freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Προγραμμα σε c που να υπολογιζει εναν πινακα διαστασεων 8χ3


 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++
Moderators:  Super-Moderators, WebDev Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: cΠρόγραμμα Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
liama


Μέλος από: 02 Ιουν 2008
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 07 Ιουν 2008 00:42    Θέμα: Προγραμμα σε c που να υπολογιζει εναν πινακα διαστασεων 8χ3
Περιγραφή θέματος: Προγραμμα σε c που να υπολογιζει εναν πινακα διαστασεων 8χ3(integer).
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

θα ηθελα την βοηθεια σασ!!!!

ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ C ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 8 ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΙ 3 ΣΤΗΛΩΝ(INTEGER).ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1 2 3
4 5 6
7 8 9
10 11 12
13 14 15
16 17 18
19 20 21
athr athr athr


ΣΤΗΝ 8Η ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
kroustou


Μέλος από: 06 Ιουν 2008
Μηνύματα: 18
Περιοχή: a8ina
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 07 Ιουν 2008 02:09    Θέμα: Re: Προγραμμα σε c που να υπολογιζει εναν πινακα διαστασεων 8χ3
Περιγραφή θέματος: Προγραμμα σε c που να υπολογιζει εναν πινακα διαστασεων 8χ3(integer).
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

liama ανέφερε:
θα ηθελα την βοηθεια σασ!!!!

ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ C ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 8 ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΙ 3 ΣΤΗΛΩΝ(INTEGER).ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1 2 3
4 5 6
7 8 9
10 11 12
13 14 15
16 17 18
19 20 21
athr athr athr


ΣΤΗΝ 8Η ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

thes kati pou na kanei:
[1][8]=[1][1]+[1][2]+[1][3]....+[1][7]
[2][8]=[2][1]+[2][2]+...+[2][7]
elpizw na katlaves...einai efkoli askisi
an einai xekina ton kodika monos sou kai se voithaw kai gw kai opoios allos thelei
liama


Μέλος από: 02 Ιουν 2008
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 08 Ιουν 2008 18:36    Θέμα: Προσπαθησα να το λυσω αλλα κολλησα.μπορειτε να με βοηθησετε?
Περιγραφή θέματος: Βοηθεια!
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΩ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?
ΜΕ ΤΙΣ PRINTF?KAI ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

#include<stdio.h>
main()
{
int pin[8][3];
int i,j,athr;
//ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ PRINTF ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ.
for(i=0; i<7;i++)
{
for(j=0; j<3; j++)
{
pin[i][j]=i+3;
}
Pin[i][j]=j+1;
}

for(j=0; j<3; j++)
athr=0;
for(i=0; i<7;i++)
{
athr=athr+pin[i][j];
}
pin[7][j]=athr;

}
kroustou


Μέλος από: 06 Ιουν 2008
Μηνύματα: 18
Περιοχή: a8ina
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 10 Ιουν 2008 15:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

#include<stdio.h>
int main()
{
int pin[8][3];
int i,j,k=1;
int athr[3];
//ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ PRINTF ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ.
/*edw gemizeis ton pinaka me tous arithmous apo to 1 ws to 21(k++ simainei
* oti me to pou dinei tin timi tou to k tha afksanetai kata 1)*/
for(i=0; i<7;i++)
for(j=0; j<3; j++)
pin[i][j]=k++;
for (j=0; j< 3; j++)
{
pin[8][j]=0;
for(i=0; i<7;i++)
pin[8][j]=pin[8][j]+pin[i][j];
}
printf ("ta athroismata einai:\n,%d, tis protis stilis\n,%d, tis deyteris \n,%d, tis tritis!\n geia xara!",pin[8][0],pin[8][1],pin[8][2]);
return (0);
}


Οριστε ετοιμη η ασκησουλα σου!Και αλλη φορα διαβασμα!Δεν ηταν δυσκολη!ελπιζω να ναι αυτο που θες..δεν καταλαβα γιατι θες να χρισιμοποιησεις την printf στο διαβασμα των ακεραιων?
οτι δεν καταλαβαινεις στον κωδικα με ρωτας ετσι?τον εγραψα οσο πιο απλα μπορουσα!!

Last edited by kroustou on 11 Ιουν 2008 09:32, edited 1 time in total
liama


Μέλος από: 02 Ιουν 2008
Μηνύματα: 4

View users profile
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιουν 2008 08:47    Θέμα: Ευχαριστω
Περιγραφή θέματος: Προγραμμα σε c που να υπολογιζει εναν πινακα διαστασεων 8χ3(integer).
Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ C ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 8 ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΙ 3 ΣΤΗΛΩΝ(INTEGER).ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1 1 1
2 2 2
3 3 3
4 4 4
5 5 5
6 6 6
7 7 7
athr athr athr


ΣΤΗΝ 8Η ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗΣ


#include <stdio.h>
main()
{
//ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ
int pin[8][3];
int i,j,athr,k;
//ΠΕΡΝΑΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ
for(i=0; i<7; i++)
{

for(j=0; j<3; j++)
{

pin[i][0]=pin[i]+2;
printf("%d",pin[i][0]);


}
printf("\n");
}

// ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
for(j=0; j<3; j++)
{
athr=0;
for(i=0; i<7; i++)
{
athr=athr+pin[i][j];
}
pin[7][j]=athr;
printf("%d",pin[7][j]);
}
}


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΤΡΕΞΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΗΛΩΝ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ
1 1 1
2 2 2
3 3 3
4 4 4
5 5 5
6 6 6
7 7 7
athr athr athr


ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ


1 2 3
4 5 6
7 8 9
10 11 12
13 14 15
16 17 18
19 20 21
athr athr athr


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ 8Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΗΛΩΝ.


ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ?

for(j=0; j<3; j++)
{
athr=0;
for(i=0; i<7; i++)
{
athr=athr+pin[i][j];
}
pin[7][j]=athr;
printf("%d",pin[7][j]);
}
}


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
kroustou


Μέλος από: 06 Ιουν 2008
Μηνύματα: 18
Περιοχή: a8ina
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιουν 2008 09:38    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

tha sto ftiaxw giati xexasa kai kati allo...
kroustou


Μέλος από: 06 Ιουν 2008
Μηνύματα: 18
Περιοχή: a8ina
View users profile Send email to user
ΜήνυμαΣτις: 11 Ιουν 2008 13:54    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

#include<stdio.h>

int main()
{
int pin[8][3];
int i,j,k=1;
printf ("kalimera");
for(i=0; i<7;i++)
for(j=0; j<3; j++)
pin[i][j]=k++;
printf ("oi arithmoi eiseixthisan ston pinaka");
for (j=0; j< 3; j++)
{
pin[8][j]=0;
for(i=0; i<7;i++)
pin[8][j]=pin[8][j]+pin[i][j];
}
printf("oi ipologismoi eginan");
for(i=0; i<8;i++)
for(j=0; j<3; j++)
printf ("%d",pin[i][j]);
return(0);
}
afto prpei na nai afto pou thes,dn exw kanei compile alla logika trexei,signomi alla exw ergasia k gw na kanw k dn exw poli xrono.....an exeis pali provlimata steile ok?bye
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Δημιουργία Web Sites, Γραφικών & Προγραμματισμός » Γλώσσες Προγραμματισμού » C, C++


Σχετικά θέματα
 Θέματα   Απ/σεις   Αποστολέας   Τελευταίο μήνυμα 
ενας κωδικας σε C που βγαζει μη αναμενομενο αποτεσμα 1 teresa92 13 Αυγ 2016 21:26
teresa92 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Συνδεση πινακα με λιστα στην c++ 9 pol2005 06 Μαη 2015 20:39
pol2005 Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
Πως μπορω να το κανω να τυπωνει κυκλικη λιστα 1 theophilos9077 30 Απρ 2015 12:42
gvre Εμφάνιση τελευταίου μηνύματος
 
Τώρα είναι 19 Ιαν 2017 17:01 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos