freestuff.gr αρχική σελίδα
 FAQFAQ    ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   <b>Εγγραφή Μέλους</b>Εγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Επιλογές μέλους Επιλογές   Τα bookmarks μου Τα bookmarks μου   Προσωπικά μηνύματαΠροσωπικά μηνύματα 
  διαφήμιση  

Καλώς ήρθατε στο forum μας! Για να συμμετάσχετε στις συζητήσεις θα πρέπει να είσαστε μέλος. Γίνετε μέλος τώρα!.

Tέλος και η Altec ?? Στα χνάρια της lanet ??


 Forum index » Η/Υ, Τεχνολογία & Εφαρμογές » Internet, πλοήγηση, συνδέσεις και τηλεφωνία » Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία
Moderators:  Super-Moderators
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα]      Bookmarks Tags: altec Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
ΑποστολέαςΜήνυμα
fiskilis
Honorary Member

Μέλος από: 16 Νοε 2003
Βοηθήματα: 1
Νέα: 15
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Athens
View users profile Send email to user Visit posters website
blog cv portfolio deviantART flickr picasa 
myspace facebook linkedin hi5 sync twitter 
friendfeed deviantART digg del.icio.us skype 
ΜήνυμαΣτις: 25 Αυγ 2008 18:33    Θέμα: Tέλος και η Altec ?? Στα χνάρια της lanet ?? Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

παράθεση:
O.T.E: Στις 17/9 τα ασφαλιστικά μέτρα της ALTEC(UPD)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδίκαση του αιτήματος της ALTEC TELECOMS για την έκδοση προσωρινής διαταγής επαναφοράς των κυκλωμάτων που διέκοψε εν μέσω θέρους ο Ο.Τ.Ε. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής και προσδιόρισε εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης για τις 17/9 με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της εταιρίας τόνισαν ότι η εταιρία επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για την τεράστια ηθική και αποθετική ζημιά που υφίστανται από την πραξικοπηματική διακοπή των κυκλωμάτων της από μέρους του Ο.Τ.Ε. εν μέσω του 15Αυγούστου. Η εταιρία σύμφωνα με το σχεδιασμό της την ερχόμενη Παρασκευή ή το αργότερο Δευτέρα θα εξοφλήσει προς τον Ο.Τ.Ε. τις οφειλές της με συνέπεια την άμεση αποκατάσταση των κυκλωμάτων της για την πλήρη και εύρυθμη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στην αγωγή ασφαλιστικών μέτρων η εταιρεία θα ζητάει να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η περικοπή των τηλεπικοινωνιών κυκλωμάτων, μέσω των οποίων προσφέρει τις υπηρεσίες της, ως εναλλακτικός πάροχος.

Στελέχη της εταιρείας υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά του ΟΤΕ «εντάσσεται σε μία προσπάθεια αφενός εξόντωσης της θυγατρικής εταιρείας και εξαφάνισής της από το ανταγωνιστικό πεδίο των τηλεπικοινωνιών με αθέμιτες μεθόδους και αφετέρου αλίευσης της πελατειακής της βάσης ιδίως μάλιστα σε κρίσιμα τηλεπικοινωνιακά συστήματα του Δημοσίου».

Το ύψος των οφειλών της Altec Telecoms προς τον ΟΤΕ αποτελεί αντικείμενο διχογνωμίας. Ο Οργανισμός διατείνεται πως ανέρχονται στα 20 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά του παρόχου αναγνωρίζουν οφειλές ύψους περίπου 12,5 εκατ. ευρώ, με τα υπόλοιπα να αμφισβητούνται. Η ασυμφωνία μεταξύ των δύο ποσών οφείλεται, σύμφωνα τον όμιλο Altec, σε προβλήματα στα συστήματα τιμολόγησης του ΟΤΕ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές την τελευταία εβδομάδα η ALTEC TELECOMS είχε ενημερώσει τον ΟΤΕ εγγράφως για τη συμφωνία που είχε συνάψει με τις πιστώτριες τράπεζες οι οποίες θα χορηγήσουν το απαραίτητο δάνειο για την πλήρη αποπληρωμή των οφειλών της εταιρείας προς τον ΟΤΕ. Η όλη αυτή διαδικασία όπως είναι λογικό χρειάζεται κάποιες εργάσιμες μέρες για να ολοκληρωθεί κάτι που ήταν σε γνώση του ΟΤΕ. Αντ' αυτού ο ΟΤΕ προχώρησε αιφνιδιαστικά στο κλείσιμο των κυκλωμάτων της εταιρείας χθες Παρασκευή εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών με προφανή στόχο να πλήξει τη φήμη της εταιρείας απέναντι στους πελάτες της προς ίδιον όφελος και όχι την είσπραξη των οφειλομένων καθώς ήταν σε γνώση του ότι το θέμα θα έληγε την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση όμως του Ο.Τ.Ε. απαξία να ασχοληθεί με αυτά τα πρόστιμα, τα αφήνει απλήρωτα, στη συνέχεια προσφεύγει στη χρονοβόρα διαδικασία της προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια με στόχο την ακύρωση τους ή εν πάση περιπτώσει την αναβολή τους για αρκετά χρόνια. Έτσι ουσιαστικά η εποπτεία της ρυθμιστικής αρχής δεν παράγει αποτελέσματα στην αγορά με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου να οδηγούνται είτε σε μαρασμό είτε σε κλείσιμο όπως την πρόσφατη περίπτωση της LANNET. Η είδηση ότι η Lannet, και τωρα η Altec Telecoms βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης, αδυνατώντας να ανταποκριθουν στις υποχρεώσεις τους (κυρίως προς τον ΟΤΕ), φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ήδη οι εναλλακτικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών. Πέρυσι, με συνολικό τζίρο ακριβώς 500 εκ. ευρώ, οι 10 μεγαλύτεροι «εναλλακτικοί» είχαν ζημίες 155 εκ. ευρώ, ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις τους έφθασαν τα 860 (!) εκ. ευρώ. Νέες πρόσθετες ζημίες θα συσσωρεύσουν και φέτος, καθώς συνεχίζουν μεν να ροκανίζουν τα μερίδια αγοράς του ΟΤΕ, όχι όμως με το ρυθμό που θα τους επέτρεπε να βγουν σε κέρδη. Στον κλάδο εκτιμάται ότι για να μπορέσει να επιβιώσει μια εταιρία τηλεπικοινωνιών, χρειάζεται 250-300 χιλιάδες οικιακούς πελάτες. Οι 4 μεγαλύτεροι «εναλλακτικοί έχουν από &frac14; έως το ήμισυ αυτού του απαιτούμενου μίνιμουμ πελατολογίου. Σε αγώνα δρόμου για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τη διεύρυνση της πελατειακής τους βάσης αποδύονται οι εναλλακτικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους σε μια αγορά που «χωράει» μόνο 4 ή 5 παίκτες. Οι δύο θέσεις είναι ήδη «κλεισμένες» από την Forthnet που βασίζεται στην κεφαλαιακή ισχύ του Dubai και την Tellas των Wind/Sawiris. Την τρίτη θέση έχει ήδη «καπαρώσει» η HOL του ομίλου Κόκκαλη, που μπήκε στο ΧΑ μέσω Unibrain, αντλεί 150 εκ.ευρώ και προσπαθεί να δημιουργήσει νέο ισχυρό πόλο, προχωρώντας σε εξαγορές που θα της εξασφαλίσουν μία κρίσιμη μάζα πελατών. Τα ίδια βήματα ακολουθεί η On Telecoms, χρησιμοποιώντας ως «όχημα» την εισηγμένη εταιρία Ζήνων, την οποία εξαγοράζει χωρίς να δώσει δραχμή - μόνον με ανταλλαγή μετοχών. Ακόμη κι αυτές οι δύο - HOL και On Telecoms - θα χρειασθεί να δώσουν μάχη επιβίωσης, έχοντας όμως ως πλεονέκτημα τη δυνατότητα άντλησης κεφαλαίων. Για τις υπόλοιπες, δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες... μακροημέρευσης. Όπως λένε παράγοντες του κλάδου, με τον ερχομό της Deutsche Telecom στον ΟΤΕ, τα περιθώρια θα γίνουν ασφυκτικά. Συγκεκριμένα η Forthnet έχει περίπου 136.000 πελάτες, η Tellas 117.000 συνδρομητές, On Telecoms 77.000 και η Hellas On Line με 66.000. Πρέπει λοιπόν να επιτύχουν διπλασιασμό έως και τετραπλασιασμό μέσα σε δύο-τρία χρόνια, όσο θα μπορούν να «ζουν ακόμα από τα διαθέσιμα κεφάλαια τους και από εκείνα που θα μπορέσουν να αντλήσουν.


παράθεση:
Η ανακοίνωση της Altec

Στις αρμόδιες αρχές, στα εθνικά και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια πρόκειται να προσφύγει η Altec Telecoms για την "προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της" , μετά την απόφαση του ΟΤΕ να διακόψει ορισμένα κυκλώματα διασύνδεσης της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά, ο όμιλος Altec σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως:
"Σήμερα ο ΟΤΕ., κορυφώνοντας μία άκρως αθέμιτη συμπεριφορά, προέβη παράνομα και κατά κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στην μονομερή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης της θυγατρικής μας εταιρείας «AltecTelecoms Α.Ε.».
Την συμπεριφορά του αυτή επιχειρεί να την αιτιολογήσει με μία ανακοίνωση, η οποία δεν στηρίζεται στην πραγματικότητα και αποτελεί στερεότυπο που δεν έχει σχέση με την εταιρεία μας. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από την εικόνα, που ο ΟΤΕ σκοπίμως επιχειρεί να δημιουργήσει.

Τα πραγματικά γεγονότα και οι συναλλακτικές πρακτικές σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά και πολύ περισσότερο την διακοπή των κυκλωμάτων μας. Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί πολλαπλώς από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων και των αρμόδιων Διοικητικών Αρχών. Απλώς ο ΟΤΕ. μπορεί εκ της θέσεώς του να εφαρμόσει το «δίκαιο» της δικής του σκοπιμότητας, μονομερώς και προκαταβολικώς.
Από πολλών ετών, αρχής γενομένης από το έτος 2000, διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα στα συστήματα τιμολόγησης του ΟΤΕ σχετικά με αυθαίρετες και ανύπαρκτες χρεώσεις του προς την θυγατρική μας εταιρεία. Σε πολλές περιπτώσεις, για χρεώσεις σημαντικού μάλιστα ύψους, έχει και ο ίδιος ο ΟΤΕ εγγράφως αποδεχθεί (βέβαια πάντοτε εκ των υστέρων) ότι αυτές οφείλονται σε σφάλματά του. Για να γίνει δε περισσότερο κατανοητό αυτό που ο ΟΤΕ εννοεί ως μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας, αρκεί η ενδεικτική αναφορά σε έγγραφό του που αποδέχεται ως αβάσιμες τις συνολικές χρεώσεις τόκων ύψους σχεδόν 1,3 εκατ. ευρώ επί οφειλής μόλις 700.000 Ευρώ.

Το γεγονός τούτο αποτέλεσε την αιτία να υφίσταται σχεδόν μόνιμη ασυμφωνία μεταξύ των λογιστηρίων των δύο εταιρειών σε σχέση με το ακριβές ποσό των οφειλομένων. Το ποσόν της «ασυμφωνίας» κατά το περσινό καλοκαίρι ξεπερνούσε τα 15 εκ. Ευρώ. Με διαπραγματεύσεις, που έγιναν υπό παρόμοιες συνθήκες εξαναγκαστικής πίεσης, η θυγατρική μας εταιρεία αποδέχθηκε να καταβάλει με ρύθμιση ποσό ύψους 8,5 εκατ. ευρώ, αλλά υπό την προϋπόθεση, η οποία περιλήφθηκε και στην σχετική γραπτή συμφωνία, ότι οι υπόλοιπες ανύπαρκτες χρεώσεις θα εξετασθούν από όργανα του Ο.Τ.Ε. μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, προκειμένου να απαλειφθούν.

Και η περσινή αυτή συμφωνία έγινε κάτω από το εξαναγκαστικό κλίμα ότι, εάν δεν δεχθούμε την ρύθμιση, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει σε διακοπή των κυκλωμάτων μας. Υπό την πίεση αυτή η θυγατρική μας εταιρεία υπέγραψε την συμφωνία και από πέρσι των Οκτώβριο άρχισε, πέραν των τρεχουσών υποχρεώσεών της, να εξυπηρετεί με συνέπεια και την ως άνω ρύθμιση.

Κατά την διάρκεια του περασμένου Ιουλίου η εταιρεία μας αντιμετώπισε ορισμένες πρόσκαιρες ταμειακές δυσχέρειες λόγω αυξημένων επενδύσεων, οι οποίες εντούτοις επιβαρύνονταν από την πιο πάνω κατάσταση, και έτσι ζήτησε από τον ΟΤΕ μία εύλογη διευθέτηση. Ο ΟΤΕ όμως, ο οποίος είναι προμηθευτής αλλά και ανταγωνιστής μας, αντί να προσέλθει σε συζητήσεις για την επίτευξη μιας αμοιβαία αποδεκτής συμφωνίας, απαίτησε την σφράγιση αξιογράφων που η θυγατρική μας του είχε παραδώσει εις εγγύηση και ζήτησε την κατάπτωση των εγγυητικών μας επιστολών. Και τούτο, όχι μόνον έχοντας επίγνωση, αλλά επιδιώκοντας την επιδείνωση των σχέσεων της εταιρείας και του Ομίλου μας με το τραπεζικό σύστημα.

Μετά από διαμεσολαβητική προσπάθεια των πιστωτριών μας Τραπεζών, ο ΟΤΕ, και στην διαπραγμάτευση με τις Τράπεζες, αντί για την επιδίωξη μιας λογικής διευθέτησης, που συνηθίζεται στην αγορά, κλιμάκωνε συνεχώς τις απαιτήσεις του για τον τρόπο αποπληρωμής, με σκοπό το απόλυτο αδιέξοδο. Μάλιστα για να μεγεθύνει τον ύψος των οφειλών της θυγατρικής μας προσέθετε στις δήθεν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις του και τις αμφισβητούμενες χρεώσεις και τις ρυθμισθείσες οφειλές.

Μετά από αυτά, ακόμη και η Τράπεζα, που είχε αναλάβει τον άτυπο συντονισμό της προσπάθειας, εκδήλωσε εγγράφως αδυναμία να προσφέρει οποιαδήποτε συμβιβαστική ή διαμεσολαβητική συνδρομή. Έτσι, η εταιρεία μας, σε συνεννόηση με τις πιστώτριες Τράπεζες, κατέθεσε προχθές, Πέμπτη, πρόταση στον ΟΤΕ για την καταβολή, σε μετρητά και εγγυητικές επιστολές, ποσού ύψους 10,2 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών του.

Σε απάντηση της πρότασης αυτής ο ΟΤΕ το απόγευμα της ίδιας μέρας αποδέχθηκε μεν την πρότασή μας, έθεσε όμως έναν εντελώς απαράδεκτο όρο, ο οποίος ήταν εξαρχής ανέφικτος: να έχει ολοκληρωθεί η καταβολή μέχρι την 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το ως άνω «τελεσίγραφο» του OTE αποτελούσε, ως απεδείχθη, μία εντελώς προσχηματική αποδοχή της πρότασής μας, καθόσον οι διοικητικοί παράγοντες και τα στελέχη του γνωρίζουν πως είναι πρακτικώς αδύνατο (για οποιαδήποτε τραπεζική διαδικασία) να ολοκληρωθούν σε ελάχιστες ώρες χορηγήσεις που υπερβαίνουν τα 10 εκατ. ευρώ και μάλιστα εν μέσω Αυγούστου.

Συνάγεται λοιπόν αβίαστα ότι η παράνομη διακοπή των κυκλωμάτων μας εντάσσεται σε μία προσπάθεια αφενός εξόντωσης της θυγατρικής μας εταιρείας και εξαφάνισής της από το ανταγωνιστικό πεδίο των τηλεπικοινωνιών με αθέμιτες μεθόδους και αφετέρου αλίευσης της πελατειακής της βάσης ιδίως μάλιστα σε κρίσιμα τηλεπικοινωνιακά συστήματα του Δημοσίου. Την ίδια στιγμή όμως ο ΟΤΕ δεν υπολόγισε ούτε τους 300 εργαζόμενους της εταιρείας και τους 1.400 εργαζόμενους του Ομίλου ούτε τους 35.000 μετόχους μας.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες του ΟΤΕ λίγα μόλις 24ωρα πριν από την ίδια την εξόφλησή του, μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει ανεπανόρθωτα την φήμη της θυγατρικής μας εταιρείας και να βλάψει τους πελάτες της. Ο ΟΤΕ εν τέλει επιχειρεί να αποτρέψει οποιαδήποτε δυνατότητα της εταιρείας μας να αποπληρώσει τα οφειλόμενα, ενώ ακυρώνει κάθε προσπάθεια να εξοφληθεί και ο ίδιος.

Για την παράνομη αυτή συμπεριφορά του ΟΤΕ η θυγατρική μας εταιρεία πρόκειται να προσφύγει για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων της στις αρμόδιες Αρχές και στα αρμόδια εθνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια, όχι μόνον για την εξασφάλιση της δραστηριότητάς της, αλλά και για την αποκατάσταση της σοβαρότατης εμπορικής και ιδίως επιχειρηματικής ζημίας, που παρανόμως υπέστη.

Ωστόσο, οι εσκεμμένες και εκδικητικές αυτές πρακτικές του ΟΤΕ, πέραν του ότι είναι προδήλως παράνομες, βλάπτουν ευθέως τον ανταγωνισμό, αλλά πολύ περισσότερο βλάπτουν και τους ίδιους τους μετόχους του Ο.Τ.Ε. και κυρίως το ελληνικό Δημόσιο".

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/gen/%CE%A3%CF%84%CE...ec--200808255010/

_________________
* Κάρτα Υγείας * Ελληνικά Προϊόντα * Κατάλογος ΚοινΣΕπ * Breaking News
* Mentoring on Social Economy, Σύμβουλος ανάπτυξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας *
cristusflo


Μέλος από: 06 Οκτ 2007
Μηνύματα: 256+
Περιοχή: Salonica city
View users profile Visit posters website
twitter del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 25 Αυγ 2008 22:09    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

τελικα τι θα γινει?εχει κανεις καμια ιδεα?

ειμαστε χωρις ιντερνετ 4 μερες τωρα..και εχουμε κ συμβολαιο για εναν χρονο ακομη...
fiskilis
Honorary Member

Μέλος από: 16 Νοε 2003
Βοηθήματα: 1
Νέα: 15
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Athens
View users profile Send email to user Visit posters website
blog cv portfolio deviantART flickr picasa 
myspace facebook linkedin hi5 sync twitter 
friendfeed deviantART digg del.icio.us skype 
ΜήνυμαΣτις: 25 Αυγ 2008 22:17    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

καλα κρασα

κοιτα να την κανεις με τροπο καθως δυσκολα θα ξαναδεις απο οτι βλεπω απο εκει ιντερνετ

κοιτα το νομικα το θεμα καθως η μη παροχη υπηρεσιων νομιζω οτι σπαει το συμβολεο

_________________
* Κάρτα Υγείας * Ελληνικά Προϊόντα * Κατάλογος ΚοινΣΕπ * Breaking News
* Mentoring on Social Economy, Σύμβουλος ανάπτυξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας *
cdhyper
Literature Moderator

Μέλος από: 23 Ιουν 2001
Βοηθήματα: 4
Νέα: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Φωτονερόπετρα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 26 Αυγ 2008 19:41    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Κοίτα σύμπτωση, είχα ραντεβού στην ALTEC πριν 2 μηνες εκ μέρους ενός πελάτη μου για μια μεγάλη δουλειά και από τότε περιμένουμε την προσφορά Λέτε να μην τη στέλνουν γι αυτό το λόγο;

_________________
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO

Μέλος από: 09 Οκτ 1999
Βοηθήματα: 95
Νέα: 492
Templates: 1
Scripts: 2
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Greece
View users profile Visit posters website
blog cv flickr picasa facebook linkedin 
twitter friendfeed deviantART del.icio.us 
ΜήνυμαΣτις: 02 Σεπ 2008 19:16    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Την τελειώνουν την εταιρεία απ' ότι φαίνεται.
Φήμες υπάρχουν πολλές, όπως ότι σήμερα σφραγίστηκε επιταγή της και άλλες φήμες λένε ότι 'πουλάει' το πελατολόγιο στην HOL.

Οι συνδρομητές του DSL της λειτουργούν με ταχύτητες PSTN Modem, ως πότε όμως;

Μέχρι την Παρασκευή θα ξέρουμε περισσότερα.

Κρίμα για τα 750 άτομα που δουλεύουν στον όμιλο.

_________________
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

cdhyper
Literature Moderator

Μέλος από: 23 Ιουν 2001
Βοηθήματα: 4
Νέα: 4
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Φωτονερόπετρα
View users profile Visit posters website
ΜήνυμαΣτις: 02 Σεπ 2008 19:23    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

Ασταναπανε. Όντως είχε πολλούς εργαζομένους, το είδα και από κοντά και μεγάλες εγκαταστάσεις. Αλλά τα φαινόμενα απατούν.

_________________
Σύγκριση τιμών Supermarket: http://www.shopnsave.gr
Νέα Ιταλικα επιπλα κουζινας
Για φιλοσόφους: http://filosofia.gr και http://liantinis.org
CyberCr33p
Honorary Member

Μέλος από: 06 Νοε 1999
Νέα: 1
Μηνύματα: 256+

Περιοχή: Αθήνα
View users profile Visit posters website
blog portfolio facebook twitter skype 
ΜήνυμαΣτις: 02 Σεπ 2008 22:56    Θέμα: Απάντηση με παράθεση  Mark this post and the followings unread

cordis ανέφερε:

Φήμες υπάρχουν πολλές, όπως ότι σήμερα σφραγίστηκε επιταγή της και άλλες φήμες λένε ότι 'πουλάει' το πελατολόγιο στην HOL.


Άραγε τι ποσοστό από τους πελάτες της να έφυγαν λόγο των προβλημάτων της τελευταίας βδομάδας;

_________________
Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Καταχώρηση Domain
Εμφάνιση Μηνυμάτων:   
Εισαγωγή νέου Θέματος   Απάντηση στο Θέμα Σελίδα 1 από 1 [7 Μηνύματα] Mark the topic unread :: Προηγούμενο θέμα :: Επόμενο θέμα
 Forum index » Η/Υ, Τεχνολογία & Εφαρμογές » Internet, πλοήγηση, συνδέσεις και τηλεφωνία » Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία
Τώρα είναι 25 Απρ 2017 06:38 | All times are UTC + 2


Email This Page to Someone! add to Favorites

     Powered by p h p B B © 2001,2005 p h p B B Group
Για άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του freestuff.gr στο email: freestuff.gr(παπάκι)gmail.com


Copyright © 1999-2013 Freestuff.gr All Rights Reserved  
Version Aegean, designed by N. Tsaganos