freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Προβλημα με τη διαχειριση αρχειων στη c++


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: διαχείριση Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
pigouinos


Μέλος από: 21 Μαη 2008
Μηνύματα: 2

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 22 Μαη 2008 16:04    Θέμα: Προβλημα με τη διαχειριση αρχειων στη c++
Περιγραφή θέματος: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ fstream!!!!
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ text.txt.
ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ <fstream>
O compiler ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ 8: error: ‘fstream’ does not name a type.
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ LINUX KAI ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΜΝΕΤ++

#include <stdio.h>
#include <string.h>
#include <omnetpp.h>
#include <iostream>
#include <fstream>


fstream myfile("text.txt", fstream::in);

class Client : public cSimpleModule
{
private:
double numSent;
double numReceived;
double timeout; // timeout
Mymessage *timeoutEvent; // holds pointer to the timeout self-message
double *array;


protected:
int numofrequests();
//virtual Message *generateMessage();
Mymessage *msg;

public:
Client();
~Client();
void initialize();
void handleMessage(Mymessage *msg);
void finish();

void openfile();
void convertfiletoarray();
int getrequest();//returns url
};

//Define_Module(Client);



void Client::openfile()
{
myfile.open("text.txt",ios::in);
if(!myfile)
{
ev<<"ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ "<<myfile<<" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!"<<endl;

}
if(myfile.bad!=0)
{
ev<<"ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ "<<myfile<<" !!!"<<endl;

}
myfile.seekg(0,ios::beg);
}


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
dva_dev
Script Master

Μέλος από: 16 Σεπ 2005
Μηνύματα: 256+

View users profile Visit posters website
blog deviantART facebook linkedin 
ΜήνυμαΣτις: 23 Μαη 2008 00:00    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Μετά τα includes βάλε "using namespace std;" για να γλυτώσεις τα πολλά "std::" αλλιώς όπου χρειάζεται θα πρέπει να δηλώνεις το namespace με το χέρι.

Δεν είμαι σε linux και δεν έχω τη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη που χρησιμοποιείς, αλλά φαντάζομαι ότι το "Mymessage" και το "ev" κάπου πρέπει να είναι δηλωμένα.
pigouinos


Μέλος από: 21 Μαη 2008
Μηνύματα: 2

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 23 Μαη 2008 13:36    Θέμα: Μετατροπη αρχειου σε δισδιαστατο πινακα c++
Περιγραφή θέματος: Προβλημα χειρισμου δεικτων
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ convertfiletoarray2() ΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!


void convertfiletoarray2()
{

openfile2(); //anoigma arxeiou
double n;
n=numofrequests2(); //vriskw twn ari8mo twn grammwn
double k=12.0; //sizeof(int)+sizeof(double);
double line[k];
for(double i=0.0;i<n;i++)
{
int j=0;
myfile2>>myfile2.getline(line,k,' ')<<array2[i][j];

myfile2>>myfile2.getline(line,k,'\n')<<array2[i][++j];
}
}




Ο ΠΙΝΑΚΑΣ array2[M][N] ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ *array2;
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΙΜΩΝ ΜΕ ΔΕΙΚΤΕΣ.
Π.Χ. int array[200][4];
int *k;
k=array


//ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ array2 ΣΑΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΕΙΚΤΗ

Mymessage* Origin::searchwebsite(Mymessage *msg)
{
int flag=0;
int i=0;
int k;
k=msg->getId();

while ((array2!=NULL)&&(flag==0))
{ int l=array2[i][0];
while (k!=l)
{
++i;
}
if (k==array2[i][0])
{
flag=1;
}

}
return msg;

}




ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [3 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
Απορια σχετικα με τη χρηση της calloc 6 karetta_seaworld 10 Απρ 2015 19:12
karetta_seaworld Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 21 Ιαν 2017 23:44 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos