευση από soteres2002 » 31 Μαρ 2008 03:38

lol. tora to eida. sorry mate!

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες